Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Per antaret qe nuk angazhohen.

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
Regjistruar më
Janar 24, 2021
Mesazhe
1,487
Pëlqime
997
Kjo eshte per te gjith ata amtaret qe jan aktiv dhe vetem shikojn dhe nuk shruajn madje thieshte sa kan emrin ktu. Provojeni o miq hapni temat tuaja jam shum i sigurt qe ka plot ktu qe mund te gjejn botkuptimin me njeri tjetrin. Mund te shruajni por tju injorojne vazhdoni dhe vazhdoni sa te dali nje njeri qe te kuptohesh asnjeri nuk eshte perfekt per te gjykuar. Me shikoni mua sa tema mund te kem qe ska shkruajtur askush. Kjo sdo te thot qe une mos te tregoj veten se me injorojn disa veta por madje me ben akoma me shum te heci para per ti treguar kush jam. Shpresoj te me shruajn ca emra te rinj.

Po ti ku ishe qe nuk u angazhove deri tani lol

Po ti ku ishe qe nuk u angazhove deri tani lol
Nanush qe ja bordi. Po mir o vlla qepar ma mbylle temen e kerkeses pa argument fare. Qe skishe pse ta mbyllje se mund te kishte dikush tjeter ndo1 kerkes ajo mund te kem un prap neser dhe shkruaja aty skam pse merrem me private. E dyta une tek kjo tem po them per ata qe jan ktu aktiv un nuk kam qen aktiv fare as nuk jam futur. Prandaj lexoje mir para se tme shkruash dhe jo vetem se me shruan tjeter per tjeter po ma ngatron temen dhe ma quan te kopjuar me nje tem qe sdo ket lidhje prandaj mendoj se je modernator ca roli ke beje mir. Ashtu sic me thua mua per gabime hidhi dhe nji her syt nga vetja

Nanush qe ja bordi. Po mir o vlla qepar ma mbylle temen e kerkeses pa argument fare. Qe skishe pse ta mbyllje se mund te kishte dikush tjeter ndo1 kerkes ajo mund te kem un prap neser dhe shkruaja aty skam pse merrem me private. E dyta une tek kjo tem po them per ata qe jan ktu aktiv un nuk kam qen aktiv fare as nuk jam futur. Prandaj lexoje mir para se tme shkruash dhe jo vetem se me shruan tjeter per tjeter po ma ngatron temen dhe ma quan te kopjuar me nje tem qe sdo ket lidhje prandaj mendoj se je modernator ca roli ke beje mir. Ashtu sic me thua mua per gabime hidhi dhe nji her syt nga vetja

Temen ta mbylla se ekziston e ngjajshme. Temen tjeter ta mbylla sepse ka nje rregullore ketu, dhe fjalet banale pse ty apo dikujt tjeter i duken si "t'buta" ose qe duhet toleruar, s'ka perse te tjerret me holle ai muhabet, ndaj drejt ne arkive.

Temen ta mbylla se ekziston e ngjajshme. Temen tjeter ta mbylla sepse ka nje rregullore ketu, dhe fjalet banale pse ty apo dikujt tjeter i duken si "t'buta" ose qe duhet toleruar, s'ka perse te tjerret me holle ai muhabet, ndaj drejt ne arkive.
Po si egzistonte tema tjeter thoshte te ka len dikush pershtypje kurse e imja thoshte qe e vlersoni. Vlersimi me pershtypjen ja dy gjera totalisht te ndryshme. Dhe ate me rregulleren e dij un. Po nuk thot qe tme mbyllesh mua temen kur po thosha per kerkesa ajo ishte nje nga kerkesat e mija . Jo se u hap tema vetem per nje kerkes por u hap per te gjith amtaret. Se te ishte per tu hapur vetem per ate te shruaja ne privat ty ose ndo1 admini. Lidhi cik gjerat me njara tjetren te shkreten

Po si egzistonte tema tjeter thoshte te ka len dikush pershtypje kurse e imja thoshte qe e vlersoni. Vlersimi me pershtypjen ja dy gjera totalisht te ndryshme. Dhe ate me rregulleren e dij un. Po nuk thot qe tme mbyllesh mua temen kur po thosha per kerkesa ajo ishte nje nga kerkesat e mija . Jo se u hap tema vetem per nje kerkes por u hap per te gjith amtaret. Se te ishte per tu hapur vetem per ate te shruaja ne privat ty ose ndo1 admini. Lidhi cik gjerat me njara tjetren te shkreten

Naten, ketu e ke me ankesa, paraqite ankesen, e shqyrtojme si staf.

Ore ankesat po ti them ty skam nevoj as per mendim te tret per tme treguar qe kam te drejt. Se ti ske as argumente po te kishe edhe un mund te thosha po re ke te drejt po ti ske. Ti mir njiher qe je modernator ktu duhet te japesh shembull po me shkruan mua po ti ku ishe dhe me ato lol nga mbrapa. Mua sme fut dot ne rolin e viktimes as ti as ndo1 nje tjeter. Dhe me ler ne punen time une as nuk jam marr me ty as nuk te kam shruajtur fare ca halli ke. Do tme hulesh mua ti ?

Ore ankesat po ti them ty skam nevoj as per mendim te tret per tme treguar qe kam te drejt. Se ti ske as argumente po te kishe edhe un mund te thosha po re ke te drejt po ti ske. Ti mir njiher qe je modernator ktu duhet te japesh shembull po me shkruan mua po ti ku ishe dhe me ato lol nga mbrapa. Mua sme fut dot ne rolin e viktimes as ti as ndo1 nje tjeter. Dhe me ler ne punen time une as nuk jam marr me ty as nuk te kam shruajtur fare ca halli ke. Do tme hulesh mua ti ?

Jam Super Moderator, lexoje me mire :D

Djali Argumenti eshte “jam staf kam akses dhe bej cte dua” lol

Jam Super Moderator, lexoje me mire :D
Edhe ca nuk paske qe kryministri kur ske te drejt ske . Ska llogjik ajo sben dot ligjin ktu ti jemi rregulla edhe ti i nfjek rregullat ktu jo vetem un.

Kadal bab se sje superman ????

Jo evlad sjam ma, ma kan hjek tdrejten e fluturimit mbi qiell, se gocat u rrokshin per bandera tu e majt kryt lart heeey that's superman ?

Futmi cik kto tani ca ke folur ne chit chat sic me esht ber mua. Se ca po flet ska lidhje me temen. Ca te duket vetja me i privilegjuar ktu ty. Do ti ndjekesh dhe ti ato rregullat. Ti madje duhet te jesh i pari qe i ndjek.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back