Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Receta për kaçamak

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Receta për kaçamak​


receta.jpg

Përbërësit
5 gota ujë
1 gotë kaçamak
2 thelpinje hudher
1 lugë e gjysmë kripë (e vogël)
2 lugë gjalpë
2 lugë ajkë

Pergatitja:
Ujin, thelpinjtë e grimcuar të hudhrës dhe kripën qiteni në një tenxhere të madhe me fund të trashë dhe lëreni derisa të vlojë, pastaj ngadalë qiteni miellin e kaçamakut dhe përzieni gjatë gjithë kohës
Uleni pak zjarrin aq sa kaçamaku të vlojë ngadalë. Pastaj zieni edhe 45 minuta duke e përzier herë pas here.

Nëse gjatë zierjes kaçamaku fillon të ngjitet për fundin e tenxheres, qitni pak ujë dhe përzieni mirë

Nga fundi i zierjes qitni gjalpin dhe përzieni
 
Qar eshte kjo gjell apo embelsir qar emri paska .
 
Aggele mou ?Eshte miell misri me shume e me pak miell gruri I përzier ...ka njerez qe ven e miell thekre
Faleminderit zemer se kisha te degjuar me kete emer ??
 
  • Përqafime
Reactions: ...
Mele eshte nje gjelle qe e benin ne kohen kur ishte shum fukarallek ..por sot e bejme me shume per te kujtuar dicka te larget
Uaaaa faleminderit
 
Une e kuptova cakmak qe ndes zjarr prz?????
 
  • Kiss
Reactions: ...

Receta për kaçamak​


View attachment 102889
Përbërësit
5 gota ujë
1 gotë kaçamak
2 thelpinje hudher
1 lugë e gjysmë kripë (e vogël)
2 lugë gjalpë
2 lugë ajkë

Pergatitja:
Ujin, thelpinjtë e grimcuar të hudhrës dhe kripën qiteni në një tenxhere të madhe me fund të trashë dhe lëreni derisa të vlojë, pastaj ngadalë qiteni miellin e kaçamakut dhe përzieni gjatë gjithë kohës
Uleni pak zjarrin aq sa kaçamaku të vlojë ngadalë. Pastaj zieni edhe 45 minuta duke e përzier herë pas here.

Nëse gjatë zierjes kaçamaku fillon të ngjitet për fundin e tenxheres, qitni pak ujë dhe përzieni mirë

Nga fundi i zierjes qitni gjalpin dhe përzieni
Uaaaa sa mka marr malli ??
 

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

  • Wide/Narrow view

    You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

    Grid view forum list

    You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

    Picture grid mode

    You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

    Close sidebar

    You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

    Fixed sidebar

    You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

    Close radius

    You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

  • Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back