Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pershkruani karakterin tuaj.

Në përgjithësi kam karakter të fortë
Nuk dorëzohem kollaj ....
Por ka raste që edhe ndryshoj, në varësi të njerëzve, rrethanave apo situatave që përballemi..
Kam pësuar dhe tronditje emocionale dhe shpesh herë më ka lëkundur por prapë se prapë gjurmët e mia më.çojnë tek ajo çfarë unë jam, e fortë...
Shpesh herë më kanë gjykuar, bullizuar, cënuar por kurrë skam dalë nga vetja, sjam bërë e keqe, agresive...
Ka pasur raste që më kanë bërë e keq dhe duhej të ' hakmerresha" por se kam bërë..
Pra jam sa e fortë e butë e ndjeshme e brishtë...
Nuk futem tek toksikët?

Boh... Un munt ta pershkruaj veten time si e shof dhe si e njof por as nje her sjemi te sigurt si mund t na shofin tjeret... Gjithsesi...
Them.me plot bindje se ndihem nje grua normale.. Skam qef ta pershkruaj veten si " femer unike... E rrall... Ejt m ngjajn fjal banale sps as nje nga ne nuk esht i pazevendesushem.
Jam njeri i thjesht dhe se e hidheruar nga jeta. Kam qef t jem t bej me njerez t sinqert realist dhe konkret se ashtu jam vet...
Mendohem shum per ate q flas dhe bej...
Si forc karakteri mendoj se jam e but duroj shum dhe toleroj shum mendimin e tjerve dhe nese sjam d akord por kur dicka sme pelqen duroj duroj flas mendimin tim pasta nese nje person ma ben borxh e "sulmoj" dmth i vete kundra me argumenta te numuruara dhe me fort bindje dhe as nje her nuk rrembehem ose nxefem kot. Nese nxefem e bej me plot dindje dhe sthem kurr me fal sps "sulmin" e kam pas te argumentuar.
Kam qef te ndihmoj kur kam munsi sps jetes nuk i dihet jemi njerez dhe t nesermen munt t gjendemi vet n gjendje nevoje.
I vej shum objektive vetes dhe m pelqen te mesoj gjera q nuk dij.
Bohhh kur t m kujtohen gjera tjera di shkruj.?

Kam karakter shume te forte. Shume njerez me thone qe jam mendjemadh. Ne te vertete nuk jam edhe pse mund te dukem i tille. Ndertoj raporte me shume veshtiresi pasi perpiqem ti ndertoj me hapa te ngadalte dhe pa shfaqur shume nga vetja. Jam njeri i mbyllur dhe qesh pak. Nuk trazoj njeri por nese me trazojne hakmerrem 10-fish. Jetoj me prioritete, pra llogaris cdo gje qe bej.
Ketu jam ndryshe, kam shfaq anen qe do doja ta kisha ne realitet qe fatkeqsisht nuk e kam.

Në përgjithësi kam karakter të fortë
Nuk dorëzohem kollaj ....
Por ka raste që edhe ndryshoj, në varësi të njerëzve, rrethanave apo situatave që përballemi..
Kam pësuar dhe tronditje emocionale dhe shpesh herë më ka lëkundur por prapë se prapë gjurmët e mia më.çojnë tek ajo çfarë unë jam, e fortë...
Shpesh herë më kanë gjykuar, bullizuar, cënuar por kurrë skam dalë nga vetja, sjam bërë e keqe, agresive...
Ka pasur raste që më kanë bërë e keq dhe duhej të ' hakmerresha" por se kam bërë..
Pra jam sa e fortë e butë e ndjeshme e brishtë...
Nuk futem tek toksikët?
Oohhh t marshaaa ❤ edhe un e ngjashme jam. Mendoj se hakmarrja dhe urrejtja na merr shum energji emotive dhe e lejm fare... ❤?

Karakteri sipas te tjereve:-"E ashper,egoiste,sdo njeri,ben sikur se cfare eshte.Paragjykuese,me duket vetja sikur jam perfekte,sikur une nuk kam ndjenja e sikur une qendroj te merrem me te tjeret.Une jam frikacake,asociale.Dmth jam e keqe".
Si jam ne te vertete.
Jam tip i qete,nuk i bej keq askujt.I rrespektoj te gjithe,nuk kam ofenduar njerez per shkak te veshjes apo te pamjes.Nuk jam oratore e zonja,dmth i bej me vepra e jo me fjale.Eshte e veshtire te futesh ne zemren time,por nese ti futesh aty do mbetesh gjithmone.Nuk kam shum shoqeri,jam tip qe dua vetmine.Vleresoj besnikerine,jam mirnjohse.
Edhe nese dikush me ben keq,ose me lendon nuk hakmerrem.
Thjesht nuk dua te kem kontakt me te,e largoj nga jeta ime dhe nuk dua ta shoh me me sy.
Kam edhe anet negative,e mbaj inatin per nje kohe shum te gjate.Nuk mbahem si nevrike,por kur me kapin nervat nuk me bien kollaj.
Jam shum e ndjeshme,edhe pse mundohem ta fsheh
Kam shum krenari edhe pse nuk dukem,mund ta mbaj nje person per 24 ore ne mendje por nuk e marr mundimin ti shkruaj.\

Nuk di nga t'ia nis. :)

Mendoj se hyj te karakteret ambicioze.
Nuk para eci rrugeve qe e kane hapur tjeret,por tek ata qe perpiqen te hapin nje tyren.
I dashur me te dashurit e mi- shume por shume. :)

Mendoj se jam i ndjeshem mbi normalen,nqs ka nje normale,edhe kete e bej te dukshme e tek tjeret

Pardesyne e madhe e vesh gjithmone ngado (modestine) :rolleyes:
Ironik me raste (fatkeqesisht)

S'jam planifikues i mire,as i rregullave e strikt.

Editimi i fundit:
Kam karakter shume te forte. Shume njerez me thone qe jam mendjemadh. Ne te vertete nuk jam edhe pse mund te dukem i tille. Ndertoj raporte me shume veshtiresi pasi perpiqem ti ndertoj me hapa te ngadalte dhe pa shfaqur shume nga vetja. Jam njeri i mbyllur dhe qesh pak. Nuk trazoj njeri por nese me trazojne hakmerrem 10-fish. Jetoj me prioritete, pra llogaris cdo gje qe bej.
Ketu jam ndryshe, kam shfaq anen qe do doja ta kisha ne realitet qe fatkeqsisht nuk e kam.
Don zhuan?

Karakter te veshtir per ta kuptuar,te pamundur per ta shpjeguar,te lodhshem per ta ndryshuar.

Leshi

Zdij te flas per karakterin tim , plus ne ne mardhenje me te tjeret , njerezit te shikojn karakterin ne kendveshtrimin e vet ndaj kjo seshte nje pergjigje specifike .

jam tip artistik , ne boten time , ndonjehere me duket jeta sikur eshte film :p

per momentin jam kshu :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hahah hajde mere vesh si je ti per momentin me pak fjale ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back