- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 58,866
- Pëlqime
- 34,640
Mendimet qe kaplojn trurin e nje mashkulli kundrejt gjinise femerore jane dhe mbeten enigem,por disa prej tyre kur jane pyetur jane shprehur disi keshtu..
-Takat e larta u shpikën nga një grua që gjithmonë e puthinin në ballë.
- Pozicioni seksual i preferuar i gruas sime është: ulur në një karrige duke numëruar paratë që i dhashë.
- Kur shoh një grua që nget një autobus, jam i lumtur për evolucionin e shoqërisë në aspektin e barazisë, dhe pastaj pres autobusin tjetër.
- Gruaja e pavarur është ajo e cila nuk ka gjetur asnjë burrë që do të donte të jetë i varur nga ajo.
- Femra është mbretëreshë e botës, por skllave e dëshirave.
- Ata që gjithmonë flasin mirë për femrat, nuk i njohin mirë. Ata që gjithmonë flasin keq për ato, nuk i njohin fare.
- Bukuria e gruas nuk është dhuratë për burrin. Është ryshfet.
- Gruaja e ndershme zakonisht thotë "jo", e zjarrta: "po", e çuditshmja dhe "po", dhe "jo", seriozja, as "po" as "jo".
Ja te lexojm pak mendimet e meshkujve te forumit cfare mendojn per femrat??,
-Takat e larta u shpikën nga një grua që gjithmonë e puthinin në ballë.
- Pozicioni seksual i preferuar i gruas sime është: ulur në një karrige duke numëruar paratë që i dhashë.
- Kur shoh një grua që nget një autobus, jam i lumtur për evolucionin e shoqërisë në aspektin e barazisë, dhe pastaj pres autobusin tjetër.
- Gruaja e pavarur është ajo e cila nuk ka gjetur asnjë burrë që do të donte të jetë i varur nga ajo.
- Femra është mbretëreshë e botës, por skllave e dëshirave.
- Ata që gjithmonë flasin mirë për femrat, nuk i njohin mirë. Ata që gjithmonë flasin keq për ato, nuk i njohin fare.
- Bukuria e gruas nuk është dhuratë për burrin. Është ryshfet.
- Gruaja e ndershme zakonisht thotë "jo", e zjarrta: "po", e çuditshmja dhe "po", dhe "jo", seriozja, as "po" as "jo".
Ja te lexojm pak mendimet e meshkujve te forumit cfare mendojn per femrat??,