Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mendjemadhsia

Mendoj se kjo ska dallim gjinie,cdo kush mund ta ket se i pelqen vetja,nje tjeter se ka para,e tjera me radhe. Por mendoj se cdo individ thjesht teegon veten,ose e ka zakon se di. Kjo mind te ndodhe per cdo lloj arsye. Sdi ta percaktoj tamom splepse vet se kom ne tip mendjemadhesine.

Dhe mua më thonë mëndjemadhe se atë përshtypje jap por pasi më njohin kanë mendim tjetër. Kështu që sduhet paragjykuar x apo y nga mënyra e jashtme.

Dhe mendjemadhësia besoj se nuk matet..

Mendjemadhesia varet nga karakteri dhe jo nga gjinia.

Ore cmendim kini thash Jo te paragjykoni tjeret

Spo paragjykojme mendimin ton po japim.
Un jam kunder paragjykimeve e kom thon me koh kte gje. Ti si autori temes jep mendimin tend. Se akoma se kemi pare. Jo tna terheqesh veshin ne.??

jeshum gabim spote terheq kush veshin ty po ju e bot poezi nje komet qe bona un

Si poezi po japim mendimin si e do ti pergj vetem po jo?? Ku vet ri skw dhen nji mendim.

Un mendoj Nga pervoja ime se femrat jam mshum mendjemdhaja sesa meshkujt

E thashe edhe me lart:
Varet nga karakteri njeriut,e jo mga gjinija.

Alea shumica e femrave jam mendjemthaja ka edhe meshkuj por mshum Jan femrat

Qo tjetra mall qe ka msu karakterin e sndalon mo ?

@Edmondo cfare ka?
Realitetin jom tu thon,ti po qe se je i zoti kur hap nje tem edhe pershkruaje edhe jep mendimin tend.
Ashtu sikurse dhash edhe une timin. Ca ste plq ketu ty.

Pyetje e veshtire kjo. Nuk e di nese ka ndonje studim shkencor ose jo rreth kesaj ceshtje.

Por femrat kane nje karakteristik qe shpesh perkthehet si arrogance ose mendjemadhesi nga meshkujt. Nese nje mashkull i flet nje femre ne nje menyre qe kuptohet nga ajo si interes romantik/seksual pa i dhene asaj kohe per te kuptuar vlerat e tij, atehere reagimi i saj me shume gjasa do jete i ftohte. Normalisht qe ky reagim kuptohet si arrogance apo mendjemadhesi. Dhe deri ne nje fare mase eshte ashtu. Por shpesh refuzimi eshte thjesht i bazuar ne informacionin qe ajo ka deri ne ate cast. Nese kupton se ka interes seksual dhe ende nuk ka pare karakteristikat e duhura, ajo vendoset ne siklet dhe i jep fund bisedes. Eshte pra nje gjykim shume i shpejt dhe shume i kufizuar ne informacion.

Keto gjera s'duhen pare thjesht nga nje kendveshtrim filozofik; pra "duhet apo s'duhet te jete ashtu". Reagimet jane instiktive, dhe si te tilla duhen pare nga kendveshtrimi i psikologjise, madje nga psikologjia evolucionare (anglisht: evolutionary psychology).

Pare nga ky kendveshtrim, pyetja "a eshte e drejte kjo sjellje nga femra" s'ka kuptim. Ose me mire, ka aq pak kuptim sa pyetja "pse jane aq te keqinj meshkujt qe e vleresojn femren aq shume nga paraqitja fizike". Kjo nuk eshte zgjedhje e menduar me kujdes - thjesht ndodh ne menyre instiktive.

Perzgjedhja romantike eshte nje skenar shoqeror shume specifik. Pertej saj, eshte veshtire te thuash se cila gjini eshte me mendjemadhe. Kjo varet nga vlerat shoqerore qe ka tjetersuar individi dhe jo shume nga gjinia.

@Edmondo o vdeksha un per temen tende po grat jan o ❤ se bejn interesanten ?!

Femrat jan normaleeeee si thojn shejtanin e kan shti nshishe ouuuuu

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back