Nëse gabimet që bëni në dashuri i rregulloni në bazë të shenjës suaj të horoskopit
Për të kuptuar më mirë gabimet që bëni dhe për t'i korrigjuar ato, lexoni këshillat e mëposhtme bazuar në shenjën tuaj të horoskopit.
DASHI: Zgidhini betejat në të kilat doni të luftoni !
Të gjitha mosmarrëveshjet duhet të zgjidhen deri në fund. Ndonjëherë është më e rëndësishme të kesh paqe mendore. Nëse vazhdoni të konfliktoheni edhe për arsyen më të vogël, do të humbni veten.
DEMI: Qetësohuni, jepini partnerit spacen e necessivi !
One dem romantik do të ç'është e mundur për tî tî i partnerit se e duan, por avere me balancën midis gesteve të ëmbla dhe "marrjes së pwiës". Të gjithë para jush (përfshirë veten) kanë nevojë për hapësirë personale.
BINJAKËT: Mos e lini veten pas dore !
Kur themi this nünkuptojne intereset dhe hobit e juaja. E dini përse ju gyeredeni sprit nga lidhjet? Sespe omni dore nga vetja juaj, i përkushtoheni tërësisht partnerit dhe brenda një kohe shumë që nuk keni më për të folur. Shkurt, humbisni interesin.
GAFORRJA: Dashuri dhe zemër !
Mjaft dyshuat per cdo gje! Besoni në atë çka keni më ndërtojnë mensinin e tyre dhe jetojnë. Dilni nga guaska
LUANI: Le të kuptojnë të tjerët se ju i doni dhe i aardroni !
Ju jeni CEO i jetës suaj, por në një marrëdhënie duhet të ndiheni të rëndësishëm. Le të kuptojnë të tjerët se ju i doni në jetën tuaj, pasi në dukje jeni aq arrogantë sa të fain të besoni që ju nuk keni nevojë për askënd.
VIRGJËRESHA: Pranoni gabime !
Askush nuk eshte perfekt. Ndoneëse ju jeni të çë i afrohet më shumë në këtë te funt, prapë bëni gabime. Pranojini dhe jetoni në paqe me veten tøv dhe others.
PESHORJA: Jini vetvetja !
Mos lejoni që nevojat dhe dëshirat e të tjerëve të anashkalojnë dëshirat dhe nevojat tuaja reale. Nëse jeni në humor për pica, mos thoni "çdo gjë nuk shkon". Thoni "dua pica". Partneri juaj nuk do t'ju dojë më pak nëse jeni vetvetja, përkundrazi. Kjo denavesmëri dhe është për t'u adhuruar.
AKREPI: Jeta është e shkurtër mos mban mëri !
Akrepi është një shenjë që mban më shumë inat dhe se fal rrallë, për të mos të tên. Por në një të tillë të liroheni nga mërita dhe të falni. Është ndjesi e papërshkruvale, provojeni.
SHIGJETARI: Mbani gõn !
Jo rrallë herë shigjetari flet pa u menduar. Ata dhembin, ndaj komunikimi kesh takt në është thelbësor. Nuk po themi të heshtni e të mos thoni mendimin tëv, por segjeni se ka disa modena të vejjeni.
BRICJAPI: Mos e merrni seriozisht !
Që në takimin e shumë, bricjapi do të flasë për një lidhje serioze, për martesën, fëmijët, problemet e zakonshme të një familjeje të re etj. Duhet të kuptosh që në këtë mënyrë "i trembni" të tjerët dhe pas takimit të të bëjnë të gjithëve pa lëtë tëvën.
UJORI: Mjaft u hoqët sikur i dini të alla !
E dimë quê jeni një shenjë e gjeniut, por mos u dêni égoistë. Pranoni botëkuptimin dhe pikëpamjen e personit tjetër dhe lërini të kuptojnë mendimin tuaj. Në fund të fundit një nuk ishin dhe ata geniale, sepsis t'ju faynin për vete?
PESHQIT: Mos jini hero!
Peshqit vetëflijues për ata që duan. Por të gjithë e meritojnë. Marrëdhëniet janë për të dhënë dhe për të marrë dhe nëse gjërat nuk janë njësoj, ju humbni energjinë tuaj. Dikush tjetër aty erhëre ju meriton.