Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Rrjetet sociale...........

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
Regjistruar më
Janar 31, 2018
Mesazhe
21,438
Pëlqime
34,160
Rrjetet sociale po na e “vjedhin” kohen dhe ne te gjithe quhemi “perdorues”.
View attachment 73663A po i perdorim ata ne sherbimin tone,apo po na perdorin keta te fundit ne,ne sherbim te tyre.

Ne kohen e rrjeteve sociale,shume natyrshem e humbim kohen.
Rrjetet sociale e bejne kte kaq te lehte.
E marr telefonin te kontrolloj dicka “per nje minut”,dhe kur e ngre koken,mahnitem kur e kuptoj se kane kaluar 45 minuta.

Rrjetet sociale jane te dizenjuara per te krijuar varesi.
Eshte perjetim stimulues dhe shperblyes.
Keshtu qe,ne vazhdojme te rrotullojme.
Pa e menduar,dhe shpesh,me shume qejf.
Dhe gjera te reja shfaqen vazhdimisht aty,si me magji.
Syt tani te ngjitur ne ekran dhe koha qe kalon pa e verejtur.
Mundesite kalojne,pa i vene re.
E gjithe jeta qe kalon pa e verejtur.
Mundesite kalojne pa i vene re,e gjithe jeta jone parakalon e neglizhuar,perpara syve tane.

Si mendoni ju:
Eshte ne te miren tone,apo anasjelltas.

jetojmë në botën e rrjeteve sociale ku përditshmëria jonë lidhet shumë me informacionin që kërkojmë të marrim herë pas here. Varësia është në nivel të lartë.
Kjo për arsye se vetë kureshtja na bën të hulumtojme më shumë në botën virtuale. Duhet të jemi më specifik në ndarjen midis varësisë dhe kalimit të shumë orëve në rrjetet sociale për shkak të punës. Angazhimi në forma të ndryshme në mediat sociale është një aktivitet rutinë që sjell përfitime qoftë në përmirësimin e komunikimit, lidhjeve shoqërore madje edhe rritjen e aftësive.
Faqet e mediave sociale ofrojnë mundësi të shumta të përditshme për lidhjen me miqtë njerëzit me interesa të përbashkëta. Ky eshte mendimi im

realiteti i ri i krijuar online quhet holografic ..para ca vitesh nuk besohej por tani pothuaj gjithcka aty behet...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Po tani te mos ishe duke e shperdoru kohen aty do ishe duke e shperdoru diku tjeter...

nuk del video ber, si e ka titullin
kan filluar censurojn kta te youtube ne shtete te ndryshme...

A mendoni qe rrjetet Sociale kan ndiku negativisht ne menyren e sjelljes ne shoqerin tone?

Votoni ne fb time po jo po jo po jo personalisht spara merem shum 1 insta kam lol modest qe ua lyp grave me stil sbesoj se mund te ndikoj negativish varet nga individi por qe jan 1 menyr per tu argetuar per disa vend pune per disa te shfryn fantazit e tyre perverse etj etj ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back