Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nga dashuria te puna, horoskopi JAVOR 4-10 nëntor 2024: Kjo shenjë ka keqkuptime brenda familjes

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,158
Pëlqime
506
Dashi

Kjo javë sjell energji dhe dëshirë për të bërë, i dashur Dashi. Hëna e plotë ju stimulon me ide të reja dhe më në fund do ndiheni gati për të kapërcyer ato pengesa të vogla që ju bllokojnë. Por kini kujdes të mos e teproni: padurimi është gjithmonë në fshehje dhe rrezikoni të bëni zgjedhje të nxituara. Java premton dinamizëm dhe mundësi rritjeje. Ndikimet planetare janë të favorshme për projekte të reja, veçanërisht në vendin e punës. Branko rekomandon të ndiqni instinktin tuaj dhe të mos keni frikë nga ndryshimet, të cilat mund të çojnë në suksese të papritura. Përfitoni nga kjo javë për të rregulluar marrëdhëniet tuaja, veçanërisht me kolegët. Dëgjoni më shumë dhe flisni më pak: ndonjëherë është më mirë të vëzhgoni.

Demi

Për ju, Demi, kjo javë ka të bëjë me reflektimin. Po, e di, ju preferoni të shikoni botën e jashtme, por është koha ta ktheni shikimin brenda vetes. Afërdita ju shtyn të reflektoni për lidhjet tuaja më të ngushta dhe cilësinë e marrëdhënieve tuaja. Nëse keni pasur ndonjë keqkuptim, tani është koha për t’u sqaruar. Mos u mbyllni në kokëfortësinë tuaj që të gjithë e njohim aq mirë dhe jini të hapur ndaj krahasimeve. Në dashuri, yjet janë të favorshëm, por vetëm nëse vërtet e vendosni veten atje. Branko sugjeron t’i kushtoni kohë pasioneve tuaja, të gjeni një ekuilibër midis relaksimit dhe produktivitetit.

Binjakët

Të dashur Binjakë, java juaj do t’i kushtohet komunikimit. Shpirti juaj kurioz gjen ndeshjen e tij: takime interesante dhe ide të reja do t’ju mbajnë të zënë. Kini kujdes, megjithatë, të mos përhapni shumë premtime përreth; njerëzit mund të presin më shumë nga ju. Në dashuri, pak ngatërresa dhe lojëra do të jenë aleatët tuaj, por mos lejoni që një mister i vogël të dalë jashtë kontrollit. Shfrytëzojeni rastin për të zgjidhur çështjet e vjetra të punës. Një javë e gjallë, ideale për forcimin e marrëdhënieve ndërpersonale. Është një periudhë pozitive për të krijuar miq të rinj apo për t’u lidhur në fushën profesionale.

Gaforrja

Yjet këtë javë flasin për stabilitetin dhe rrënjët. Do të ndjeni një nevojë të fortë për të zgjidhur çështjet familjare dhe për t’i kushtuar kohë shtëpisë. Është koha e duhur për të sqaruar keqkuptimet e vjetra dhe për të sjellë qetësi brenda shtëpisë. Në punë, kini kujdes që të mos lejoni që emocionet të drejtojnë vendimet tuaja. Ndonjëherë të qenit shumë mbrojtës ju bën që të mos i shihni gjërat qartë. Relaksohuni, Gaforre: java përfundon me një fund të lumtur.

Luani

Leo, bëhuni gati për një javë hakmarrjeje dhe shpërblimesh! Ju keni punuar shumë dhe tani është koha për të korrur shpërblimet. Megjithatë, kini kujdes që të mos ju shkojë në kokë; qëndroni të qetë dhe lërini të tjerët të vërejnë sukseset tuaja. Megjithatë, në aspektin e dashurisë do t’ju duhet të keni më shumë durim. Jo çdo gjë zgjidhet me një buzëqeshje apo shaka; kjo javë kërkon përkushtim dhe sinqeritet. Jini bujarë, por mos harroni të dëgjoni edhe të tjerët. Yjet mbështesin projekte që kërkojnë lidership dhe vizion. Është koha e duhur për të arritur qëllime të rëndësishme, duke vënë në lojë të gjithë entuziazmin dhe aftësitë tuaja.

Virgjëresha

E dashur Virgjëreshë, java e ndryshimeve po vjen. Marsi dhe Mërkuri shtyjnë për disa rregullime në rutinën tuaj të përditshme. Mos jini shumë të ngurtë në modelet tuaja: universi ju fton të hapeni ndaj mundësive të reja. Nëse jeni duke punuar në një projekt të madh, mbani mend se vëmendja ndaj detajeve do të jetë pika juaj e fortë. Në dashuri, pak butësi nuk do të bënte keq. Merrni kohë për të rishikuar qëllimet tuaja dhe për të gjetur zgjidhje praktike për çdo sfidë. Java do të sjellë ide të reja për të përmirësuar jetën tuaj të përditshme.

Peshorja

Peshorja, yjet janë në anën tuaj këtë javë, duke favorizuar harmoninë dhe diplomacinë. Mund të gjendeni në situata ku nevojiten takt dhe durim, por ju me sharmin tuaj do të arrini të menaxhoni gjithçka në mënyrë perfekte. Kini kujdes, megjithatë, të mos sakrifikoni shumë nga vetja për të mirën e të tjerëve. Mos harroni se edhe ju meritoni vëmendje. Dashuria dhe marrëdhëniet do të jenë në plan të parë; kujdesuni për ata që doni dhe mos kini frikë të kërkoni atë që ju nevojitet.

Akrepi

Akrep, sezoni juaj më në fund po ju jep intensitet dhe karizëm. Përfitoni nga kjo për t’i bërë idetë tuaja të vlefshme, veçanërisht në vendin e punës. Në dashuri, megjithatë, kini kujdes nga xhelozia: rrezikoni të prishni magjinë me posesivitetin tuaj. Yjet ju ftojnë të lëshoni, pa shumë kontrolle. Në planin financiar, bëni kujdes me shpenzimet e papritura: nuk është koha për të rrezikuar shumë.

Shigjetari

Për ju, Shigjetar, java do të jetë e mbushur me zgjerime dhe mundësi të reja. Shpirti juaj i lirë do të ketë mundësinë të eksplorojë horizonte të reja, veçanërisht në fushën e punës. Megjithatë, kini kujdes që të mos hyni në aventura shumë të rrezikshme: kujdes është i domosdoshëm. Në dashuri do të jeni të papërmbajtshëm, por përpiquni të mos i lëndoni ata që ju rrethojnë me sinqeritet të tepruar. Javë e përkryer për të punuar me veten dhe për të hequr dorë nga ajo që nuk ju shërben më.

Bricjapi

Bricjapi, këtë javë theksi vihet te karriera dhe ambiciet personale. Yjet ju mbështesin në arritjen e qëllimeve tuaja, por mos harroni të pushoni disa çaste. Jeni aq të fokusuar sa rrezikoni të neglizhoni njerëzit e dashur. Në dashuri, përpiquni të mos jeni shumë të ngurtë: lini vend edhe tjetrit. Pak fleksibilitet do t’ju bëjë mirë.

Ujori

Ujori, java juaj do të jetë plot frymëzim krijues. Do të ndiheni të frymëzuar për të ndarë ide dhe për të bashkëpunuar. Mos lejoni që ekscentriciteti juaj të errësojë të tjerët: edhe ata meritojnë hapësirë. Në dashuri shmangni shpërqendrimet dhe kushtojini kohë partnerit. Në punë, yjet sugjerojnë të ndiqni projekte afatgjata dhe të mos dorëzoheni në vështirësinë e parë. Durimi do të jetë aleati juaj.

Peshqit

Për Peshqit, yjet ju ftojnë t’i përkushtoheni marrëdhënieve dhe afeksioneve. Do të jetë një javë ideale për të rizbuluar intimitetin dhe qetësinë me të dashurit tuaj, duke kultivuar marrëdhënie të bazuara në mirëkuptim dhe mbështetje reciproke. Nga ana tjetër, java ka të bëjë me reflektimin. Yjet ju ftojnë të bëni një bilanc dhe të hiqni dorë nga ajo që nuk ju shërben më. Intuita do të jetë më e fortë, ndaj besoni atë që ndjeni. Në dashuri mund të keni disa sqarime për të përballuar: jini të sinqertë, pa frikë. Në punë, kushtojuni projekteve kreative dhe gjeni kohë për t’u çlodhur. Java mbyllet me një frymë qetësie.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back