Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ihu teme e thelle k'jo,Pse ika!
Pse ike!
Pse po ikin!
Edhe sa do te ikin ...!?
Rendisni ndonje argument, ndoshta gjejme ndonje arsye per tu kthyer ...!
Psh. Une ika si rezultat i ambicieve ?
Nuk kam ikur.Pse ika!
Pse ike!
Pse po ikin!
Edhe sa do te ikin ...!?
Rendisni ndonje argument, ndoshta gjejme ndonje arsye per tu kthyer ...!
Psh. Une ika si rezultat i ambicieve ?
Une do kthehem !Nuk po ikin vetem nga Shqiperia, por nga i gjithe Ballkani! Arsyet qe mund te renditen jane te shumta duke filluar qe nga papunesia, varferia, korrupsioni dhe mungesa e shpreses qe ky vend do behet me i mire seshpejti. Shumica qe ikin jane emigrant sezonal(shkojne e vijne), por ka dhe nga ata qe vendosin te ikin per nje kohe te gjate me shpresen per te bere letrat dhe marre familjet andej. Pavaresisht ikjes, une mendoj se cdo shqiptar ka ne mendje kthimin ne shqiperi ne te ardhmen e afert per te investuar dhe punuar ne vendin e tij. Shumica e emigranteve kursimet po i investojne ne shqiperi, ne blerje pronash, apartamentesh, bare-restorante, dhe nje dite do kthehen per ti vene ne aktivitet duke hapur edhe vende pune. Shqiperia eshte vendi me i bekuar ne Europe dhe me mundesite me te medha per te perparuar me shpejtesi drejt standarteve me te larta. Si arrihet kjo?! Kjo arrihet duke vene ne funksion shtetin ligjor, duke luftuar korrupsionin dhe duke bere nje plan te "miremenduar" te perspektives ekonomike te vendit.
Un sluj venit!
Nuk them asgje per ke iken se gjithsejcili di vet ku i pikon çatia, por per sa me perket mu, as bohet fjal me leviz nga shqipria!
Skam piken e arsyes te laj breket e mija me uj francez, anglez e gjermon!
Arsyet se pse nuk leviz nga ktu, jan shum me shum nga "arsyet" se pse mund te levizja.
Mgjth, cdo gje kthehet ne ceshtje optimizmi ose pesimizmi.
Ska rruge te mesme
Kudo puna sjell te njejtat rrezultate e kudo te shkosh do mbjellesh ate hardhin e rrushit qe do te mbillje ne token tende.
Me ndryshimin e madh e te qenit skllav i ditve moderne!
Po te kishe mundesine do te ikje ? Besoj qe po ! ?Nuk kam ikur.
Po mundohem ti krijoj mundësinë e një jete të mirë fëmijëve të mi në mëmëdhe ?
Po kshu temash t hapin keto , te rrijme 30 minuta te diskutojm si njerez, pijme e naj kafe e naj got raki stani, jo chit chate e copy paste ?Ihu teme e thelle k'jo,
Do cik nerva dhe emocion per te folur per ikjen dhe vuajtjen qe neve kalojm ne Gurbet
Shok, kjo "dalldia" e ikjes po prek edhe njerez qe kane nje fare ekonomie, kjo per shkak te "trumpetimit" qe i ben media duke e "nxire" realitetin. Para ca ditesh isha ne nje vaki, aty takova nje shok qe se kisha pare ka kohe. U pyetem si je, si shkon. Punoj IT me tha, nusja punonte administratore ne nje kompani. E pyeta(si shok)se sa te ardhura kishte? Ai mu pergjigj se arrinte ne 1800€ vete, ndersa nusja 900€. Shtepine e kishte blere. Kishte dhe nje makine komode. Duke bere muhabet me tregoi se donte te largohej jashte shtetit. Po pse e pyeta? Sepse paguhem pak me tha! Tani, Qeveria e ka fajin edhe per kete kategori?! Pra, nje familje qe arrin ne 3milion lek te vjetra te ardhura mujore, kerkon te emigroje. Gjithsesi secili e di vete se cben me jeten e tij!Une do kthehem !
Te shijoj pensionin tim ! ?
Un n shqipri jetoj, nuk mbijetoj!Pra ti thua qe ne Shqiperi njeriu qe do i arrin ambiciet e tij pamvarsisht gjendjes makaber, pamvarsisht se shteti nuk funksionon ?
Nese sje dakord me keto dy realitete ne Shqiperi me thuaj te ti argumentoj. ?
Varet ca kupton ti me:Sapo filloj te mendoj se me nje rroge te mire ketu behet jeta, do ndodhi se sben dicka qe ma ndryshon mendimin me sekondaaaa. ?
Sigurisht, cdo gje eshte subjektiveVaret ca kupton ti me:
Behet jeta?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.