Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Qe te jesh i suksesshem ne jet cfare nevojitet te nje njeri?

Nuk kërkon vlerësim

Ke më pak probleme

Ke një plan

Ke dëshirë për më shumë

Zgjohesh heret

Je një qytetar aktiv

Ti i trajton njerëzit me respekt

Je i vendosur

Ke vetëbesim pa arrogancë

Përpiqesh për t’u përmirësuar

Ke disipline

Ti vlerëson durimin

Menaxhon kohën mirë

Ke miq të miq te sukseshem

Nuk ua hedh fajin të tjerëve

Nuk e harxhon kohën kot

Je pozitiv

Kujdesesh për shëndetin

Nuk kërkon një marrëdhënie për të zgjidhur çështjet personale

Je i matur

Nuk kërkon vlerësim

Ke më pak probleme

Ke një plan

Ke dëshirë për më shumë

Zgjohesh heret

Je një qytetar aktiv

Ti i trajton njerëzit me respekt

Je i vendosur

Ke vetëbesim pa arrogancë

Përpiqesh për t’u përmirësuar

Ke disipline

Ti vlerëson durimin

Menaxhon kohën mirë

Ke miq të miq te sukseshem

Nuk ua hedh fajin të tjerëve

Nuk e harxhon kohën kot

Je pozitiv

Kujdesesh për shëndetin

Nuk kërkon një marrëdhënie për të zgjidhur çështjet personale

Je i matur
Valle a ka nje person ne ket bote qe ti ket kto kritere qe sapo me the

Ajo çka e konsideroj sukses unë për një individ, në mënyrë më të përgjithësuar: shkollimin, punësimin adekuat, krijimin e familjes, sigurimin e kushteve për banim/jetesë dhe kontributin e përgjithshëm për shoqërinë. Nëse një individ arrin t'i bëj këto gjera me forcat e tij, sipas meje për çdo shoqëri sa do qoftë moderne (apo e prapambetur) të jetë ajo - ky është SUKSES!

Ajo çka e konsideroj sukses unë për një individ, në mënyrë më të përgjithësuar: shkollimin, punësimin adekuat, krijimin e familjes, sigurimin e kushteve për banim/jetesë dhe kontributin e përgjithshëm për shoqërinë. Nëse një individ arrin t'i bëj këto gjera me forcat e tij, sipas meje për çdo shoqëri sa do qoftë moderne (apo e prapambetur) të jetë ajo - ky është SUKSES!
Per cdo fjale tende jam dakort por nese nuk i ke keto mundesi finianciare per te vazhduar shkollen dhe gjera tjeraaaa

Ambicia vullneti kjo e ben nje njeri te sukse.. edhe te Mos dorezohet kurr para pengesave cdo gje kalohet cdo gje. Suksesi nevojitet per te perballuar jeten e per te Mos ulur koken kurr para askujt.kiss all

Te jesh i lumtur dhe te gjesh paqen ne shpirt... ky eshte suksesi me i madh qe mund te kete nje njeri.

Je pak jashte teme :p cfare nevojitet esht tema dhe jo perfundimi mfal per nderhyrjen

Ka shume Teori mbi te "qenurit" te sukseshem, mirpo do ti bi ceki ca pika "kryesore"

Njehere duhet te vihen Qellime, nese nuk ke Qellime dmth se jeton sot per neser pa plane.

Menaxhimi i Kohes eshte A dhe O!!
(Kush se ka Kohen dhe sdin ta shfrytrzoj ska ber gje)!

Nese e len veten ne duar te tjerve, je i len!

Mos pyjt shume, por vepro.

Nese ben dicka, beje nga bindja.

Duhet te jesh kreativ dhe te improvizosh.

Duet te kesh vetbesim te plote ne vete dhe beje per ty (jo per Prinderit ose Partnerin-en).

'Nese ju ende beni ate qe keni bere me pare, ju do te vazhdoni te merrni vetem ate qe keni marre deri me tani'

Që të arrish të bëhesh i suksesshëm, mjafton përkushtimi, besimi tek vetja, vullneti dhe sakrificat.
Çdo gjë tjetër është arsyetim :)

Optimizem, vetebesim, ambicie dhe durim!

Veq personin ce ke per krah mendoj un!

Vullneti ambicje te shtrengosh dhembet e te thuash do ja dal edhe kur perpara teje ke nje humner qe pret te te rrembej

Sa e leht ta thuash "sukses", por sa e veshtir ta arrish nje gje te till.
Njeriut i duhet shum pun,sakrific te jet njeri i ftoht në menyr që ndjenjat e tij te mos pengojn suksesin.
Shum njerez lejn argetimin,mundesin per tpasur familje per te arritur majat në jeten e tyre.
Te gjith duam para,dhe pushtet por koha kushtet ekonomike dhe politike ndonjeher na e bejn te pamundur dicka te till.

Vetbesim, optimizem, deshire dhe hyzmet :D

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back