Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Rapunzel-i i botës reale’ vjen nga Siberia me flokët 1.5m të gjatë

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Rapunzel-i i botës reale’ vjen nga Siberia me flokët 1.5m të gjatë​

ra-6-1.png

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët që tashmë kanë arritur gjatësi të pazakontë.

Ajo njihet tani si “Rapunzel-i rus”, duke iu referuar përrallës së vajzës që lëshonte flokët e saj të pamasë nga dritarja e kështjellës.

Megjithse flokët e saj janë tashmë 1.5 metër të gjatë, Daria thote se kur ishte adoleshente preferonte flokët e shkurtër.

Por në një debat xhelozie një shoqe e sfidoi atë se nuk do të mund të rriste kurrë flokët e saj. Prandaj Daria vuri bast me shoqen e saj dhe tani disa vjet më vonë ja ku është, e kthyer në rapunzelin rus, me flokë aq të gjatë sa që për t’u kujdesur per to duhet ta ndihmoje bija e saj.

Gruaja ka fituar shumë popullaritet në rrjet me mijëra ndjekës të peripecive të saj “të leshta”, dhe stileve me të cilat modelon flokët.

Daria thotë se i duhen dhjetë minuta për të krehur flokët e saj dhe se një pako shampo i zgjat vetëm pak më shumë se një muaj.

Por ajo thotë se do të vazhdojë aventurën derisa flokët t’i arrijnë te gishtat e këmbës, edhe pse duket ende larg.

ra-5-2.png

ra-2-2.pngra-4-2.pngra-3-2.pngra-1-2.png

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët

Top Channel

Unë du 30 minuta me kref shkurret e mia, kjo 10??

Floku mabrt misterin e madhe te qanis njerzore,

duhet shume kohe te dekompozohet,

vetem te njeriu qimet/floku rritet pafundesisht te kafsht e tjera ka nje limit sipas llojit dhe rraces se kafshes

per sumrianet ishte "mister" por nga ana tjeter nje menyre per me kuptu edhe interpretimin e andrrave nga ku ndjek edhe eliziri i jetes..

ne fakt, floket dhe thonjet jane dy aspekte te qenies njerzore qe nuk i gjejme te kafshet ....

Rapunzel-i i botës reale’ vjen nga Siberia me flokët 1.5m të gjatë​

ra-6-1.png

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët që tashmë kanë arritur gjatësi të pazakontë.

Ajo njihet tani si “Rapunzel-i rus”, duke iu referuar përrallës së vajzës që lëshonte flokët e saj të pamasë nga dritarja e kështjellës.

Megjithse flokët e saj janë tashmë 1.5 metër të gjatë, Daria thote se kur ishte adoleshente preferonte flokët e shkurtër.

Por në një debat xhelozie një shoqe e sfidoi atë se nuk do të mund të rriste kurrë flokët e saj. Prandaj Daria vuri bast me shoqen e saj dhe tani disa vjet më vonë ja ku është, e kthyer në rapunzelin rus, me flokë aq të gjatë sa që për t’u kujdesur per to duhet ta ndihmoje bija e saj.

Gruaja ka fituar shumë popullaritet në rrjet me mijëra ndjekës të peripecive të saj “të leshta”, dhe stileve me të cilat modelon flokët.

Daria thotë se i duhen dhjetë minuta për të krehur flokët e saj dhe se një pako shampo i zgjat vetëm pak më shumë se një muaj.

Por ajo thotë se do të vazhdojë aventurën derisa flokët t’i arrijnë te gishtat e këmbës, edhe pse duket ende larg.

ra-5-2.png

View attachment 123530View attachment 123531View attachment 123532View attachment 123533

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët

Top Channel
O sa fiksim i kam flokët e gjatë ?

• Super Dashuri
Reactions: ...
Floku mabrt misterin e madhe te qanis njerzore,

duhet shume kohe te dekompozohet,

vetem te njeriu qimet/floku rritet pafundesisht te kafsht e tjera ka nje limit sipas llojit dhe rraces se kafshes

per sumrianet ishte "mister" por nga ana tjeter nje menyre per me kuptu edhe interpretimin e andrrave nga ku ndjek edhe eliziri i jetes..

ne fakt, floket dhe thonjet jane dy aspekte te qenies njerzore qe nuk i gjejme te kafshet ....

Mire floket po thonjte pse ? Apo meqe edhe thonjte rriten palimit ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back