Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ndjekja e enderrave

Kresha

A pretty face can never trick me
STAFF
S-Mod
Regjistruar më
Mars 17, 2021
Mesazhe
36,687
Pëlqime
26,692
Ji mirenjohes per dyert e mbyllura, atmosferat e keqija dhe gjerat qe shperbehen. Kjo, do t'ju mbroje nga gjerat qe nuk jane te destinuara per ju.

Konsistenca eshte me e veshtire kur askush nuk duartroket per ju. Duhet te duartrokasesh per vete gjate atyre koherave, duhet t'jesh gjithmone fansi me i madh i vetes tende.

Sa i ndiqni enderrat e juaja? A dorezoheni lehte? Cilet jane faktoret qe ndikojne ne menyre te drejtperdrejte apo te terthorte tek ju, qe te vazhdoni ti ndiqni enderrat apo te ndaleni?

Diskutim te mbare =)

a2d556a391f3071c3d3eb6c78c459772.jpg
4beff932bd3107a528916e8e62d6100e.jpg

Ku ka spektator apo kritikues me te madh sesa vetja jon dhe aq me teper duartrokitje me emocionuese te dhuruar nga vetja jon. Sinqeriteti apsolut kur mungon mendjemadhesia dhe reflekton gjithe rrugetimin tend ulur,perball monitorit qe te shfaqen veprat e tua dhe ti spektator i realizimit te pjesshem apo te plot te tyre.

-Sa i ndiqni enderrat e juaja?
Dikur i ndiqja duke u verdallisur ne shtepi,sot po mundohem ti ve ne zbatim dhe ta shtoj perimetrin e endrrave pasi mundet te realizohen me leht.
-A dorezoheni lehte?
Kurre nuk dorzohem,mund te çekulibrohem nga pak por drejtohem gjithmon te rrugetimi im.
-Cilet jane faktoret qe ndikojne ne menyre te drejtperdrejte apo te terthorte tek ju, qe te vazhdoni ti ndiqni enderrat apo te ndaleni?
Ka plot faktor qe rrugetimin e bejn me te veshtire duke hasur pengesa dhe sprova te panumerta e rendesishme eshte qe ne te kemi besimin se mundemi te arrim realizimin e asaj endrre e cila kompleton qenien ton,me besim dhe kembengulje cdo gje eshte e mundur te arrihet.

Une luftoj qe idet e mia ti bej qellime dhe punoj fort ti arrij.
Endrra nuk kam fjetur kurre shume gjume qe ti shoh, as me sy hapur jok?

Po idete kur nuk realizohen, mbesin enderra me sy hapur

Idea a nuk eshte enderr derisa te marri forem realizimi??

Idea a nuk eshte enderr derisa te marri forem realizimi??
Jo, eshte mendim, dije,qe kerkon ta analizosh dhe ta realizosh, behet qellim. endrra eshte iluzion, besoj une, ndoshta dhe gaboj se di?

Po idete kur nuk realizohen, mbesin enderra me sy hapur
Jo, mbeten pamundesi, ose jo realizim nga faktore te ndryshem qe ndikojne,besoj une.
Gabim apo jo une keshtu mendoj e besoj.

Nuk dorëzohem kollaj,jeta të mëson me shum vështirësi që ti bësh ballë çdo gjëje e mirë apo e keqe qoft.
Nuk i ndjek,i kam lën të fluturojnë për mos ti kapur më ëndrrat .
Une do te pyesja se pari a kemi endrra ?
Duhen diferencuar pak nga deshirat.

Deri sot une kam patur vetem 1 enderr, dhe ate deri ne momentin qe kuptova se babagjyshi nuk ekziston, megjithse plaku im ngulte kembe qe ai ekziston dhe se zysh Jolen e kishte mbajtur per vete sepse ishte shume e zonja ne mesimdhenie.

Tani diskutim te mbare kush ka endrra.

Une do te pyesja se pari a kemi endrra ?
Duhen diferencuar pak nga deshirat.

Deri sot une kam patur vetem 1 enderr, dhe ate deri ne momentin qe kuptova se babagjyshi nuk ekziston, megjithse plaku im ngulte kembe qe ai ekziston dhe se zysh Jolen e kishte mbajtur per vete sepse ishte shume e zonja ne mesimdhenie.

Tani diskutim te mbare kush ka endrra.
Deri sa kemi qen të vegjël kemi besuar sadopak ke ekzistenca e babagjyshit?por duke u rritur dhe duke kuptuar akoma më mirë , kemi dal në rrezultatin ,që babagjyshi ska ekzistuar asnjëherë ?

Deri sa kemi qen të vegjël kemi besuar sadopak ke ekzistenca e babagjyshit?por duke u rritur dhe duke kuptuar akoma më mirë , kemi dal në rrezultatin ,që babagjyshi ska ekzistuar asnjëherë ?
N fakt, se sdesha ta them publikisht, une perhere kam besuar ke babagjyshja e vitit te ri, jo ke babagjyshi. ?

NN-MOM-122020-2-1.jpg

Nuk e njoh fjalen dorëzim te enderrave te mija ...njoh fjalen luftoj per jeten ...per njerezit e dashur ....luftoj per idetë e mija ......luftoj per qellimet e mia

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back