Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Puna dhe dashuria/ Horoskopi javor sipas Paolo Fox

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,233
Pëlqime
522
Dashi

Java fillon me kalimin e Hënës në shenjë që do t’ju lejojë të rikuperoni energji dhe forcë duke shënuar qiellin tuaj pozitivisht. Sipas horoskopit Paolo Fox, një lajm i mirë do të arrijë deri në fund të qershorit.

Demi

Vera do të rezultojë e suksesshme për ju të lindurit e kësaj shenje. Sigurisht që periudha që po jetojmë e bën menaxhimin e gjithçkaje të komplikuar për të cilën ju jetoni një lloj lehtësimi të marrëdhënieve ndërnjerëzore. Ditët më të mira të javës do të jenë e enjtja dhe e premtja sipas astrologut.

Binjakët

Situata e re astrologjike që po shfaqet për të lindurit e kësaj shenje do të favorizojë një impuls të ri në dashuri dhe në marrëdhënie romantike. Në këtë periudhë është e rëndësishme që ju të identifikoni pika të qëndrueshme referimi që ju japin paqe mendore. Hëna në shenjë qe fillon nga e shtuna do të ndihmojë në këtë drejtim.

Gaforrja

Sot ju dukeni më të kthjellët dhe mund të reflektoni më mirë sipas horoskopit Paolo Fox. Me përfundimin e kundërshtimit të Saturnit do të jetë e rëndësishme të përfitoni për të gjetur zgjidhje për problemet tuaja personale. Në dy ditët e para të javës, të hënën dhe të martën, mund të pësoni një rënie të lehtë fizike.

Luani

Hëna e favorshme të hënën dhe të martën ndihmon për të gjetur energjinë e duhur. Ndjeni nevojën për të hapur dhe zbuluar emocionet tuaja .Yjet do të komplikojne disi çështjet ekonomike dhe profesionale. Mos hiqni dorë sepse këto janë ngadalësime të përkohshme që nuk do të ndalojnë aktivitetet tuaja.

Virgjëresha

Me Diellin në pamje të mirë dhe Hënën e favorshme duke filluar nga e Premtja, ju mbeteni një nga shenjat më të forta të zodiakut sipas astrologut. Do te mund të kapërceni problemet, të gjeni zgjidhje dhe të përmirësoni çështje praktike që lidhen me jetën e përditshme. Sa i përket dashurisë, ndjenjat ose mbajtja e një tregimi janë nën presion. Dikush mund të ketë përjetuar një largim të pakëndshëm.

Peshorja

E hëna dhe e marta do të jenë shumë te komplikuara për të lindurit në këtë shenjë. Astrologu rekomandon të numëroni deri ne dhjetë para se të flisni, duke shmangur thënien e gjërave për të cilat mund të pendoheni. Do të ndiheni më të lodhur dhe të diskutueshëm por kjo varet edhe nga rrethanat ku jetoni.

Akrepi

Ju duhet të rikuperoni energji dhe forcë. Në përgjithësi, ju jeni ata që jepni forcë të madhe te njerëzit përreth jush, duke i stimuluar ata të bëjnë më të mirën, por tani keni nevojë për mbështetjen e të tjerëve. Java fillon pak e ngadaltë.

Shigjetari

Ju jeni shenja e së ardhmes sipas horoskopit Paolo Fox dhe ka të ngjarë që tashmë jeni duke planifikuar aktivitetet e muajve të ardhshëm. Qëndroni optimist pavarësisht vështirësive që sjell periudha. Në 48 orët e ardhshme mund të mbështeteni në një aspekt të shkëlqyeshëm të Hënës. Rregullim në dashuri.

Bricjapi

Nëse deri disa ditë më parë keni pasur një ndjenjë të vazhdueshme të pasigurisë tani dhe madje më shumë duke filluar nga maji, gjërat fillojnë të bëhen më të qarta dhe t’i vendosni përsëri qëllimet tuaja. Java fillon me diellin e favorshëm dhe nga e enjtja Hëna do të jetë gjithashtu aktive.

Ujori

E vetmja gjë që mund të ju trondisë dhe ju bëjë polemikë është armiqësia e të tjerëve ndaj jush dhe dëshira për të udhëhequr një jetë të ndryshme nga ajo aktuale . Kjo ndjenjë e rebelimit mund të lëshohet si në sferën emocionale ashtu edhe atë profesionale. Horoskopi Paolo Fox ju këshillon të mendoni me kujdes përpara se të flisni.

Peshqit

Këtë javë mund të mbështeteni në ndikimin e mirë të Hënës. Rimëkëmbja në vendin e punës, nëse ka pasur një problem kohët e fundit do të gjejë zgjidhje dhe lajme të mira do të arrijnë së shpejti. Dashuria mbetet gjithmonë një polemikë dhe e varur në ekuilibër. Nëse edhe çiftet e vendosura do të kenë shumë diskutime, atëherë mund të ketë probleme serioze për të përballuar./ CNA.al

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back