Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Prostuticioni hall apo Qejf

Aşk

?Pain gives lessons and lessons changes persons
BlacK LoVe
Regjistruar më
Maj 23, 2018
Mesazhe
19,807
Pëlqime
18,964
Prostitucioni është njëra prej formave të eksploatimit seksual të seksit të kundërt, ku trupi i femrës shndërrohet në send për shit-blerje. Pra, bëhet mall tregu. Me këtë veprim, seriozisht rrezikohet integriteti fizik dhe dinjiteti njerëzor, vlera këto, që sipas standardeve të legjislaturës normative bashkëkohore, konsiderohen si të drejta të pacenueshme individuale të njeriut.

Praktikisht, prostitucioni është forma përmes së cilës mashkulli, për qëllime të kënaqjes së kërkesave të veta seksuale, në mënyrë komerciale, si dhe duke përdorur metoda tjera të ushtrimit të dhunës, realizon nevojën e qasjes së vetë në trupin e femrës. Pra, motivi i përmbushjes i kësaj dëshire epshore, do të arrihet: ose përmes detyrimit me dhunë, pagesës me para të shërbimit, apo të dyjave së bashku disa femra e bejn se ndihen te plotesuar me veten ....disa te tjera kan tutor....e disa te tjera mendojne qe eshte puna e vetme per te mbajtur familjen

Femrat si subjekte, pse mos të themi edhe si objekte të prostitucionit, zakonisht janë nga shtresat sociale të kategorive të ulëta shoqërore, gjegjësisht, janë ato viktima, që në rrethin e tyre ku punojnë dhe veprojnë kanë një ndikim më të vogël shoqëror.

Të gjitha ato që zakonisht përfundojnë si prostitute janë nga shtresat më të vobekta. Shumica nuk kanë shtëpi ose në atë vend kanë qëndrim të përkohshëm dhe tretmanin e refugjates. Ato, pra, janë njëra prej kategorive sociale të gjinisë femërore, të cilat më së shumti diskriminohen në çdo shoqëri.
Edhe pse realisht, shoqëria i urren femrat që merren me prostitucion, ajo në mënyrë indirekte edhe vetë i prodhon ato. Prostitutat , zakonisht janë femra që pak kanë alternativa tjetër që ta ushqejnë, së pari veten, pastaj fëmijët dhe familjen e tyre në përgjithësi. Meqë, papunësia dhe lufta për ekzistencë janë shkaqet më themelor që i shtyjnë shumë femra të merren me këtë profesion, zgjedhja e problemit të papunësisë së shprehur në një shoqëri, duhet të jetë detyrë prioritare e asaj elite politike që është në pushtet. Keni hasur ndonjer ..dike qe ju ka treguar per jeten po ne shqiperi mendoni qe po rriten ditat dites faktor qe ekonomia bie papunsia i shtyn mendoni qe paragjykimi i ndryshon kto faktor apo duhet ta pranoj shpit publike ne shqiperi si bota apo te jen te ndaluara !

Profesion.
Nqs duhet t'i përgjigjem titullit të temës do thoja hall. Nuk mund të jetë qef.

Nuk i konceptoj dot ata meshkuj që blejnë me lek një femër për detyrim seksual.

Profesion e passion per te ndjer dhimbjen e knaqesis...

Mund ta beje nga halli pastaj kalon ne varesi e deri diku nga qejfi pastaj.

njoh disa goca qe bej pune te tijll
eshte per te ardhur keq
pas kan dhe meshku te cilet perfitojn nga puna tyre
por ka dhe nga ato qe dhe prej hallit dhe punojn per vet
ne fakt kam nje rast per te cilen para disa ditesh i kam fol qe te mundohet te heqi dor eshte super goc dhe me vjen keq fakti qe te tjeret i thon k*** po jetesa dhe problemet te cojn ne ate pik
por jo gjithmon eshte ajo zgjidhja e problemeve

Te shqiptaret ato qe jan dmth e kan me qef shumica ndersa pakica nga halli
Ndersa ne bot menyra ma e thjesht e gocave me bo lek pa pas mbeshtetjen e naj mashkulli apo te familjes zgjedhin rrugen me te shkurter per tber para…

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back