Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Respekti ndaj Femres, dhe cmendinat e shoqerise Shqipetare

VAGABONDII

Ske pse trego kush je, jeta te ben ta tregosh ate!
ANETAR ✓
Regjistruar më
Prill 7, 2019
Mesazhe
1,039
Pëlqime
873
Do ju lutesha te flisni jo tju Lexojne tjeret por ate qe e ndieni, jo ate qe duan ta lexojne por ate qe doni ta shprehni, ate qe vete ju jeni!

Ne fakt perdhunimi i femres 15 Vjecare nuk ishte dicka shume e papritur, sepse cdo dite po shof dhe jasht Shqiperise dhe brenda Shqiperise sjelljen e Shoqerise, dhe une si mashkull thoja irshallah nuk e jetoj ta lexoj, por ja qe e lexova dhe e ndoqa me shume urrejtje kete Histori makabre ne TV Shqipetare.

Do kisha deshire te gjenit nje cike kohe te shprehnit dhe ju mendimin tuaj rreth kesaj ngjarje dhe ndaj Shoqerise Shqipetare apo dhe Shoqerise ne pergjithesi.
Ju faleminderit per cdo Seconde qe merrni .
Me Re..

Kto gjera po ndodhin perdit ne shoqerin tone...
Kta njerez te poshter qe perdhunojne e i marin lirine nje femre duhen gjykuar me ligj e me te gjitha vec te lire mos lihen...
Ajo qe i ndodh asaj mund te me ndodh mu neser
Sjemi te sigurt...
Kur ata lihen te lire
Plus e sa ka qe nuk dihen akoma
@VAGABONDII me pak fjal kaq thash?

Editimi i fundit:
Ndit sotme femrat nga zilia pse filanja e ka me tmarh amoren po i shtyn me zan gjithnje e me tvjeter... do mcpjn gjyshin pri vorrit tu ja lyp noj dit cucqt e reja me i mar leket e pensionit qe ka pas rujt :p

Perdhunuesi i vertete nuk eshte ai qe ka kryer aktin por i gjithe komuniteti,shoqeria qe di gjithcka dhe nuk reagon,nuk denoncon.
Perdhunuese jane familjet qe e kane akoma tabu ti flasin femijeve per seksin,por se kane problem ti lene ne dore smartphonin nje femije 10 vjecar qe te masturbohet gjithe diten ne internet.
Perdhunuese jane mediat,rrjetet sociale,qe ofrojne si model te fortin,parane e shpejte,jeten e luksit pa punuar asnje dite.

do kaloj e kjo ashtu pas 3 ditesh e do thuhet ish nje here do dal dicka tjeter e do fokusohen te gjithe te ajo e reja histori.sepse gjithnje ka ndodh e do ndodhin serisht per aq kohe sa ne si shoqeri nuk ndergjegjesohemi.per ti dhen nje denim .por dhe denimi a ka vlere ????? mos eshte me mire te fillojme me kulturen duke mesu si te shihet nje femer qe femij dhe respekti qe duhet te ket nje mashkulll gjithashtu e si duhet tr vishet nje femer por kjo i ka bazat qe ne djep qe ne kulture .qe femra te mos shihet si objekt dhe mashkulli si objekt punuesi.e urrej ate qe ka ndodhur dhe personin qe e ka bere te vuaj jo nje dite por cdo dite nga pak .me falni se zgjata

Po mos t isha nen dhe dmth t kisha per siper femin dhe detyrimet e nenes... Do beja nje skuader femrash t forta dhe t maskura si n filme do dilnim ter qytetin dhe sa t fillonte nje mashkull t ngrinte zeren me femren e tij do ta vrisnim... E kam enderr t bej nje gje t till...
Do thoni ju esht nje budallek aq m shum thjesht nga nje diskutim.... Por m besoni se dhe n perditshmerin kam par shum situata t shpifura ku vajzat trajtoheshin pa pik respekti edhe publikisht .. Kam par ke puna ku punoj, n markat, ose dhe thjesht t ulur n kafene... Se keni iden se cfar shprehin syt e ktyre grave dhe vajzave.
Un kam kaluar vet situat t till dhe e kam vuajtur vet andaj mbase jam ber feministe estreme... Por me fort bindje e them q esht nje problem shum i shpifur dhe me fatkeqesi them qe problemi nis q n rrenj nga ato gra nena q n femiri i risin cunat e vet me iden se e qenuri djal i ben automatikisht m t zgjuar dhe m t shenjt krahasim me femijet vajza... Dhe q t vegjel rriten me kte ide.

Jam totalisht kunder maredhenieve me femra nen 18. Femres gjithmone i kam dhuruar respekt cilado qofte ajo
Po lexoj e degjoh kohet e fundit per ate vajzen qe e kishte perdhunuar roja e shkolles.....
Vertet shume shume keq... turppp
E jam i sigurte qe te gjithe ktu ne forum jane kunder
Po lind pyetja....
Por romet ??? Ata qe martohen te vegjel.... dhe lindin po te vegjel ?? Si ka mundesi qe nuk eshte ngrit nji here zeri per ta ??? Apo hajde se rome....
U bete te vetedijshem qe ne jemi rraciste....
Duhen mare masa kundrejt cdo gjeje.... ku secila rrace femra te kete respektin e njejte
Pamvaresusht reaces qe ajo ka.

Une per vete jam gay skam pune me femrat ?gjithsesi demokraci te bejn cte dua gjithsecili eshte pergjegjs per veprimet e ti !

Po mos t isha nen dhe dmth t kisha per siper femin dhe detyrimet e nenes... Do beja nje skuader femrash t forta dhe t maskura si n filme do dilnim ter qytetin dhe sa t fillonte nje mashkull t ngrinte zeren me femren e tij do ta vrisnim... E kam enderr t bej nje gje t till...
Do thoni ju esht nje budallek aq m shum thjesht nga nje diskutim.... Por m besoni se dhe n perditshmerin kam par shum situata t shpifura ku vajzat trajtoheshin pa pik respekti edhe publikisht .. Kam par ke puna ku punoj, n markat, ose dhe thjesht t ulur n kafene... Se keni iden se cfar shprehin syt e ktyre grave dhe vajzave.
Un kam kaluar vet situat t till dhe e kam vuajtur vet andaj mbase jam ber feministe estreme... Por me fort bindje e them q esht nje problem shum i shpifur dhe me fatkeqesi them qe problemi nis q n rrenj nga ato gra nena q n femiri i risin cunat e vet me iden se e qenuri djal i ben automatikisht m t zgjuar dhe m t shenjt krahasim me femijet vajza... Dhe q t vegjel rriten me kte ide.

Nqs do i referohemi kesaj qe kam prekur
serish gjejme ne mes nenat ne edukimin e brezave. :)

Ky fenomen nuk eshte se nuk gjendet gjetke,por ne Shqiperi eshte e dhimbshme per vete faktin se ne teresi shoqeria eshte kalbesire. :)
Me nje edukate minimale ,edhe nje brez para ardhes i yni qe nuk gjen element pozitiv (kryesisht).

Ndryshimi behet vecse ne edukimin e femijeve ku duhen mesuar -edukuar ne ate forme qe ti respektojne ne max.

E keqja eshte se kjo nuk ndodh. ;)

Nqs ndalemi e shikojme imtesisht e gjejme gjithkund qe ndodh (vec denojme si fenomen neper shkronja),edhe asgje s'behet per ta ndal.

Ne Shqiperi nuk ka me perversa se mosha e trete .
Nuk ka me te pafuqishme se nenat ne Shqiperi(njekohesisht e pjesa derrmuese jane pa fuqi,jane nje pjese e asaj dhunes psikollogike,disa e fizike)
e pjellin monstra.

Me erdhi ndermend rasti i fundit i atij djalit 15 vjecar qe rrahu policia ku ne video shihej qartazi qe shante policet me nene e moter. ;)
Del e ema e ben viktimen
e rasti i asaj vajzes qe ish perdhunu e rrahur nga djali i atij deputetit Rrahja ;)

Koicidence!
Te dy rastet terhoqen padine.

Me bejn pershtypje ca mendime te varfra “sikur e perdhunoi 15 vjecarja 65 vjecarin”! ?

Une per vete jam gay skam pune me femrat ?gjithsesi demokraci te bejn cte dua gjithsecili eshte pergjegjs per veprimet e ti !
Ore lab i poshter jam gay jam gay ti
Kam frike se po me behesh mgjth gay e ta hoqa fillin pastaj

Pse do fshihen bisedat prv ,?

Ore skam asnji bisede :p
Ne dac fshiji ne dac jo .

Ca te bej re burre
Ka dhe noi qe i vjen doresh per rima e poezi

E tja *** nanen letersine 5 e kam mxjerre

Ti kushedi si i masakroke femijet.. mjer ata ?

E di Gimçe, prandaj je i mire me poezi se ke eksperienca te meparshme.
.
.
.
.
per qerimin e kokave te peshkut mer jo per gjo tjeter ?
E di Gimçe, prandaj je i mire me poezi se ke eksperienca te meparshme.
.
.
.
.
per qerimin e kokave te peshkut mer jo per gjo tjeter ?
Une e di qe te kruhet..... po ca me ba jena pak larg...

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back