Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Perse vajzat e reja preferojne meshkujt e medhenj ne moshe

Shum vajza detyrohen te merren me burra me burra me te vjeter per shkak te mungeses se parave.
Shum vajza duan lluks/para pa u munduar/veshje te shtrenjta. Meqe meshkujt e rinj nuk kan,ateteher merren me me te moshuarit.Esht kthyer ne mod kjo gje,qoft e pelqyeshme apo jo nga shoqeria.

Shum vajza detyrohen te merren me burra me burra me te vjeter per shkak te mungeses se parave.
Shum vajza duan lluks/para pa u munduar/veshje te shtrenjta. Meqe meshkujt e rinj nuk kan,ateteher merren me me te moshuarit.Esht kthyer ne mod kjo gje,qoft e pelqyeshme apo jo nga shoqeria.

kush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...

kjo bot ka shum ***, dhe kto lloj tipe femrash as qe nuk parapelqehen nga cunat e ri qe kan pare,,,,,, ndaj shkojn me gjyshat dhe baballaret ton :D

MASNEJ MALLIN E MIR SE LE KUSH NE TREG ,,, KSHUQE ATO LLOJ TIP ***** JAN MALL STOCK KSHUQE PLEQT SHKOJN E ZGJEDHIN ,, DUHET THEKSUAR :D

Last edited by a moderator:
kush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...

kjo bot ka shum krv, dhe kto lloj tipe femrash as qe nuk parapelqehen nga cunat e ri qe kan pare,,,,,, ndaj shkojn me gjyshat dhe baballaret ton :D

MASNEJ MALLIN E MIR SE LE KUSH NE TREG ,,, KSHUQE ATO LLOJ TIP KRV-ASH JAN MALL STOCK KSHUQE PLEQT SHKOJN E ZGJEDHIN ,, DUHET THEKSUAR :D
E para punes kujdes me epitetet :D.
E dyta punes meshkujt e rinj skan mundsi me tdhon 1 kafe e pastaj thon se femrat jan materialiste.
Pse gjykon zotrote?
Veje veten ne rastin e 1 goce qe ska ca vesh,ska lek me pi kafe me shoqe,ca do boj ajo.
Ti thu te zej pun,po ka shum pronar qe knej i punsojn gocat e reja,e pastaj i zejn dashnore.

E para punes kujdes me epitetet :D.
E dyta punes meshkujt e rinj skan mundsi me tdhon 1 kafe e pastaj thon se femrat jan materialiste.
Pse gjykon zotrote?
Veje veten ne rastin e 1 goce qe ska ca vesh,ska lek me pi kafe me shoqe,ca do boj ajo.
Ti thu te zej pun,po ka shum pronar qe knej i punsojn gocat e reja,e pastaj i zejn dashnore.

un sjam askush per te gjykuar thjesht por them nje realitet te hidhur :D .....
Dhe problemi qendron tek truri i vyshkur i atyre te perdalave ,,, se gjith me fukarallek jena rrit ,,, sipas teje i bi qe te gjitha te dalin e te q.... rrugve,,,

nuk te ze njeri dashnore po nuk e kruajte vet "trendafilin" ok ,,,,, pse sipas teje gjith femrat qe qenkan ne pun jan dashnore te pronarve ??

ti vet a punon ? nqs po e ke dashnor pronarin ??

ti mos fol ne pergjithesi ,,,, sepse po bie ne kontradit me ato qe thua ,,,

Shkojnë me pleqtë sepse nuk ndihen ' të detyruara' për të.përmbushur kërkesat e një djaloshari që veç e lëndon, tradhëton, i kërkon e gjë si premton e jep.
Shkojnë me baballarët sepseju plotësohen TEKAT .
Ajo femër e di që thjesht për ta " kënaqur ' veten e atë shkon me x apo y duke mos pasur asnjë lloj detyrimi moral.
Unë nuk jam partizane e kësaj femre e ss sdua ta gjykoj për vendimet e saj ashtu sikurse ndodh që me ju meshkujt shkoni me Gratë apo femrat më të mëdhaja në moshë.
Ndaj @PepsiNyc më lind një pyetje
Ju që shkoni me mamatë jeni krv?

@Natta nuk është e nevojshme me tone ofenduese.
Ai ashu mendon dhe smund të ja imponosh ne zor një ide.
Ndaj të lutem tregohu më me finesë dhe binde që është gabim:)

Shkojnë me pleqtë sepse nuk ndihen ' të detyruara' për të.përmbushur kërkesat e një djaloshari që veç e lëndon, tradhëton, i kërkon e gjë si premton e jep.
Ajo femër e di që thjesht për ta " kënaqur ' veten e atë shkon me x apo y duke mos pasur asnjë lloj detyrimi moral.
Unë nuk jam partizane e kësaj femre e ss sdua ta gjykoj për vendimet e saj ashtu sikurse ndodh që me ju meshkujt shkoni me Gratë apo femrat më të mëdhaja në moshë.

Ato cuna qe shkojn me gra te martuara jan TE DESHPERUAR, DHE IDIOT, jan niveli me i ulet i gjinish mashkullore, ata nuk jan meshkuj por disa te semur mendor dhe te epshur per seks ,,

Dhe un e kuptoj dhe e shof perdit kte fenomen,,, dhe te jem realist faj kan dhe "garipat pareli" qe i shtyjn femrat t bejn ato lloj veprimesh

O xhan si bërtas askujt
As nuk mbështes askënd
Ti ky kjo ata etj mendojnë si të duan.
Unë sjam për të bërtitur askënd.
Më lexo pak më lart se çfarë citova :)
Be nice :)

@Natta më lexo
Kur jep një argument mos e mbyll
SMË PLAS PËR BAN. Ti je ZAR etj.
Ti mbro idetë e tuaja e ai/ajo të tij/at.
Nuk jemi në forum.nga frika dhe as për tu ofenduar por pët tu bëre share gjërave që dimë. Dikush më shumë apo dikush më pak.
Unë sjam bariu dhe këta sjanë delet e mia që më thua kujdes me " zarat'
Forumi nuk është i imi por i " joni".
Ndaj jemi të ndryshëm se kemi parime të ndryshme.
Janë tema DELIKATE por sdo e thënë domosdoshmërisht të jemi në një mendje.
Ndaj ju lutem shumë
Mos ofendoheni.

Ps: sbëj më quotë , sa për temën mendimin e dhashë më lart

Ps2: natta më pëlqen që je nxitëse debatesh. Por mos i kalo në personale.

kjo bot ka shum krv, dhe kto lloj tipe femrash as qe nuk parapelqehen nga cunat e ri qe kan pare,,,,,, ndaj shkojn me gjyshat dhe baballaret ton :D

MASNEJ MALLIN E MIR SE LE KUSH NE TREG ,,, KSHUQE ATO LLOJ TIP KRV-ASH JAN MALL STOCK KSHUQE PLEQT SHKOJN E ZGJEDHIN ,, DUHET THEKSUAR :D
Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vete
.. Kurse me pleqt... Mjafton bukurija dhe pse jo vetem ✋?
Se di a m kupton ??????

Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vete
Se di a m kupton ??????

Se di a m kupton ??????
New #29

O Alda ,, te gjitha ju po me keqkuptoni ,,, ndoshta jam treguar pak vulgar me shprehjet por nuk esht qe spo i permbahem nje realiteti te hidhur,,

dhe sa per djemt qe merren me pun te pista ,,, un sjam i atij rangu dhe ste jap dot pergjigje,,, ke sa te dush ktu ne chat qe jan "bosa droge" ndoshta e shikon ndonjeri dhe te jep pergjigje,,,,,

A kam lek ? Di te them qe punoj fort, sa lek kam ? mjaftueshem per te ber pushime dhe nje jet te bukur, a martohemi bashk ,, po dhe martohemi meqe te dy jemi maxhoren :D nuk esht turp.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back