Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Me pistolete dhe granate nje djale nga Shkodra godet nje studente nga Vlora. Si eshte e mundur, te kete kaq shume monstra perreth!

Irini

Kontributor
Regjistruar më
Mars 23, 2021
Mesazhe
16,546
Pëlqime
12,178
Keshtu ndodh kur egersirat primitive, kriminelë te lindur zbresin ne qytet.
Loku te konsideron prone te tij & nese bisedon me te 10 min ne rrjete sociale ose nese e takon, do bindesh te besh cfare thote ai ose ndryshe te vret.
Jane shtuar frikshem keta perbindesha me fytyre njeriu, shpellar skizofren!
Per fat te keq ka plot vajza mendjelehta ose materialiste qe genjehen lehtesisht nga keta plehra, drogaxhinj qe hiqen si bosa, biznesmene, apo te fortet e shekullit & ja perfundimi.
Kot e keni kapur shpellarin, meriton nje plumb ne koke te shkoj per dhjam qeni, thone njerezit te friksuar...
Si me doni?!

• Pëlqej
Reactions: Mia
Keshtu ndodh kur egersirat primitive, kriminelë te lindur zbresin ne qytet.
Loku te konsideron prone te tij & nese bisedon me te 10 min ne rrjete sociale ose nese e takon, do bindesh te besh cfare thote ai ose ndryshe te vret.
Jane shtuar frikshem keta perbindesha me fytyre njeriu, shpellar skizofren!
Per fat te keq ka plot vajza mendjelehta ose materialiste qe genjehen lehtesisht nga keta plehra, drogaxhinj qe hiqen si bosa, biznesmene, apo te fortet e shekullit & ja perfundimi.
Kot e keni kapur shpellarin, meriton nje plumb ne koke te shkoj per dhjam qeni, thone njerezit te friksuar...
Si me doni?!

E kuptoj mllëfin qe ke ndaj personit në fjalë dhe me të drejtë te shprehesh në atë mënyrë.

Por tek termi Loku ke permendur nje Malesi të tërë dhe kjo gjë është një rracizem shumë i ndyrë, për shqiptarët në radhë të parë e pastaj verioret..

..të ofendosh në menyrë të tillë, as ty nuk të bën një njeri më të mirë!

E kuptoj mllëfin qe ke ndaj personit në fjalë dhe me të drejtë te shprehesh në atë mënyrë.

Por tek termi Loku ke permendur nje Malesi të tërë dhe kjo gjë është një rracizem shumë i ndyrë, për shqiptarët në radhë të parë e pastaj verioret..

Pershendetje!
Une percolla nje lajm te lexuar, e nuk di te them me shume!
Por, as kam ofenduar njeri besoj une.
Malsore jam dhe une, por as mua dhe askujt nuk i jep kush te drejte te shkosh ta vrasesh ne ate menyre.
Nje vajze gjithsesi e vrare eshte nga vete natyra, se nuk ka force te perleshet me nje mashkull.
Pse neve kur ndahemi dhe largohet mashkulli, te shkojme ta vrasim?!
Megjithate faleminderit per perceptimin tend!

Pershendetje!
Une percolla nje lajm te lexuar, e nuk di te them me shume!
Por, as kam ofenduar njeri besoj une.
Malsore jam dhe une, por as mua dhe askujt nuk i jep kush te drejte te shkosh ta vrasesh ne ate menyre.
Nje vajze gjithsesi e vrare eshte nga vete natyra, se nuk ka force te perleshet me nje mashkull.
Pse neve kur ndahemi dhe largohet mashkulli, te shkojme ta vrasim?!
Megjithate faleminderit per perceptimin tend!
Esht lajmi jot ky...nk e di cs halli ke pas ti sje
Malsore njeher ?

Εhaaaaaaa cit @Fiore shefja?
Εσένα δεν σε ξέρω, πως μπορείτε να ξέρετε τι είμαι εγώ ?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sa larg paskeni shkuar!
Merruni me fenomenin se loku e rroku se rregullojne kte shoqeri qe po degradon cdo dite e me shume!

Ska llafe me lokët?

Ne cdo vend po ndodhin këto fenomene e s'ka te bejne a jane nga Malësia apo me gjys opinge .....apo nga ishujt ...

Fatkeqësisht mendojne se femra eshte prona e tyre ???

Nuk ka pyll pa derra thonê!
Bëjnë racizem dhe fshihen pas shkornjave, nuk ka t'bêj vendi por mendja në ket rast.
Pra i kam vdekje njerêzit qê përdorin terma ironizues, ulês, dhe fshehen nên petkun e shkronjave!
Stop me budalliqe aman bêhuni njerêz pa ironi!
Nuk justifikohet aspak ajo çfar ka bêr jo!
Por nuk mendoj qê nji njeri i shêndetshem mendêrisht do e bante, ndaj nuk na përket ne ta gjykojmê dikë, aq ma teper ti themi"Loku" pra e keni bulluzi dhe pik!
S'dua tê bani repaly fare..
Por m'vjen inat qê nk i mendoni gjanat dy herê.
??

Ka edhe me keq prz hapni syte kujt ja leni ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back