Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sa e vertete eshte?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
Regjistruar më
Janar 31, 2018
Mesazhe
21,438
Pëlqime
34,160
Kam lexua diku kte shprehje:
"Me fat eshte ai mashkull qe eshte dashuria e pare e nje femre,Apo me fat eshte ajo femer qe eshte dashuria e fundit e nje mashkulli!"

Une mendoj se nuk ndryshojne shume kto dyja.
Por per femren normal kjo e dyta do ishte ok mendimi im.

Po ju si mendoni?

O zogu eshte shprehje ktu e shume vite kjo
Qenke vone ti qe e paske lexu ne noi liber
Thuhet se cdo femer deshiron qe ajo ge jete e fundit ne jetrn e nji mashkulli
E cdo mashkull kerkon te te jete i pari te nji femer.
M
E mensoja dhe une dikur kte gje
Isha i pari.......
Po me pyt tani ???
Nji femer duhet te ndihet e kompletuar dhe e sigurte.
E ndersa nji djalë kerkon te kete sinqeritet e korremktesi

Mfalni a ekzistojne me kto gjera sot ??

Pershendetje Zonja Laki!

Ne rradhe te pare urime per emisionin, mendimet e tua jane vertete nje kure e nje zgjidhje shume e mire per ne vajzat me probleme sentimentale.
Une jam Manjola nga Lushnja, 22 vjece. Prej 2 vitesh jam e lidhur me nje djale nga Divjaka 25 vjec qe punon si zatorist. U betua e me premtoj qe do isha femra e fundit per te kur mori vesh qe per mua ishte mashkulli i pare. Faktikisht une e genjeva, ai ishte i dyti per mua, i pari ka qene Naimi i Selfos qe jeton ne Greqi edhe pse sme preku kurre me dore.
Prej tezes time ne Divjake mora vesh se i dashuri im me kishte tradhetuar tek mullari Nazfit me vajzen e kryeplakut te fshatit. Beme sherr edhe ai serish u betua qe ajo ishte e vetmja here qe me kishte tradhetuar, me kerkoi falje duke me thene qe sdo e perseris me, por ate dite nuk i kishte kontrolluar dot epshet edhe per shkak te vapes se madhe qe bente me fshat.
Si mendoni tja fal?
Anonim te lutem. :p

Pershendetje Zonja Laki!

Ne rradhe te pare urime per emisionin, mendimet e tua jane vertete nje kure e nje zgjidhje shume e mire per ne vajzat me probleme sentimentale.
Une jam Manjola nga Lushnja, 22 vjece. Prej 2 vitesh jam e lidhur me nje djale nga Divjaka 25 vjec qe punon si zatorist. U betua e me premtoj qe do isha femra e fundit per te kur mori vesh qe per mua ishte mashkulli i pare. Faktikisht une e genjeva, ai ishte i dyti per mua, i pari ka qene Naimi i Selfos qe jeton ne Greqi edhe pse sme preku kurre me dore.
Prej tezes time ne Divjake mora vesh se i dashuri im me kishte tradhetuar tek mullari Nazfit me vajzen e kryeplakut te fshatit. Beme sherr edhe ai serish u betua qe ajo ishte e vetmja here qe me kishte tradhetuar, me kerkoi falje duke me thene qe sdo e perseris me, por ate dite nuk i kishte kontrolluar dot epshet edhe per shkak te vapes se madhe qe bente me fshat.
Si mendoni tja fal?
Anonim te lutem. :p
O te rafte pila ty o dreq ku i gje nervat me publiko gjithe kte

Zonja dhe Zonjusha eshte dhe shprehja tjeter qe shfytezojeni sa keni mundesi sepse vitet kalojne dhe nuk do ju preferojne :D goca jepjani cunave sepse do ja u hajne milingonat ne dhe :D:D

Nuk eshte e rendesishme te jesh e para apo e fundit per te.
Dashuria nuk eshte si puna e atleteve qe i nderrojme ne cdo stine.
Jam e mendimit te jem dashuria e sinqerte,nga ato dashurite qe lexohen ne libra apo shikohen ne filma.
Nuk me intereson nese jam e parafundit,e fundit apo e dyta.
Me rendesi eshte te jem dashuri,jo thjesht nje lidhje sezonale qe harrohesh sa hap e mbyll syte:D
E kam edhe per meshkujt jo vec per femrat:D.

Me fat asht ai djale qe eshte i pari per vajzen e fundit te jetes vet :)

Nuk ka rëndësi i/e para apo e fundit, me rëndësi është të jetë personi i duhur për të dy palët.

Supozohet qe asht personi i duhur ne t’gjitha rastet besoj se sdo kishte sens fati ??

Epo në këtë rast them se nuk kanë rëndësi numrat ì pari, e dyta e me radhë.

E ka rendsine e vet po dikush ja din e dikush nuk ja din! ? ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back