Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pershkruani njeri tjetrin me nje kenge!

Perla_Nera

Psssttt
ANETAR ✓
Regjistruar më
Prill 1, 2020
Mesazhe
8,416
Pëlqime
2,710
Hajde bismilah te hap nje teme me bereqet?
Nese egziston spotojeni por Mos e beni temen chit-chat se e kam bezdi! Ate mund ta bej vetem une ?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sdi Pse me del ti para kur degjoj ket kengen

@The_Joker

???

@Perla_Nera ?

@Ylli5* ?

@Mia 🤔

• Përqafime
Reactions: Mia
@Mia 🤔

Faleminderit 🙂
Mesazhi që mora me anë të përshkrimit të kësaj këngë do të thotë që ka shumë të ngjarë që ti të shohësh tek unë një shpirt të thellë dhe ëndërrimtar, me shumë potencial dhe ide të bukura, por që ndoshta ngurroj t'i shndërrojë ato në realitet. Unë mund të ndihem sikur kam një anë të brishtë, të mbështjellë me pasiguri ose pengesa të vetëkrijuara, dhe ti dëshiron që të më shohësh duke i tejkaluar ato pengesa 🤗

Faleminderit 🙂
Mesazhi që mora me anë të përshkrimit të kësaj këngë do të thotë që ka shumë të ngjarë që ti të shohësh tek unë një shpirt të thellë dhe ëndërrimtar, me shumë potencial dhe ide të bukura, por që ndoshta ngurroj t'i shndërrojë ato në realitet. Unë mund të ndihem sikur kam një anë të brishtë, të mbështjellë me pasiguri ose pengesa të vetëkrijuara, dhe ti dëshiron që të më shohësh duke i tejkaluar ato pengesa 🤗
Sa përshkrim të bukur ke bërë! 😢
Ai videoklip është mjaft i thjeshtë e në të njëjtën kohë të mban pezull, të përqëndruar në çdo sekondë tek çdo gjest apo frymëmarrje e asaj vajzës në klip. Madje po të mos marrë frymë ajo, harroj të marr edhe unë.

Natyra jote e qetë fsheh në intimitet një botë ëndërrimtare dhe në të njëjtën mënyrë siç të shoh ashtu edhe ti shikon thellë në shpirtin e tjetrit dhe kjo të kap papërgatitur shpesh herë e madje të lë pa fjalë.
Thjeshtësia jote nuk të bën drejtësi, është modesti, përtej vetëpërmbajtjes tënde është një vajzë e matur dhe me aftësi që i kalon pritshmëritë, me ndjeshmëri e frymëzim të rrallë që jo vetëm e kap thelbin e asaj që thua po edhe e pasuron me botëkuptimin e saj.

• Super Dashuri
Që mos të postoj vetëm përshkrime ja edhe një fragment për ty @Mia

Zëri yt, sytë e tu...

...duart e tua, buzët e tua...

Heshtjet tona, fjalët tona...

Drita që shkon...

...drita që vjen sërish

Një buzëqeshje e vetme për ne të dy

Nga nevoja për të ditur,

Pashë natën të krijojë ditën

Pa ndryshuar pamjen tonë

O e dashur nga të gjithë,

dhe e dashur nga një i vetëm...

...në heshtje goja jote premtoi

të ishte e lumtur

Larg e më larg, thotë urrejtja

Pranë e më pranë, thotë dashuria

• Super Dashuri
Sa përshkrim të bukur ke bërë! 😢
Ai videoklip është mjaft i thjeshtë e në të njëjtën kohë të mban pezull, të përqëndruar në çdo sekondë tek çdo gjest apo frymëmarrje e asaj vajzës në klip. Madje po të mos marrë frymë ajo, harroj të marr edhe unë.

Natyra jote e qetë fsheh në intimitet një botë ëndërrimtare dhe në të njëjtën mënyrë siç të shoh ashtu edhe ti shikon thellë në shpirtin e tjetrit dhe kjo të kap papërgatitur shpesh herë e madje të lë pa fjalë.
Thjeshtësia jote nuk të bën drejtësi, është modesti, përtej vetëpërmbajtjes tënde është një vajzë e matur dhe me aftësi që i kalon pritshmëritë, me ndjeshmëri e frymëzim të rrallë që jo vetëm e kap thelbin e asaj që thua po edhe e pasuron me botëkuptimin e saj.

Faleminderit për këto fjalë kaq të ndjera dhe të thella! Është mahnitëse mënyra si përshkruan jo vetëm ndjesitë e tua, por edhe atë çka të frymëzon, duke e kthyer një përjetim të thjeshtë në një pasqyrë të një bote të brendshme plot emocion dhe reflektim. Ajo që ke shkruar është një poezi në vetvete. Përshkrimi i videoklipit dhe ndikimi që ka te ti është i jashtëzakonshëm , mënyra si je aq i ndërlidhur me çdo detaj tregon një ndjeshmëri të rrallë. Ajo ndjenjë pezullimi dhe lidhja aq e thellë me frymëmarrjen e saj tregon sa shumë je i përfshirë emocionalisht në atë që sheh, në mënyrën si ndjen dhe si jeton artin.Dhe më tej, përshkrimi yt për natyrën e qetë dhe ëndërrimtare, për ndjeshmërinë dhe frymëzimin, tregon një shpirt që shikon përtej sipërfaqes, që lexon njerëzit dhe botën përmes syve të një ëndërrimtari. Mënyra si shpreh këto ndjenja është një talent në vetvete, një dhunti për të parë bukurinë në detaje që shumica e kalojnë pa u ndalur.Të lexoj ty dhe mendimet e tua është një privilegj. Thjeshtësia jote dhe mënyra e thellë si shikon jetën janë një frymëzim për këdo që ka fatin të lidhet me këtë botëkuptim të jashtëzakonshëm 🤗

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back