Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Qofte daneze....?

  • Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,923

Qofte daneze: Shumë të shijshme, 10 herë më të shëndetshme se qoftet që gatuhen tek ne​


Qofte-daneze-780x439.jpg


Qoftet daneze janë shumë më të shëndetshme nga ato që në këto decenie të fundit i gatuajmë ne, para së gjithash, për shkak që i gatuajnë në gjalpë, në vend të vajit


Përbërësit:

– 500 g mish i bluar viçi,
– 1 qepë,
– 2 lugë miell,
– 1 lugë pure domateje,
– 30 g gjalpë,
– 1 fletë dafine,
– 1 vezë,
– ½ e lugës së vogël zhumbricë (Thymus setpyllum),
– 1 katrorkë mish zogu për supë,
– 100 ml ajkë,
– Majdanoz,
– 3 – 4 lugë qumësht,
– 1 thelb hudhre,
– Vaj,
– Kripë,
– Piper i zi i bluar.


Mënyra e përgatitjes:

Qepën grijeni imët dhe shtojeni në enën me mishin e bluar. Përzieni që përbërësit të bashkohen.
Shtoni zhumbricën e grirë imët, pastaj qitni kripë, piper, shtoni 1 lugë miell, vezën dhe qumështin. Në tigan me gjalpin e shkrirë fërgoni qepën e bluar imët.
Shtoni pjesën e mbetur të miellit, qitni 500 ml ujë, katrorkën e supës së pulës, fletën e dafinës dhe purenë e domates. Qitni kripë, piper dhe përzieni të gjithë përbërësit.
Kur pureja e domates të bëhet mjaftueshëm e dendur, hiqeni nga shporeti.

Nga përbërësit e mishit të bluar, me ndihmën e dy lugëve të vogla, formoni qoftet dhe fërgoni në tiganin e nxehur me gjalpë.
Sipas dëshirës dhe shijes, qofteve mund t’u hidhni sipër ndonjë salcë dhe t’i shërbeni me oriz të zier.

Telegrafi.
 

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

  • Wide/Narrow view

    You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

    Grid view forum list

    You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

    Picture grid mode

    You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

    Close sidebar

    You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

    Fixed sidebar

    You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

    Close radius

    You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

  • Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back