Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nëse dikush do t'ju dhuronte një kuti me gjithçka që keni humbur në jetë , cila do të ishte gjëja e parë që do të kërkonit?

Dike qe humba se fundmi,se mora vesh si dhe pse.
Dhe nje 50 mij leksh qe ma shqyu qeni para ca kohesh ?

Nuk e di nëse tek kutija mund të bahet fjalë vetm për kujtime me nji dhurat, apo diçka materjale.
Poor unê do kisha dasht shummmë dy persona shummmë pooor shummmë të dashtun për mua.
Që nuk jetojn ma?.
Më kan dasht shummmë, dhe gjithmon më dilnin në krah.

Më mungojn shummë, dhe vetm nji her e kam pa në anderr njërin , dhe e kam par sikur nuk ishte mirë, më ka mbet mendja tek andrra
(Ndoshta nuk i përmbahet temes, por unë gjithmon dua momente dhe njerëz që ta mbushin shpirtin me dashuri e lumturi).
.

Nuk e di nëse tek kutija mund të bahet fjalë vetm për kujtime me nji dhurat, apo diçka materjale.
Poor unê do kisha dasht shummmë dy persona shummmë pooor shummmë të dashtun për mua.
Që nuk jetojn ma?.
Më kan dasht shummmë, dhe gjithmon më dilnin në krah.

Më mungojn shummë, dhe vetm nji her e kam pa në anderr njërin , dhe e kam par sikur nuk ishte mirë, më ka mbet mendja tek andrra
(Ndoshta nuk i përmbahet temes, por unë gjithmon dua momente dhe njerëz që ta mbushin shpirtin me dashuri e lumturi).
.
Dike qe humba se fundmi,se mora vesh si dhe pse.
Dhe nje 50 mij leksh qe ma shqyu qeni para ca kohesh ?
Ideja është sende se besoj shumica prej nesh gjëja parë që do donim të gjenim në kuti janë njerëzit që kemi humbur ?

Ideja është sende se besoj shumica prej nesh gjëja parë që do donim të gjenim në kuti janë njerëzit që kemi humbur ?
Une thashe nje frymor dhe nje send qe te isha brenda ?

Kam humbur rrethin e marteses ne plazh:(

• Qaj
Reactions: A2.

Nëse dikush do t'ju dhuronte një kuti: me gjithçka që keni humbur në jetë"​

Nuk ishte e specifkuar ndaj e thash, sa i përket ksaj teme, nuk kam humbur se i ruaj me fanatizem se lidhen me njerz që i kam afër shpirtit, them shpirtit se zemra nji dit ndalet?..
E shpirti asht në përjetsi ??

Nje gjilpere(qepje po pastroja vendin e karikimit cel) shume e voçkel qe me ra ne makine. Jo se ka noj vlere, po kam frik se me ngulet?
Hahah hahah

Nje gjilpere(qepje po pastroja vendin e karikimit cel) shume e voçkel qe me ra ne makine. Jo se ka noj vlere, po kam frik se me ngulet?
Kafsh sa kam qesh . Do Zoti se gjen te cpohesh icik ??

Nuk me ka humb Dicka e vogel.
Ai qe dua tme rikthehet se nxen nje kuti..

Po pse çdo temë duhet patjetêr të bajm shaka.
E kuptoj që ktu mund jeni për kalim kohe, për shaka.
Pooor të pakten nji tem përmbajuni temës.
Se ka sh tema të tjera për shaka.
Do kisha dasht qê vërtet me lexu prej jush, gjana që mund ti keni humb.
Ose poqese nk doni me i nda, mos ta devijoni temen.

Një lidhëse të dorës, të cilën ma dhuroi një person shumë i veçantë... Nuk e di ku mbeti dhe as si më humbi... Ishte punuar nga duart e saja, dhe s'kishte ndonjë vlerë monetare por kishte një simbolik shumë të veçantë për mua... Ajo më njoftoj me gruan time, dhe, unë dhe ajo kishim një raport shumë të veçantë motër-vëlla... Gosh I miss her ?

Patentën

Një lidhëse të dorës, të cilën ma dhuroi një person shumë i veçantë... Nuk e di ku mbeti dhe as si më humbi... Ishte punuar nga duart e saja, dhe s'kishte ndonjë vlerë monetare por kishte një simbolik shumë të veçantë për mua... Ajo më njoftoj me gruan time, dhe, unë dhe ajo kishim një raport shumë të veçantë motër-vëlla... Gosh I miss her ?
Dhe ti i martuar?!
?

• Turp
Reactions: A2.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back