Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Shum vajza detyrohen te merren me burra me burra me te vjeter per shkak te mungeses se parave.
Shum vajza duan lluks/para pa u munduar/veshje te shtrenjta. Meqe meshkujt e rinj nuk kan,ateteher merren me me te moshuarit.Esht kthyer ne mod kjo gje,qoft e pelqyeshme apo jo nga shoqeria.
E para punes kujdes me epitetet .kush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...
kjo bot ka shum krv, dhe kto lloj tipe femrash as qe nuk parapelqehen nga cunat e ri qe kan pare,,,,,, ndaj shkojn me gjyshat dhe baballaret ton
MASNEJ MALLIN E MIR SE LE KUSH NE TREG ,,, KSHUQE ATO LLOJ TIP KRV-ASH JAN MALL STOCK KSHUQE PLEQT SHKOJN E ZGJEDHIN ,, DUHET THEKSUAR
E para punes kujdes me epitetet .
E dyta punes meshkujt e rinj skan mundsi me tdhon 1 kafe e pastaj thon se femrat jan materialiste.
Pse gjykon zotrote?
Veje veten ne rastin e 1 goce qe ska ca vesh,ska lek me pi kafe me shoqe,ca do boj ajo.
Ti thu te zej pun,po ka shum pronar qe knej i punsojn gocat e reja,e pastaj i zejn dashnore.
Shkojnë me pleqtë sepse nuk ndihen ' të detyruara' për të.përmbushur kërkesat e një djaloshari që veç e lëndon, tradhëton, i kërkon e gjë si premton e jep.
Shkojnë me baballarët sepseju plotësohen TEKAT .
Ajo femër e di që thjesht për ta " kënaqur ' veten e atë shkon me x apo y duke mos pasur asnjë lloj detyrimi moral.
Unë nuk jam partizane e kësaj femre e ss sdua ta gjykoj për vendimet e saj ashtu sikurse ndodh që me ju meshkujt shkoni me Gratë apo femrat më të mëdhaja në moshë.
Ndaj @PepsiNyc më lind një pyetje
Ju që shkoni me mamatë jeni krv?
Shkojnë me pleqtë sepse nuk ndihen ' të detyruara' për të.përmbushur kërkesat e një djaloshari që veç e lëndon, tradhëton, i kërkon e gjë si premton e jep.
Shkojnë me baballarët sepseju plotësohen TEKAT .
Ajo femër e di që thjesht për ta " kënaqur ' veten e atë shkon me x apo y duke mos pasur asnjë lloj detyrimi moral.
Unë nuk jam partizane e kësaj femre e ss sdua ta gjykoj për vendimet e saj ashtu sikurse ndodh që me ju meshkujt shkoni me Gratë apo femrat më të mëdhaja në moshë.
Ndaj @PepsiNyc më lind një pyetje
Ju që shkoni me mamatë jeni krv?
Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vetekush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...
kjo bot ka shum krv, dhe kto lloj tipe femrash as qe nuk parapelqehen nga cunat e ri qe kan pare,,,,,, ndaj shkojn me gjyshat dhe baballaret ton
MASNEJ MALLIN E MIR SE LE KUSH NE TREG ,,, KSHUQE ATO LLOJ TIP KRV-ASH JAN MALL STOCK KSHUQE PLEQT SHKOJN E ZGJEDHIN ,, DUHET THEKSUAR
Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vetekush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...
New #29Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vete
.. Kurse me pleqt... Mjafton bukurija dhe pse jo vetem ?
Se di a m kupton ??????
Sepse ne te njejten moshe do zihemi prej flokesh???????Sa te vjeter thua ti o vëlla
Fiks pra ?Sepse ne te njejten moshe do zihemi prej flokesh???????
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.