Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Një grua 28 vjeç, nënë e dy fëmijëve është vrarë dje në Fier nga burri i saj. Ai ka ngulur plot 31 herë thikën mbi trupin e saj

centos

forumShqip
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 13, 2004
Mesazhe
42,444
Pëlqime
39,702
Një grua 28 vjeç, nënë e dy fëmijëve është vrarë dje në Fier nga burri i saj. Ai ka ngulur plo...jpg

Ky shkrim është për shpirtin e saj.
————————————————————————–
31 herë të thirra Mam.
Mam, të thirra. Të thirra fort, mam. Ku ishe mam? Pse nuk m’u përgjigje?
A të kujtohet mam?! A të kujtohet sa herë të thërrisja kur kisha nevojë për ty?
Po dje, ku ishe mam? Unë të thirra 31 herë e ti nuk ishe mam.
Herën e parë të thirra kur ai hyri në shtëpi. Sapo kisha vënë fëmijët në gjumë. Ai kish pirë mam. Avujt e alkoolit shpërndaheshin në dhomë. Kishte një pamje të frikshme. Të thirra mam, por ti nuk m’u përgjigje.
Herën e dytë të thirra teksa ai më shtyu në krevat. U zhvesha vetë mam, ndryshe do më rrihte. Të thirra mam, teksa ai më copëtonte çdo herë që hynte brenda meje. Të thirra mam, por ti nuk m’u përgjigje.
Herën e tretë të thirra kur filloi të më shkulte flokët dhe për një çast ndieva sikur koka m’u shkëput nga trupi. Të thirra mam, por ti nuk m’u përgjigje.
I numërova herët që të thirra mam. Ishin plot njëzet e pesë. Çdo herë që ai ma përplaste kokën pas murit dhe më shtynte tutje, unë të thërrisja mam. Madje një nga herët, koka m’u përplas tek cepi i tavolinës. Ah sa dhimbje, mam!
Herën e njëzetë e gjashtë mam, ai mori thikën mbi tavolinë. Pse nuk e fsheha thikën, mam?! Kisha prerë bukën për fëmijët dhe tryeza ishte ende me pjatat e tyre. Vura fëmijët në gjumë mam, prandaj nuk e ngrita tryezën.
Herën e njëzetë e shtatë të thirra me sa kisha në kokë, mam, por t’i prapë nuk m’u përgjigje. Të thirra kur ai ma nguli thikën mbi kofshë, mam.
M’i hapi këmbët dhe ma nguli thikën mbi njërën kofshë. Pastaj ma mori dorën mam, atë dorë që ti ma kapje çdo mëngjes kur më çoje në shkollë dhe ma puthje dhe nguli thikën.
31 herë ma nguli thikën në trup mam.
Isha e mbuluar në gjak. Një pellg i madh me gjakun tim. Një pellg i madh me shpirtin tim.
Kur numërova thirrjen e fundit mam, e kisha thikën mu në zemër. Sa dhimbte thika në zemër, mam. Aty të thirra për herë të fundit, por t’i prapë nuk m’u përgjigje mam.
Trupi im është në mes të dhomës mam.
Kam 31 gropa mbi trup. Mbi zemrën time gjendet gropa e fundit dhe mbi të vërtitet një mizë e madhe.
Ai, burri im, përplasi derën dhe iku.
Post Scriptum- Të dua fort mam edhe o
pse të thirra 31 herë dhe ti nuk m’u përgjigje.
Shkroi Elona Caslli /shqiperiaime/

Ne djall burri, e cdo burre qe ben te tilla gjerash!

Elona Caslli shkakton termet kur kap e shkruan.
Drame eshte shoqeria ku vetbesimi i meshkujve esht i dobet.
Duket sikur epiqendren e ka ne Shqiperi.

Pushoft e qete.

• Pëlqej
Reactions: ABC
Si nje grusht ne stomak me erdhi ky shkrimi.

keta jan burrat ideal qe sot ekzistojne me kete vend keta jan mostrat qe pa pike llogjike kercenojne rrahin dhe marin jeten e nje femre pse per ego mashkulli se burra nuk jan.per se per mizerje per tu ndiher potent me gjen me te brishte.sepse ne realitet jan impotent ne cdo lloj gjejjeee.keta jan burrat ideal dhe cfare paradoksi ish tema nje burre idel ose partneri ideal dhe ne krahun tjeter kemi kete skene nje femer qe iken bashke me nje jete te pa lindur brenda saj dikush qe pa ju dridh dore mori 2 jete duke lene dhe 2 jetima dhe me pas nuk pati as burreri me u dorezu por u vetvra keta jan meshkujt sot

keta jan burrat ideal qe sot ekzistojne me kete vend keta jan mostrat qe pa pike llogjike kercenojne rrahin dhe marin jeten e nje femre pse per ego mashkulli se burra nuk jan.per se per mizerje per tu ndiher potent me gjen me te brishte.sepse ne realitet jan impotent ne cdo lloj gjejjeee.keta jan burrat ideal dhe cfare paradoksi ish tema nje burre idel ose partneri ideal dhe ne krahun tjeter kemi kete skene nje femer qe iken bashke me nje jete te pa lindur brenda saj dikush qe pa ju dridh dore mori 2 jete duke lene dhe 2 jetima dhe me pas nuk pati as burreri me u dorezu por u vetvra keta jan meshkujt sot
Edhe ti qe ne 99% te rasteve ja fut pordhes fort fare

pse sepse eshte nje realite I drejt per kete gje nje fakt I dhen
Kush eshte nje fakt i dhene? Qe kta jane meshkujt sot?? Sa raste kemi njohur qe nena vret femijen??
Ca duhet te themi,qe kto jane nenat apo femrat sot??

Kush eshte nje fakt i dhene? Qe kta jane meshkujt sot?? Sa raste kemi njohur qe nena vret femijen??
Ca duhet te themi,qe kto jane nenat apo femrat sot??
dhe ne ate rast nuk po mbroj femren po sa raste kemi te femrave qe jan te keqetrajtuara sa baballar kemi qe abuzojne me femin e vett ?nje statis tregoj qe predispozita r nje mashkulli eshte te matet me nje femer gjithnje asnje gjee nuk e justifikonn dhunen marjen e jetes se dikujt tjerr si nga mashkull e nga femra ne kete rast ishte burr ky

dhe ne ate rast nuk po mbroj femren po sa raste kemi te femrave qe jan te keqetrajtuara sa baballar kemi qe abuzojne me femin e vett ?nje statis tregoj qe predispozita r nje mashkulli eshte te matet me nje femer gjithnje asnje gjee nuk e justifikonn dhunen marjen e jetes se dikujt tjerr si nga mashkull e nga femra ne kete rast ishte burr ky
Te kundershtova pjesen "kta jane meshkujt sot"....kaq

View attachment 88485

31 herë të thirra Mam.
Herën e parë të thirra kur ai hyri në shtëpi. Sapo kisha vënë fëmijët në gjumë. Ai kish pirë mam. Avujt e alkoolit shpërndaheshin në dhomë. Kishte një pamje të frikshme. Të thirra mam, por ti nuk m’u përgjigje.
Herën e dytë të thirra teksa ai më shtyu në krevat. U zhvesha vetë mam, ndryshe do më rrihte. Të thirra mam, teksa ai më copëtonte çdo herë që hynte brenda meje. Të thirra mam, por ti nuk m’u përgjigje.
Herën e tretë të thirra kur filloi të më shkulte flokët dhe për një çast ndieva sikur koka m’u shkëput nga trupi. Të thirra mam, por ti nuk m’u përgjigje.
I numërova herët që të thirra mam. Ishin plot njëzet e pesë. Çdo herë që ai ma përplaste kokën pas murit dhe më shtynte tutje, unë të thërrisja mam. Madje një nga herët, koka m’u përplas tek cepi i tavolinës. Ah sa dhimbje, mam!
Herën e njëzetë e gjashtë mam, ai mori thikën mbi tavolinë. Pse nuk e fsheha thikën, mam?! Kisha prerë bukën për fëmijët dhe tryeza ishte ende me pjatat e tyre. Vura fëmijët në gjumë mam, prandaj nuk e ngrita tryezën.
Herën e njëzetë e shtatë të thirra me sa kisha në kokë, mam, por t’i prapë nuk m’u përgjigje. Të thirra kur ai ma nguli thikën mbi kofshë, mam.
M’i hapi këmbët dhe ma nguli thikën mbi njërën kofshë. Pastaj ma mori dorën mam, atë dorë që ti ma kapje çdo mëngjes kur më çoje në shkollë dhe ma puthje dhe nguli thikën.
Isha e mbuluar në gjak. Një pellg i madh me gjakun tim. Një pellg i madh me shpirtin tim.
Kur numërova thirrjen e fundit mam, e kisha thikën mu në zemër. Sa dhimbte thika në zemër, mam. Aty të thirra për herë të fundit, por t’i prapë nuk m’u përgjigje mam.
Kam 31 gropa mbi trup. Mbi zemrën time gjendet gropa e fundit dhe mbi të vërtitet një mizë e madhe.

… mos bani spektakel ne rrjetet sociale me dhimbjen e tjereve….quhet sadomazokizem!

Pelqej te bani spektakel kur te na vije radha, atehere te shkrujme dicka prekese qe na perket.

Ne nji shoqni te shendosh nuk shperndahet ay postim ne rrjetet sociale qe ka si motiv djallit “like” = naj kacidhe leku.

Me kete rast fal jush (rrjeteve sociale ne kete rast edhe forumit) napermjet nji viktime
e bate edhe ma te njohur Elona ( qe as nuk e di se kush asht).

shoqni e lodhun e mbarume pa koncepte qe perfshihet, qe nuk asht e zonja me ec me kambet e veta…

View attachment 88485

31 herë të thirra Mam.
Nuk arrita dot ta mbaroja se lexuari ket tregim se syt mu veshen me lot... Por doja te falenderoja ty @centos se e trajtojn kete tem t mjere te shoqeris ton dhe Jo vetem.
Jemi akoma shum mbrapa.
Po' i vjen fundit botes

Eshte e tmerrshmee...
Nje drame qe nk perfundon vetem te vdekja e saj.. por dhe te dy femijet te cilet do rriten pa nene e pa baba!
E trishtueshme!
Si nk u beme me njerez, te pranojme qe nk durojme me nj tj e secili ne pune te vet!
Si njeres , jo si KAFSHE!

Saaa keq

Ska gje me te shemtuar se te vrasesh qqenjen qe sjell ne jet plera si puna ketij cfardolloj gjeje te ket bere tradhti leje mo vlla njerez kafsha kurr sdo bohemi rob e sdo dik te jemi besnik me nje familje apo martes e lindin kto qe asnjer sdo ecim perpara !

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back