- Regjistruar më
- Janar 31, 2018
- Mesazhe
- 21,438
- Pëlqime
- 34,160
Kemi hyre ne erresire te plote vrasese.
Bota nuk rrotullohet rreth nesh,
Jemi ne qe rrotullohemi bashke me boten. Jeta ndryshon,njerezit ndryshojne,dhe ne ecim bashke me rrymen e jetes. Eshte paradoksale te mendosh se do te qendrosh gjate gjithe jetes se do te qendrosh ne te njejtin pozicion gjeografik,mendoj une,po aq sa ceshte edhe se do te mbetemi gjithmone te njejte.
Ndryshimi:
Dje kisha 3-miq per koke,sot mund te mos kem asnjerin prej tyre,dhe neser do t njihem me Miq te mire.
Nuk jam kundra ndryshimit pozitiv,por sote rrallehere gjen fytyra te verteta.
E shumta,jane filtra,si ato te telefonave intiligjente,qe kane pushtuar boten duke bere ate me te vogel,ashtu edhe zemrat e njerezve.
Kohe ka plot,por per cudi,te gjithe qahen se nuk kane kohe se jane te zene me pune.
Vertet kemi ndryshuar,por
Ky nuk quhet ndryshim,por
Rrenimi i vlerave dhe
Moralit te larte. Kemi
Harruar te shkojme per,
Vizite tek tezja,tek halla,
Por takohemi vetem per,
Dasma e vdekje.
Bota nuk rrotullohet rreth nesh,
Jemi ne qe rrotullohemi bashke me boten. Jeta ndryshon,njerezit ndryshojne,dhe ne ecim bashke me rrymen e jetes. Eshte paradoksale te mendosh se do te qendrosh gjate gjithe jetes se do te qendrosh ne te njejtin pozicion gjeografik,mendoj une,po aq sa ceshte edhe se do te mbetemi gjithmone te njejte.
Ndryshimi:
Dje kisha 3-miq per koke,sot mund te mos kem asnjerin prej tyre,dhe neser do t njihem me Miq te mire.
Nuk jam kundra ndryshimit pozitiv,por sote rrallehere gjen fytyra te verteta.
E shumta,jane filtra,si ato te telefonave intiligjente,qe kane pushtuar boten duke bere ate me te vogel,ashtu edhe zemrat e njerezve.
Kohe ka plot,por per cudi,te gjithe qahen se nuk kane kohe se jane te zene me pune.
Vertet kemi ndryshuar,por
Ky nuk quhet ndryshim,por
Rrenimi i vlerave dhe
Moralit te larte. Kemi
Harruar te shkojme per,
Vizite tek tezja,tek halla,
Por takohemi vetem per,
Dasma e vdekje.