Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nese do kishe nje mundesi te dyte......

AlbaniaIrC

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 15, 2017
Mesazhe
249
Pëlqime
177
Kemi pasur shume raste qe njerezit kerkojne nje mundesi te dyte
per shume gjera te ndryshme
por vertete a mendoni se nje mundesi e dyte do ndryshonte ndonje % me shume nga ajo cke keni bere deri tani.
Shume njerez mendonje se do ndryshojn shume gjera.... Ju Si mendoni?

Une mendoj qe ti japesh tjetrit nje mundesi te dyte eshte si te ja japesh vetes nje plumb qorr per te dyten here meqe i pari ste kapi...

V
Une mendoj qe ti japesh tjetrit nje mundesi te dyte eshte si te ja japesh vetes nje plumb qorr per te dyten here meqe i pari ste kapi...
Varet..dikush e sheh jeten si bixhoz,luan,humbet..pendohet,tenton te rihyje ne xhiro..por nuk ndryshon asgje nga habitati i tij i vjeter.Dikush tjeter pasi eshte djegur,ka frike te riperballet me te njejten situate dhe refuzon dhenien e shansit te dyte.
Personalisht jam kundra venies se limtit te dhenies se shansit dhe pro vezhgimit te sjelljeste atij qe e kerkon.Nuk te ben te forte faza e mohimit por ajo e nderveprimit dhe e zgjidhjes perfundimtare ne ja vlejti barra qerane e dhenies se shansit te dyte.Keshtu nuk do kesh pengje por mendjen e fjetur,tentova por s'qe e thene te ndryshonte gje as me shansin e dyte :D

Faktikisht un Jam kunder mundesise de dyte
Nese do ndryshosh dicka,je akoma ne kohe ,pendimi vlen. ....

Pershendetje
Jam me iden qe po nuk funksionoi heren e pare mos u lodh kot per her te dyt thjesht humbje kohe. Flasim per lidhje mbi 2-njerz ketu dmth.
Pastaj varet si I thon cdo njeri meriton shans te dyt klm grupi ;)

Osht i papam ky djale
Jam i nje mendimi sic permenda me lart

Po mund te then Po te kisha nje mundesi te dyt do kisha ndryshuar shum gjera nga jeta ime e do isha shum larg nga kjo qe jam sot Por fatekeqesisht nuk behet dot

Mbase disa gjera te vogla , do ju shmangesha disa personave dhe disa konflikteve .. Te tjerat jane pjese e jetes, pa mundime nuk arrin asgje, s'ka rruge me te thjeshte :D I am happy as I am :)

Do te dilja naten e 28 prillit ne oren 02:00 per ti bere 1 "xhiro" !

Ska dicka te tille e perderisa ska mundesi, nuk e vras mendjen. ? lol

Sdo ndryshoja asgje pasi cdo gje cdo gabim qe mund kem bere kur i beja isha e lumtur...pavarsisht perfundimit!:)

Do vendosja nje mur te madh midis meje dhe dikujt qe jo vetem te mos afrohej.....por as shkronjat mos te mi njihte :)

Varet nga situata,nuk me duket dicka qe e ndan me thike.Ka raste kur rrezikon te humbesh dicka dhe normalisht do e kerkosh apo japesh 1 shanc te dyte.Nese ske asgje per te humbur atehere dihet qe jo.

Ncuk!
Eshte si te lexosh te njejtin liber.. qe ja di perfundimin!:)

Do te kisha thene disa fjate qe nuk i thashe dikur...

nese do kisha nje mundesi te dyt padyshim do ja jepja vetes time , te ktheja disa gjera qe dikur i km bere dhe kam thene , do doja te kisha nje mundesi te kisha afer njerzit qe dua dhe me bejn te ndihem mire ... por nese do ishte nje mundesi e dyt per dike tj them sja vlen kur nk e vlersoi mundesin e pare mundesia e dyt do jete nje "vetvrasje"

Po nuk funksionoi heren e pare mos u lodh kot per her te dyte..une njeher ta jap mundesine.heren e dyte harroje

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back