Dashi
Përballoje këtë të shtunë me shumë durim, dijeni se humori i keq është kalimtar. Pavarësihst gjendjes së tanishme qetësia do të kthehet së shpejti.
Këshilla: Mos u shqetësoni shumë për vështirësitë
Numri i fatit: 27
Ngjyra e preferuar: Violetë
Demi
Horoskopi për datën 19 tetor bën të ditur se e shtuna do të jetë për dashurinë dhe do të keni mundësinë të rregulloni raportet tuaja me partnerein. Do të bëni shumë ndryshime përsa i përket shtëpisë.
Këshillë: Tentoni një pajtim
Numri i fatit: 40
Ngjyra: E argjendë
Binjakët
Kohëve të fundit shpenzimet janë të shumta, por mos u bazoni në të ardhurat e familjes, duhet të kërkoni mënyrën si të fitoni para.
Këshillë: Mendoni një mënyrë për të fituar më shum ëpara
Numri i fatit: 26
Ngjyra e preferuar: Kafe
Gaforrja
Hëna do të jetë në favor të dashurisë. Shfrytëzojeni fundjavën për ta kaluar me partnerin tuaj.
Këshilla : Mos mendoni shumë për problemet
Numri i fatit:65
Ngjyra:Blu
Luani
Përsa i përket punës do të merrni një përgjigje shumë të rëndësishme ndaj mos e neglizhoni
Këshilla: Mos humbni kohë
Numri i fatit: 46
Ngjyra: E zeza
Virgjëresha
Parashikohet një gjendje e mirë nga na mendore por njësoj përsa i përket problemet me fizikun
Këshilla: Nëse dhimbjet shtohen, lajmëroni doktorin
Numri i fatit: 76
Ngjyra: E kuqe
Peshorja
Marsi dhe Dielli janë me ju dhe do t’iu ndimojnë ta kaloni me pozitivitet këtë të shtunë. Ndaj duhet të buzëqeshni pak më shumë.
Këshillë: Bëni dhe ju pjesën që ju takon.
Numri i fatit: 82
Ngjyra: E verdhë
Akrepi
Ana sentimentale do të jetë e shkëlqyer, do të kaloni më shumë kohë me partnerin tuaj.
Këshillë: Shprehni ndjenjat tuaja
Numri i fatit: 81
Ngjyra: Rozë
Shigjetari
Hëna do të bëjë të jeni më optimist dhe pozitivë, sidomos në anën profesionale ku keni marrë një përgjigje që e prisnit prej kohësh.
Këshillë: Mbani një qëndrim pozitiv.
Numri i fatit: 95
Ngjyra: Aquamarina
Bricjapi
Krizat në çift nuk duhen lënë pas dore, flisni me zemër të hapur në vend që të hiqni dorë nga diçka shumë e rëndësishme.
Këshillë: Flisni me partnerin tuaj
Numri i fatit: 83
Ngjyra: Pink
Ujori
Ndryshimet që doni të bëni duhet tëp resin.
Këshillë: Shihni përpara
Numri i fatit: 86
Ngjyra: e argjentë
Peshqit
E shtuna rrotullohet rreth dashurisë, por kujdes me gjestet dhe fjalët, pasi mund të rrezikoni të nisni çdo gjë nga e para.
Këshillë: Kujdes me zgjedhjet që bëni
Ngjyra: E bardhë
Përballoje këtë të shtunë me shumë durim, dijeni se humori i keq është kalimtar. Pavarësihst gjendjes së tanishme qetësia do të kthehet së shpejti.
Këshilla: Mos u shqetësoni shumë për vështirësitë
Numri i fatit: 27
Ngjyra e preferuar: Violetë
Demi
Horoskopi për datën 19 tetor bën të ditur se e shtuna do të jetë për dashurinë dhe do të keni mundësinë të rregulloni raportet tuaja me partnerein. Do të bëni shumë ndryshime përsa i përket shtëpisë.
Këshillë: Tentoni një pajtim
Numri i fatit: 40
Ngjyra: E argjendë
Binjakët
Kohëve të fundit shpenzimet janë të shumta, por mos u bazoni në të ardhurat e familjes, duhet të kërkoni mënyrën si të fitoni para.
Këshillë: Mendoni një mënyrë për të fituar më shum ëpara
Numri i fatit: 26
Ngjyra e preferuar: Kafe
Gaforrja
Hëna do të jetë në favor të dashurisë. Shfrytëzojeni fundjavën për ta kaluar me partnerin tuaj.
Këshilla : Mos mendoni shumë për problemet
Numri i fatit:65
Ngjyra:Blu
Luani
Përsa i përket punës do të merrni një përgjigje shumë të rëndësishme ndaj mos e neglizhoni
Këshilla: Mos humbni kohë
Numri i fatit: 46
Ngjyra: E zeza
Virgjëresha
Parashikohet një gjendje e mirë nga na mendore por njësoj përsa i përket problemet me fizikun
Këshilla: Nëse dhimbjet shtohen, lajmëroni doktorin
Numri i fatit: 76
Ngjyra: E kuqe
Peshorja
Marsi dhe Dielli janë me ju dhe do t’iu ndimojnë ta kaloni me pozitivitet këtë të shtunë. Ndaj duhet të buzëqeshni pak më shumë.
Këshillë: Bëni dhe ju pjesën që ju takon.
Numri i fatit: 82
Ngjyra: E verdhë
Akrepi
Ana sentimentale do të jetë e shkëlqyer, do të kaloni më shumë kohë me partnerin tuaj.
Këshillë: Shprehni ndjenjat tuaja
Numri i fatit: 81
Ngjyra: Rozë
Shigjetari
Hëna do të bëjë të jeni më optimist dhe pozitivë, sidomos në anën profesionale ku keni marrë një përgjigje që e prisnit prej kohësh.
Këshillë: Mbani një qëndrim pozitiv.
Numri i fatit: 95
Ngjyra: Aquamarina
Bricjapi
Krizat në çift nuk duhen lënë pas dore, flisni me zemër të hapur në vend që të hiqni dorë nga diçka shumë e rëndësishme.
Këshillë: Flisni me partnerin tuaj
Numri i fatit: 83
Ngjyra: Pink
Ujori
Ndryshimet që doni të bëni duhet tëp resin.
Këshillë: Shihni përpara
Numri i fatit: 86
Ngjyra: e argjentë
Peshqit
E shtuna rrotullohet rreth dashurisë, por kujdes me gjestet dhe fjalët, pasi mund të rrezikoni të nisni çdo gjë nga e para.
Këshillë: Kujdes me zgjedhjet që bëni
Ngjyra: E bardhë