Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pse mbizotërojnë njerëzit e kqinjë

Zeus

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 16, 2021
Mesazhe
4,316
Pëlqime
4,108
Jeta e budallait është më e thjeshtë se ajo e inteligjentit, ajo e dinakut është më e mirë se ajo e të ndershmit, lakmitari është më i qetë se i miri, për mizorin është më e këndshme se i të dobëtit, kryelartësia është luks në krahasim me të përulurin, për gënjeshtarin është më e pasur se i drejti, dhe më i ëmbël për epshorët sesa për të virtytshmit.
Kështu ishte dhe kështu do të jetë përgjithmonë, për sa kohë që njeriu është i gjallë në tokë.
61aiSy4xFhL._AC_SL1500_.jpgPjesë nga "Roman me kokainë".
by ⚡⚡

E ndani këtë mendim, dhe pse ??

Njerezit e keqinje mbizotorojn sepse nuk dominon miresia, keta persona jane te papjekur krijojn nje sistem paranoik , kane jete te erret e te palumtur.
Dinaku , mizori, genjeshtari dhe jo i drejti etj nuk besoj asnjehere qe do kene nje jete te kenaqshme jane te mbushur me emocione negative ndaj njerezve te tjere dhe ne fund do e shkaterrojn veten.
Gjate kohes qe njeriu eshte i gjalle ne kte toke, duhet ta vendos veten prioritet nr 1 , te investoj dhe te tentoj per nje jete te bukur me njerezit qe i do, te jete ne paqe me veten dhe me njerezit tjere duke mos i demtuar me fjale ose me vepra edhe pse eshte shume sfide e veshtir qe pak kush e arrine te jete i qete me ndergjegjen e vet.

Nuk eshte e nevojshme te shprendahet e keqja prandaj peshoni gjerat separi o njerez se dikur do jete shume shume vone!!!!?

P.S: @ZEUS ti hape shume tema te bukura por cudi qe nuk marrin mundin te shkruajn 2-3 fjali antaret e tjere. ??

Editimi i fundit:
Njerezit e keqinje mbizotorojn sepse nuk dominon miresia, keta persona jane te papjekur krijojn nje sistem paranoik , kane jete te erret e te palumtur.
Dinaku , mizori, genjeshtari dhe jo i drejti etj nuk besoj asnjehere qe do kene nje jete te kenaqshme jane te mbushur me emocione negative ndaj njerezve te tjere dhe ne fund do e shkaterrojn veten.
Gjate kohes qe njeriu eshte i gjalle ne kte toke, duhet ta vendos veten prioritet nr 1 , te investoj dhe te tentoj per nje jete te bukur me njerezit qe i do, te jete ne paqe me veten dhe me njerezit tjere duke mos i demtuar me fjale ose me vepra edhe pse eshte shume sfide e veshtir qe pak kush e arrine te jete i qete me ndergjegjen e vet.

Nuk eshte e nevojshme te shprendahet e keqja prandaj peshoni gjerat separi o njerez se dikur do jete shume shume vone!!!!?

P.S: @ZEUS ti hape shume tema te bukura por cudi qe nuk marrin mundin te shkruajn 2-3 fjale antaret e tjere. ??
Flm ?
E the vetë: nuk marrin mundim të japin një opinion në pak rreshta shkrim.
Mendoj që është e kuptueshme pse; nuk lexojnë dhe nuk e ingranojnë mëndjen të nxjerrin një konkluzion sado të vogël. E konsiderojnë humbje kohe besoj. Njerëzit duan argëtim me batuta, biles edhe batutat shkurt në pak fjalë ?

Përsonalisht më intereson shumë mendimet e të tjerëve, sidomos kur ata mendime janë në kundërshtim me bindjet e mia....? Sepse aty testoj këndvështrimin tim, dhe e përmirësoj atë. Kështu pasurohem unë ?

Kudo ku virtyti nuk vlersohet,atje e keqja flet lirshëm!......andaj na duket se mbizotron ?

Cu kenaqem me kto tema ? njerzit e kqijne mbizotrojn :P tgjithe jemi tkqinje per dike ?

Sepse marrin me shume vemendje dhe ju jepet me shume rendesi ..se te miret .?

Pse kush eshte i mire ...te gjithe diku ne brendesine tone kemi nje kiqesi sado e vogel e jete eshte e fshehur dhe e nxjerrim ne menyra te ndryshme

P.S: @ZEUS ti hape shume tema te bukura por cudi qe nuk marrin mundin te shkruajn 2-3 fjali antaret e tjere. ??
Sa bukur ke fol ??? un ndoshta jam i keq edhe skam ca them o dash prz se ene engjell sjam por kam My Life My Rules ? flm ?

Njeriu nuk lind i mire apo i keq transformohet gjate rruges nga sprovat e jetes dhe shendrrohet
Ne njeri te mire te vuajtur i/e cila nuk ben kurre keq por mundohet qe vuajtjet e tija tia lehtesoj pales perball.
Ne nje njeri te lige i cili kerkon me ngulme qe fatkeqsit e jetes ti pergjysmoj me personat e tjere duke menduar se ashtu do lehtesohet dhimbja e vete.
Eshte dhe katigoria e personave te paskrupuj fare te cilet mizorisht mundohen te mbjellin vec ligesi pa arsye konkrete.
Pse mbizoterojn te ligjet,?
Kjo ndodh pasi truri i tyre punon intensivisht per ligesi dhe me gjakftohtesi pergatisin gjithmon terenin dhe pren e tyre e gjejn gjithmon te pa pergatitur per vetmbrojtje (mos te harrojm keta persona godasin gjithmon njerzit e mire) ata qe sipas atyre duken te dobet.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back