Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Meshkujt dhe,veset e tyre....!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
Regjistruar më
Janar 31, 2018
Mesazhe
21,438
Pëlqime
34,160
Disa gjera qe meshkujt duhet te heqin dore,
per te gjetur dashurine e jetes!!??

Jane te ftuar te dyja palet te marrin pjes dhe,te shprehin mendimin e tyre.

Personalisht do vecoja:

Meshkulli duhet te heq dore nga disa vese,
ne menyre qe te gjeje dashurine e vertet.

Kjo per shkak se per te gjetur femren qe gjithmon ka deshiruar duhet fillimisht te,permiresoj veten.?

Un do thoja:

Zakonet e keqija
Duhet t heq dor nga nevoja per mos te qen kurr gabim.

Ego

Mashkulli duhet te largoj edhe papjekurine e vet.

Duhet te heqi dor edhe nga planet afatshkurtra.

Kur jemi te rinj,eshte normale te mendojme me pak per te ardhmen,dhe me shume per te tashmen.
Por,kur gjerat fillojne te ndryshojne,femrat gjithmon preferojne nje mashkull tek i cili mund te mbeshteten ne periudha afatgjate.

Meshkujt ne vetvete jane nje mal me vese...jane nje e keqe e domosdoshme e shoqerise njerezore

@Anabela po une a futem tek kjo kategori meqe me kan fut ne spikiatri dhe e vetmja femer qe kam jan infermieret qe me japin nje mal me dashuri biskota , supe e keto gjera?

Meshkujt ne vetvete jane nje mal me vese...jane nje e keqe e domosdoshme e shoqerise njerezore
Ku i kerkon keto meshkuj ti amani, vec gjera negative shef tek ata.

Cdo njeri ka vese, kush me shume e kush me pak.

Ku i kerkon keto meshkuj ti amani, vec gjera negative shef tek ata.
Mendon se kam nevoje ti kerkoj?...Si kerpurdha pas shiut i ke kudo...shumica ashtu jane..si perfaqesues i gjinise se tyre ty normalisht ste vjen mire..ama mua me pelqen ti them ashtu siç i shoh..sikur ti shihnin edhe femrat e tjera siç bej une sdo kishim nje disnivel kaq te theksuar te pabarazise gjinore.

Vesi me i keq i meshkujve eshte sjellja prej idioti.
Kur te jeni te shoqeruar me nje femer,mundohuni te mos i shkelni syrin tjetres ose ti shikoni prapanicen.
Jo per gje,po kjo eshte mungese rrespekti.

Vesi me i keq i meshkujve eshte sjellja prej idioti.
Kur te jeni te shoqeruar me nje femer,mundohuni te mos i shkelni syrin tjetres ose ti shikoni prapanicen.
Jo per gje,po kjo eshte mungese rrespekti.
Epo ja tashi me kedo qe tjem un kalon ti gjith ajo ***** mos ta shof a sosht gjynah ;)

Gjesti me idiot I nji mashkulli eshte kur mvaret totalisht nga te tjeret
e dashura.nena. I ati vllai etj etj
Ktu ai squhet djale por bol
Gjesti me idiot I nji femre eshte kur I leshon fjalet si puna e lopes....
Se pas fjaleve vijne veprat

Meshkujt?

Një burrë kishte tre mikesha, po nuk dinte se me kë të martohej e për këtë vendosi t'ju bënte një test e pastaj të zgjidhte...

Vajti në bankë e tërhoqi 15 mijë euro e i dha secilës nga 5 mijë që ti harxhonin si të kishin qejf ato...

Pas disa ditësh erdhi e para e i tha..:
- Unë i harxhova të gjitha eurot e tua, bleva rroba, vajta në floktore e estetiste që të bëhesha e bukur vetëm për ty, sepse të dua.

Edhe e dyta po ashtu, por kishte blerë shumë cd e një tv plazma të madh e i tha..:
- I bëra të gjitha këto sepse dua të bëhem e bukur dhe të dëgjoj muzikë e të shoh tv bashkë me ty sepse të dua.

Erdhi e treta e i tha..:
- Unë eurot e tua i investova në një bursë dhe për tre ditë i bëra dyfish, merri të tuat sepse tani kam eurot e mia e me to do tëj çfarë të dua, gjithçka bëra e bëra për ty sepse të dua.

Tani erdhi koha që burri të zgjidhte dhe ai filloi të reflektonte...
> reflektim
reflektim

> reflektim
reflektim ( se burrat reflektojnë ee )

> reflektim
reflektim

> reflektim
reflektim ( burrat vërtet reflektojnë shumë )

> reflektim
reflektim

> reflektim
reflektim

> reflektim
E pasi reflektoi.. ( burrat vërtet refletojnë gjatë ) ai zgjodhi atë që e kishte gjoksin më të madh.
Sepse, edhe kur reflektojnë burrat gjithmonë një m... dinë të zgjedhin... ???

@Dorina ja ke fut si kau peles
Dy vellzer vihen ne pozite bga babi pasi i pyet si i doni nuset te bukra a te shemtuara
I pari thot te shemtut se sma gjun kush
I dyti thot meqen se qeka kshu e du tbukur se dhe po ja lypen me sjellgjana ne shpi sme nxjerr qe te kapi ;)
I rash shkurt per te dal direkt ke morali qe besij e kuptove
Hijeshia e bukuria zen vend primar se sbesoj se do merje nje coban me dhi ti lum shoqja :p

Meshkujt?

Një burrë kishte tre mikesha, po nuk dinte se me kë të martohej e për këtë vendosi t'ju bënte një test e pastaj të zgjidhte...

Vajti në bankë e tërhoqi 15 mijë euro e i dha secilës nga 5 mijë që ti harxhonin si të kishin qejf ato...

Pas disa ditësh erdhi e para e i tha..:
- Unë i harxhova të gjitha eurot e tua, bleva rroba, vajta në floktore e estetiste që të bëhesha e bukur vetëm për ty, sepse të dua.

Edhe e dyta po ashtu, por kishte blerë shumë cd e një tv plazma të madh e i tha..:
- I bëra të gjitha këto sepse dua të bëhem e bukur dhe të dëgjoj muzikë e të shoh tv bashkë me ty sepse të dua.

Erdhi e treta e i tha..:
- Unë eurot e tua i investova në një bursë dhe për tre ditë i bëra dyfish, merri të tuat sepse tani kam eurot e mia e me to do tëj çfarë të dua, gjithçka bëra e bëra për ty sepse të dua.

Tani erdhi koha që burri të zgjidhte dhe ai filloi të reflektonte...

E pasi reflektoi.. ( burrat vërtet refletojnë gjatë ) ai zgjodhi atë që e kishte gjoksin më të madh.
Sepse, edhe kur reflektojnë burrat gjithmonë një m... dinë të zgjedhin... ???
Mvaret se ca burri zgjedh....
Se meshkujt ndoshta piqen me vonese
Por ama plakwn mw vonesw

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back