Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mos Rrespektimi i Turisteve ne Alb

centos

forumShqip
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 13, 2004
Mesazhe
42,448
Pëlqime
39,704
Koheve te fundit Turistet ne Shqiperi jan ndjer ne Rrezik nga shum Faktor.

1) Vrasjet per Budalliqe ne sy te Turisteve
2) Ngritja e climeve
3) Mashtrimi i Lekeve: ( Euro ne Lek )
4) Hyrjet ne Appartamentet e Pushuesve nga Pronaretn ne munges te tyre
5) Vjedhjet dhe Kerrcenimet ndaj Pushusve
6) Po ashtu vjedhja me e madhe vjen nga POLICIA e shtetit, e kan kapur 1 Me 221/kmh tani te gjith duhet te gjobiten si une heren e kaluar.

Ndani mendimet tuaja lidhje me keto Probleme:

Eshte per te ardhur keq qe ky vend ska per tu bere Kurre.
Cfare te flasesh per keta kur veprat e tyre prej shpellaresh flasin vet ndaj cdo turisti i cili vlerson kete vend.

Koheve te fundit Turistet ne Shqiperi jan ndjer ne Rrezik nga shum Faktor.

1) Vrasjet per Budalliqe ne sy te Turisteve
2) Ngritja e climeve
3) Mashtrimi i Lekeve: ( Euro ne Lek )
4) Hyrjet ne Appartamentet e Pushuesve nga Pronaretn ne munges te tyre
5) Vjedhjet dhe Kerrcenimet ndaj Pushusve
6) Po ashtu vjedhja me e madhe vjen nga POLICIA e shtetit, e kan kapur 1 Me 221/kmh tani te gjith duhet te gjobiten si une heren e kaluar.

Ndani mendimet tuaja lidhje me keto Probleme:
Si qenka vjedhje kjo kur tabela thote 90 e ti iken me 221?
Shqiperia nuk ka rruge pa limit shpejtesie dhe rruget ne kete kohe jane te tjembushura. Me ate shpejtesi ti behesh burim aksidenti e rrezikon jo vetem jeten tende por edhe te te tjereve..
Rreth nje muaj e ca me pare u shua nje familje per shkak te dikujt qe hecte me 170.
Vrasjet ndodhin kudo. Meksika eshte nje nga vendet me te frekuentuara dhe pse vriten njerezit rrugeve si me qene kafshe.
Hyrja ne apartamente....kete se kam degjuar ndonjehere. Mund te jeto noi rast sporadik por nuk besoj se ka pronare biznesesh qe duan te prishin imazhin e tyre. Si mendon ti ja vlen me vjedh 1 mije apo 2 mije euro dhe te rrezikosh nje investim qe kushton miliona euro?
Edhe pjesa e vjedhjeve eshte pergjithesuese dhe gabim. Hajduta ka kudo, ne Shqiperi je Kosove e kudo ne bote. Eshte dicka qe se ndryshon dot askush.
Ke pjesa cmimeve bie dakort pjeserisht. Vertete cmimet jane rrit por mos harrojme, ato biznese 3 muaj ne vit punojne. Keto 3 muaj do paguajne taksat qe jane goxha te larta. Do paguajne staffin e do ushqehen dhe vete.
Cdkush i ben pushimet mas xhepit. Nese nuk ke mundesi me ngrene jashte ka shume menyra te tjera dhe low cost.

@centos ta kam the ene njehere:
Kudo duhet te kete rregulla...
Nese i thyen rregullat gjerat marin tatpjeten??

Si qenka vjedhje kjo kur tabela thote 90 e ti iken me 221?
Shqiperia nuk ka rruge pa limit shpejtesie dhe rruget ne kete kohe jane te tjembushura. Me ate shpejtesi ti behesh burim aksidenti e rrezikon jo vetem jeten tende por edhe te te tjereve..
Rreth nje muaj e ca me pare u shua nje familje per shkak te dikujt qe hecte me 170.
Vrasjet ndodhin kudo. Meksika eshte nje nga vendet me te frekuentuara dhe pse vriten njerezit rrugeve si me qene kafshe.
Hyrja ne apartamente....kete se kam degjuar ndonjehere. Mund te jeto noi rast sporadik por nuk besoj se ka pronare biznesesh qe duan te prishin imazhin e tyre. Si mendon ti ja vlen me vjedh 1 mije apo 2 mije euro dhe te rrezikosh nje investim qe kushton miliona euro?
Edhe pjesa e vjedhjeve eshte pergjithesuese dhe gabim. Hajduta ka kudo, ne Shqiperi je Kosove e kudo ne bote. Eshte dicka qe se ndryshon dot askush.
Ke pjesa cmimeve bie dakort pjeserisht. Vertete cmimet jane rrit por mos harrojme, ato biznese 3 muaj ne vit punojne. Keto 3 muaj do paguajne taksat qe jane goxha te larta. Do paguajne staffin e do ushqehen dhe vete.
Cdkush i ben pushimet mas xhepit. Nese nuk ke mundesi me ngrene jashte ka shume menyra te tjera dhe low cost.
Qeke i zgjuar ti si perfundim!?
Fara e prodhimit.

K'jo sa po i Ndodhi mamit tim para 4 Dite:

Zonje me fal se ishim duke ju kerkuar :p
Telefonin dhe Portofolin e mamit ne dore e kishte zotria hahaha

Fatmirësisht nuk më ka ndodhur asnjëra prej ktyre...që gjërat zmadhohen pak nga njerzit mediat atë e dijmë.
Çmimet mund t them jan mëse të arsyshme për një vend bregdetar të njejtat jan në vendit tim mos t them më t larta.

K'jo sa po i Ndodhi mamit tim para 4 Dite:

Zonje me fal se ishim duke ju kerkuar :p
Telefonin dhe Portofolin e mamit ne dore e kishte zotria hahaha
Te thashe jane raste sporadike ndaj nuk mund te pergjithesosh. Ke me mijera turiste nga Kosova qe vine cdo vit e jane shume te kenaqur me sherbimin. Sic ke polake, italiane francez etc.
Kam pasur rastin te bisedoj me francez dhe italiane qe e kishin heren e 2 apo te 3 qe vinin ne Ksamil e qe ishin super te kenaqur.

Me sheh kshu si karagjoz e mendon se nuk di me lidh dy fjale e. ?
Une jam universal moj. ?
Po te shikoja si karagjoz nuk te flisja,por duke qen se jam personi konkret qe ata verdall meje i genjen mendja se jam cka dukem? te kuptoj me mire se kushdo.

Universal me lidh 2 pika te lutem, bere pushime sivjet,? Nuk ke ankesa fare,? Je i kenaqur realisht me cdo gje qe ndodh ne shqiperi,?
Un e dua vendin tim por pa abuzimet e theksuara qe behen brenda,?

Te thashe jane raste sporadike ndaj nuk mund te pergjithesosh. Ke me mijera turiste nga Kosova qe vine cdo vit e jane shume te kenaqur me sherbimin. Sic ke polake, italiane francez etc.
Kam pasur rastin te bisedoj me francez dhe italiane qe e kishin heren e 2 apo te 3 qe vinin ne Ksamil e qe ishin super te kenaqur.
Shoku Pak:

Shumica e Kosovareve po ashtu dhe e Shqipetareve nuk shkojn ne vlore ne Sarande ne vendet e dalluara, por shkojn ne vendet ku cmimet jan varesisht me te dobeta.

Fiks kte her mamit i kishte ndodh ne KSAMIL dhe ate ne nje hotel me 4 Yje Hotel goxha me emer.

Por pse nuk abuzohet me turistet abuzohet dhe nuk eshte k'jo e pa vertet, ne mund te fshehemi pas te vertetes duke u argumentuar ne gjera koti Por Realiteti eshte ai ce c'do dit turistet e shkret e shprehin dhe si Intereso askujt.

Po te shikoja si karagjoz nuk te flisja,por duke qen se jam personi konkret qe ata verdall meje i genjen mendja se jam cka dukem? te kuptoj me mire se kushdo.

Universal me lidh 2 pika te lutem, bere pushime sivjet,? Nuk ke ankesa fare,? Je i kenaqur realisht me cdo gje qe ndodh ne shqiperi,?
Un e dua vendin tim por pa abuzimet e theksuara qe behen brenda,?
Kete vit jo deri tani.
Sigurisht qe nuk jam i kenaqur me cdogje sepse ka goxha vend per permiresim.
Por nuk mund te themi se jane krejr hajduta sepse ka ndodh nje apo dy raste vjedhje.

Shoku Pak:

Shumica e Kosovareve po ashtu dhe e Shqipetareve nuk shkojn ne vlore ne Sarande ne vendet e dalluara, por shkojn ne vendet ku cmimet jan varesisht me te dobeta.

Fiks kte her mamit i kishte ndodh ne KSAMIL dhe ate ne nje hotel me 4 Yje Hotel goxha me emer.

Por pse nuk abuzohet me turistet abuzohet dhe nuk eshte k'jo e pa vertet, ne mund te fshehemi pas te vertetes duke u argumentuar ne gjera koti Por Realiteti eshte ai ce c'do dit turistet e shkret e shprehin dhe si Intereso askujt.
Sa here ka ardhur mami me pushime ne shqiperi? Kjo i ka ndodh gjithmone?

Heret e tjera ka ngelur e kenaqur? E mirepritur?
Nuk eshte vetem Problemi ke mami im, sepse ajo e shkreta kishte harru gjonat ne dhome te hotelit ishte kthy mi marre dhe kishte hasur ne ata Rastesisht:
Por ato qe po i shof cdo dite ne lajme e nga njerzit ce i thone dhe fatekeqesisht jan REALITETE dhe ne nese duam ti fshehim ato:

Ne si familje me na fal te gjith Boten ne prap aty shkojm se kemi humb mbi 54 Anetar te familjes, nuk ka send ce na shtrembon nga SHQIPERIA.
Por ne po flasim per realitetet e sotshme ce fatekeqesisht jan Prezente:
Por nuk duhet te Gjeneralizojm:
Jan disa individ te cilet Nuk rrespektojn Turizmin, dhe k'jo nuk na ndodh vetem ne po dhe me ju vendaset ndodh

Nuk eshte vetem Problemi ke mami im, sepse ajo e shkreta kishte harru gjonat ne dhome te hotelit ishte kthy mi marre dhe kishte hasur ne ata Rastesisht:
Por ato qe po i shof cdo dite ne lajme e nga njerzit ce i thone dhe fatekeqesisht jan REALITETE dhe ne nese duam ti fshehim ato:

Ne si familje me na fal te gjith Boten ne prap aty shkojm se kemi humb mbi 54 Anetar te familjes, nuk ka send ce na shtrembon nga SHQIPERIA.
Por ne po flasim per realitetet e sotshme ce fatekeqesisht jan Prezente:
Por nuk duhet te Gjeneralizojm:
Jan disa individ te cilet Nuk rrespektojn Turizmin, dhe k'jo nuk na ndodh vetem ne po dhe me ju vendaset ndodh
Kete thashe, nuk duhet te gjeneralizojme.
Nuk e dyshoj aspak qe ka plot njerez sic thua ati. Ashtu sikur ka e plot turiste qe vine e nuk respektojne asgje duke mendu se mund te bejne cte duan.

Postime të reja

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back