Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

??Nje familje ??

Aşk

?Pain gives lessons and lessons changes persons
BlacK LoVe
Regjistruar më
Maj 23, 2018
Mesazhe
19,807
Pëlqime
18,964
Hey !
Kjo tema esht ne form bashkbisedimi.....
Nuk e di ne erdhi ne mendje duke par sesi komunikojme me njeri tj ...duke lexuar qe midis germave ka inate ....zell merzitje ...presionee e te tj...
Une personalisht kam kohe ketu....ndoshta e kam gjykuar e kam fol pa mendura edhe kam lenduar....aman kam kerkuar falje ...tek forumi #netedy kam gjetur dashuri,respekt,etj mendoj qe jemi nje familje ku fjalen e fundit mos ta themi te paren te argetohemi te kalojme mir me njeri _tjetrin te bejm shaka kur duhet te flirtojm....kur zemra na ndjen te na kap epshi midisi germave sepse ktu kemi krijuar ate boten tone ndosht disa jet te dyfisht ...ndoshta e kan hobi....ndoshta ktu mesojne shum gjona te behemi si shembull ....pres nga ju te tregoni sesa te mirpritur jeni ndjer edhe a e ndjeni veten si pjes e familjes te vogel. ...qe ka shum pesh ne vlera dhe mendimem..edhe e komanduar nga dikush qe nuk di te mbaj askend me hater flet kur duhet edhe hesht kur duhet heshtur pa cenuar askend....plus e stafii qe na duron per cdo tem qe jua bejm lemsh flm qe jeni kaq te mir ❣ ? ...jam shum e lumtur qe jam pjes e #netedy po ju a jeni ??

Editimi i fundit:
Une e dua forumin netedy.
Ne fakt me ka njohur me njerez qe vertet I kam perzemer,me ka njohur me njerz negativa por qe si kam inat vec skip.
Kam mesuar pak nga e mira dhe e keqja
Sesi njerzit e rritur sillen,jane dhe sesi i menaxhojne gjerat
Per me teper njohta Xapin
Qe jam shume shume shume me fat qe e njohta sepse e dua fort fort fort.
Per zemren qe ka,per njerin qe asht dhe per sjelljen qe ka.
E kam shok pastaj amore...
Kam njoht njerz qe I kam shume shume perzemer
Rrelse,claa,redbull
Dejvi qe me futi ktu duhet me e falenderu.
Centos,senna,sole etj etj
Njerez qe i reespektoj dhe kam respekt per to
Per pokerin sidomos...

Nour,paku,daja,fiore all all
I kam xhan?

Une e dua forumin netedy.
Ne fakt me ka njohur me njerez qe vertet I kam perzemer,me ka njohur me njerz negativa por qe si kam inat vec skip.
Kam mesuar pak nga e mira dhe e keqja
Sesi njerzit e rritur sillen,jane dhe sesi i menaxhojne gjerat
Per me teper njohta Xapin
Qe jam shume shume shume me fat qe e njohta sepse e dua fort fort fort.
Per zemren qe ka,per njerin qe asht dhe per sjelljen qe ka.
E kam shok pastaj amore...
Kam njoht njerz qe I kam shume shume perzemer
Rrelse,claa,redbull
Dejvi qe me futi ktu duhet me e falenderu.
Centos,senna,sole etj etj
Njerez qe i reespektoj dhe kam respekt per to
Per pokerin sidomos...

Nour,paku,daja,fiore all all
I kam xhan?
Jam shum e lumtur qe ndihesh mir fundja ktu hyme te kalojm mir te dalim nga monotonia....e jo te behet nje stress sa me fat jemi kemi njerez kaq te mir qe ndoshta mee disa germa prekin zmr tona.

Jam shum e lumtur qe ndihesh mir fundja ktu hyme te kalojm mir te dalim nga monotonia....e jo te behet nje stress sa me fat jemi kemi njerez kaq te mir qe ndoshta mee disa germa prekin zmr tona.
Ma preki zemren ?

Dhe smund te mungonte nje kompliment per shefin ?

Mos e pelqejsha förumin sdo te isha ktu,
Me u mar me xhdo fjali ka dikush e shqipton e kupton ndryshe sduhet se jena njerez qe gabojna
Sduhet njeri me u prek me çdo send se jena ktu me ber shaka me kalu pak kohen me kaluar monotonin dhe me hek nje siklet.
Sa per Stafin jan tu ber shum pun me aq koh sa kan Ju prsh

Per mua e ke o paku:p?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back