Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mirë se vini në shekullin e XXI

Sara

??? ???? ?? ???? ??? ???.
Kontributor
Regjistruar më
Tetor 25, 2017
Mesazhe
7,262
Pëlqime
12,248
Mirësevini në shek.XXI. Ku seksi është i lirë dhe dashuria është bërë një xhep plot mesazhe. Ku të humbasësh celularin është më keq se sa të humbasësh vlerat. Ku të pish e të tymosësh është në modë e nëse nuk e bën, je demode. Ku banjot janë kthyer ne studio fotografike dhe kisha vendi perfekt për të bërë check in. Shekulli XXI, ku burrat e gratë i tmerron më tepër shtatzania se sa HIV. Ku shërbimi i shpërndarjes së picave është më i shpejtë se ambulanca. Ku njerëzit "vdesin nga frika" ndaj terroristëve dhe kriminelëve më shumë se sa t'i frikësohen Zotit. Ku veshjet tregojnë vlerën e një njeriu. Ku të kesh para është më e rëndësishme se sa të kesh miq e të afërm. Shekulli XXI, ku fëmijët janë gati edhe t'i mohojnë prindërit e tyre, në emër të "dashurisë" virtuale. Ku prindërit, harrojnë të mbledhin gjithë familjen në tryezë për një darkë të qetë për të folur se si i ka shkuar dita gjithesecilit, sepse janë të zënë me celularët. Ku burra dhe gra shpesh kërkojnë marrëdhënie pa angazhime ku detyrimi i vetëm është "të pozojmë bukur për fotot që do të publikojmë në rrjetet sociale, për t'i treguar dynjasë dashurinë tonë të përjetshme". Ku jeta është bërë tërësisht publike dhe dashuria një pjesë teatrale. Ku më i famshmi apo më i ndjekuri me më shumë "like" në foto është ai që shtiret më bukur sikur është i lumtur; ai/ajo që poston foto në vende ekzotike apo luksoze, i rrethuar nga "miqësi boshe", me "dashuri" të paqarta ... Ku njerëzit harrojnë të kujdesen për shpirtin e tyre të zbrazët, duke iu dedikuar për orë të tëra trupit . Ku një operacion plastik për të patur trupin "perfekt", një injektim botoksi për të patur fytyrën perfekte vlen më tepër se një diplomë . Ku një foto në palestër ka më tepër "like" se një foto duke lexuar apo duke kryer vepra të mira në shërbim të komunitetit. Shekulli XXI, ku mbijeton vetëm nëse luan me "arsyen" dhe shkatërrohesh nëse vepron me zemër !

Mirësevini në shek.XXI .
Ku seksi është i lirë dhe dashuria është bërë një xhep plot mesazhe .
Ku të humbasësh celularin është më keq se sa të humbasësh vlerat .
Ku të pish e të tymosësh është në modë e nëse nuk e bën , je demode.
Ku banjot janë kthyer ne studio fotografike dhe kisha vendi perfekt për të bërë check in.
Shekulli XXI , ku burrat e gratë i tmerron më tepër shtatzania se sa HIV.
Ku shërbimi i shpërndarjes së picave është më i shpejtë se ambulanca .
Ku njerëzit "vdesin nga frika" ndaj terroristëve dhe kriminelëve më shumë se sa t'i frikësohen Zotit .
Ku veshjet tregojnë vlerën e një njeriu .
Ku të kesh para është më e rëndësishme se sa të kesh miq e të afërm .
Shekulli XXI, ku fëmijët janë gati edhe t'i mohojnë prindërit e tyre , në emër të "dashurisë" virtuale .
Ku prindërit , harrojnë të mbledhin gjithë familjen në tryezë për një darkë të qetë për të folur se si i ka shkuar dita gjithesecilit , sepse janë të zënë me celularët .
Ku burra dhe gra shpesh kërkojnë marrëdhënie pa angazhime ku detyrimi i vetëm është "të pozojmë bukur për fotot që do të publikojmë në rrjetet sociale , për t'i treguar dynjasë dashurinë tonë të përjetshme" .
Ku jeta është bërë tërësisht publike dhe dashuria një pjesë teatrale .
Ku më i famshmi apo më i ndjekuri me më shumë "like" në foto është ai që shtiret më bukur sikur është i lumtur ; ai/ajo që poston foto në vende ekzotike apo luksoze , i rrethuar nga "miqësi boshe" , me "dashuri" të paqarta ...
Ku njerëzit harrojnë të kujdesen për shpirtin e tyre të zbrazët , duke iu dedikuar për orë të tëra trupit .
Ku një operacion plastik për të patur trupin "perfekt" , një injektim botoksi për të patur fytyrën perfekte vlen më tepër se një diplomë .
Ku një foto në palestër ka më tepër "like" se një foto duke lexuar apo duke kryer vepra të mira në shërbim të komunitetit .
Shekulli XXI, ku mbijeton vetëm nëse luan me "arsyen" dhe shkatërrohesh nëse vepron me zemër !

:( :(

Mirësevini në shek.XXI. Ku seksi është i lirë dhe dashuria është bërë një xhep plot mesazhe. Ku të humbasësh celularin është më keq se sa të humbasësh vlerat. Ku të pish e të tymosësh është në modë e nëse nuk e bën, je demode. Ku banjot janë kthyer ne studio fotografike dhe kisha vendi perfekt për të bërë check in. Shekulli XXI, ku burrat e gratë i tmerron më tepër shtatzania se sa HIV. Ku shërbimi i shpërndarjes së picave është më i shpejtë se ambulanca. Ku njerëzit "vdesin nga frika" ndaj terroristëve dhe kriminelëve më shumë se sa t'i frikësohen Zotit. Ku veshjet tregojnë vlerën e një njeriu. Ku të kesh para është më e rëndësishme se sa të kesh miq e të afërm. Shekulli XXI, ku fëmijët janë gati edhe t'i mohojnë prindërit e tyre, në emër të "dashurisë" virtuale. Ku prindërit, harrojnë të mbledhin gjithë familjen në tryezë për një darkë të qetë për të folur se si i ka shkuar dita gjithesecilit, sepse janë të zënë me celularët. Ku burra dhe gra shpesh kërkojnë marrëdhënie pa angazhime ku detyrimi i vetëm është "të pozojmë bukur për fotot që do të publikojmë në rrjetet sociale, për t'i treguar dynjasë dashurinë tonë të përjetshme". Ku jeta është bërë tërësisht publike dhe dashuria një pjesë teatrale. Ku më i famshmi apo më i ndjekuri me më shumë "like" në foto është ai që shtiret më bukur sikur është i lumtur; ai/ajo që poston foto në vende ekzotike apo luksoze, i rrethuar nga "miqësi boshe", me "dashuri" të paqarta ... Ku njerëzit harrojnë të kujdesen për shpirtin e tyre të zbrazët, duke iu dedikuar për orë të tëra trupit . Ku një operacion plastik për të patur trupin "perfekt", një injektim botoksi për të patur fytyrën perfekte vlen më tepër se një diplomë . Ku një foto në palestër ka më tepër "like" se një foto duke lexuar apo duke kryer vepra të mira në shërbim të komunitetit. Shekulli XXI, ku mbijeton vetëm nëse luan me "arsyen" dhe shkatërrohesh nëse vepron me zemër !
??

Shekulli 21 eshte shekulli i femres prandaj ju kan mbetur dhe 80 vite te vendosin ligje ????

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back