- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 58,413
- Pëlqime
- 34,354
Dashuria shfaqet në çdo moshë, dhe secila periudhë e jetës e ka kënaqësinë e vet, që dallon nga një periudhë tjetër nëpër të cilën kalojmë.
Dashuria në moshë të pjekur i ka përparësitë e veta, që ua plotësojnë jetën. Ja disa nga përkufizimet që mund të bëhen për dashurinë e pjekur:
1. Nuk do të shfaqeni (ekspozoheni) për shkak të dashurisë;
2. Nuk dëshironi më të ngjiteni me njëri-tjetrin, por do t’i jepni shumë hapësirë njëri-tjetrit;
3. Kur të ndodhë ndonjë gjë, së pari do ta konsideroni tjetrin, jo veten;
4. Pas ndonjë sherri, mosmarrëveshjeje, nuk jeni të zemëruar dhe duke u ankuar, por ndieni keqardhje dhe vetëreflektim;
5. Dashuria e pjekur nuk dëshiron të luajë, por është e hapur, e dlirë dhe e sinqertë ndaj njëri-tjetrit.
Dashuria në moshë të pjekur i ka përparësitë e veta, që ua plotësojnë jetën. Ja disa nga përkufizimet që mund të bëhen për dashurinë e pjekur:
1. Nuk do të shfaqeni (ekspozoheni) për shkak të dashurisë;
2. Nuk dëshironi më të ngjiteni me njëri-tjetrin, por do t’i jepni shumë hapësirë njëri-tjetrit;
3. Kur të ndodhë ndonjë gjë, së pari do ta konsideroni tjetrin, jo veten;
4. Pas ndonjë sherri, mosmarrëveshjeje, nuk jeni të zemëruar dhe duke u ankuar, por ndieni keqardhje dhe vetëreflektim;
5. Dashuria e pjekur nuk dëshiron të luajë, por është e hapur, e dlirë dhe e sinqertë ndaj njëri-tjetrit.