Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Me godite! .... por jo ku do te dhembe e ty!

Nikoleta

MOS LEJO LOTET,TE PREKIN ZEMREN!
Princeshë
Regjistruar më
Qershor 13, 2021
Mesazhe
8,859
Pëlqime
5,997
Pershendetje!
Eshte nje teme e lire!
Sa here marim goditje nga cdo kush!
Por jane disa goditje te ulta
Qe shpesh na behen!
Nga njerez qe kemi besim apo i quajme te afer!
Qe pa e kuptuar dhe ata vete vriten!

S'mendoj që është e mirë një temë e tillë, do të lëndohen njerëz pa nevojë... Thjeshtë është mendimi im modestë. ?
S'kisha për qëllim GODITJEN e askujt me këto që i thash. ?

S'mendoj që është e mirë një temë e tillë, do të lëndohen njerëz pa nevojë... Thjeshtë është mendimi im modestë. ?
S'kisha për qëllim GODITJEN e askujt me këto që i thash. ?
E vleresoj mendim tuaj!
Por nuk mendoj se lendon njeri per aq kohe!
Sa lendojne te gjithe!
?

• Përqafime
Reactions: A2.
Ndoshta kam gabu shume por gabimet per ty zdi se si ti shpjegoj
dhe fjalet vec me rrjedhin natyrshem. Me kujtohet mir se si te therrisja me pare por tani zdi me se si te te flas pervec se ne emer.
U be kohe qe nuk shkruaja jo vetem per ty por per ne te dy se te them te drejten per ty kam shkruajtur shume se ti je ende nje pjes e imja ketu brenda. A thua se jam merzit me ty gjithe kete kohe?
Ne fillim u merzita pastaj kisha nevoje per ty dhe disa kohe isha i lekundur jo vetem se cka ndjeja por shum e shume me teper nuk mundem me por do te duroje.
Do te doja qe te pajten ta lexoje por ne te njejten kohe e di se ti je me njerezit e dashur rreth e rrotull dhe zdua te te prish momentin edhe pse mendoj se une kam vendin time ne zemren tende, te pakten keshtu besoj ende. Nuk eshte koha per mallkime por dua te mallkoje te gjitha rrethanat qe sme lejuan kurr, dhe se fundmi
Me Fal.

E di se nuk jam i afte te
Deportoj ne mendjen tende por do te kisha pasur deshiren qe. Mund te me kuptoje disa copeza nga e kaluara. Une nuk besoj ne asgje dhe ne askend qe nuk ma permbush shpirtin plot e ku buzeqeshja me jep nje frymarrje, e per me teper kur kam energji pa kufi.
Une besoj se gjerat nuk thyhen sa her qe te ben rolin e te veshtires. Por thyhen aq here sa ti e jep dhe e fal veten shume leht. Une besoj se emocionet kontrrollohen dhe nese do te me pyesje se si ka mundesi qe une e di mire. Le te themi se dikush ma ka mesuar.
Une besoj se ti munde te ndryshoje por vendosje te ikje drejt ndonese une rrugen e kam vecse te veshtir por shum te ma mundur. Une besoj se detajet ruhen ende brenda nesh, ndonese ti ja ke shpif vetes cdi detaj per mua.

Pershendetje!
Eshte nje teme e lire!
Sa here marim goditje nga cdo kush!
Por jane disa goditje te ulta
Qe shpesh na behen!
Nga njerez qe kemi besim apo i quajme te afer!
Qe pa e kuptuar dhe ata vete vriten!
Pershendetje @Nikoleta
Cdo goditje qe marim na rrenon ose forcon varet nga kendi qe e shikon ai qe ta jep goditjen,ka njerez qe godasin me iden se ty kjo do te forcoj por goditja eshte goditje nuk ndryshon.
Un per cdo goditje e kam nje pergjigje prsh....kur me godet dhe gjunjezohem un bej sikur po lidh kepucet,kur me nxjer nga dera un me kokefortesi hy nga dritarja,kur lotojn syte un qesh aq shume sa te te rrej mendja se jan lot nga e qeshura..... vec ateher jo ateher kur nuk kam asnje reagim,,ateher jam e bindur qe ne nje menyre jeta ja rezervon personit ne fjal nje ndjesi te till,plot embelsi ??

Pershendetje @Nikoleta
Cdo goditje qe marim na rrenon ose forcon varet nga kendi qe e shikon ai qe ta jep goditjen,ka njerez qe godasin me iden se ty kjo do te forcoj por goditja eshte goditje nuk ndryshon.
Un per cdo goditje e kam nje pergjigje prsh....kur me godet dhe gjunjezohem un bej sikur po lidh kepucet,kur me nxjer nga dera un me kokefortesi hy nga dritarja,kur lotojn syte un qesh aq shume sa te te rrej mendja se jan lot nga e qeshura..... vec ateher jo ateher kur nuk kam asnje reagim,,ateher jam e bindur qe ne nje menyre jeta ja rezervon personit ne fjal nje ndjesi te till,plot embelsi ??
Shume e drejt!
??

Po me merr shume malli, a thua se te kisha pasur brenda meje nje jete te tere por e till u bo situata.
Po me vjen keq me then te drejten, kur mendova se gjerat ishin shum mire, une te humba. ???
Une kurr nuk kam qen i pa vendosur ne jeten time per dicka por doja te te falenderoja me gjith zemer qe mi theve te gjitha mendimet tona vetem me nje moment dhe me pas cdo gjo i humbi ngjyrat, dhe nese po e mendoj mir une zdua te kete me ngjyra perseri, sepse e ndjej qe bardhezi do te jem perhere, une nuk mund te ndryshohe asgje sepse ti nuk me lejove, ti vertet vendose ti bije shkurt dhe ne kurr nuk diskutuam si dy te rritur..
Ka filluar po me vjen keq per ty dhe per kete ti duhet te falenderosh Veten....

Por une besoj se nuk do te kishte ilac me te mire per nje pjes te shoqeris te luteshin per veten, por duhet edhe te besonin. Ne fakt e shikon ne syrin e gjithsecilit qe ka vetem mllef e pasiguri ankth e zhgenjim perdit e me shume. E per te qen i sinqerte kan te drejten e gjith botes te jen te tille, per sa kohe jemi ne nje shoqeri ku nuk respektohen vlerat por vleresohen as me pak e as me shume injorancat. Une nuk e di nese dicka do te ndryshoje por kur ta lexosh kete, kthjellou edhe per vete dhe mendo se nga duhet te filloj ndryshimi, nga vetja jote apo nga ne. Une kam ne dor fjalet qe i percjell tek ju ndersa ju keni ne dore ti tregoni kesaj bote se dicka duhet te ndryshoje.

Por une besoj se nuk do te kishte ilac me te mire per nje pjes te shoqeris te luteshin per veten, por duhet edhe te besonin. Ne fakt e shikon ne syrin e gjithsecilit qe ka vetem mllef e pasiguri ankth e zhgenjim perdit e me shume. E per te qen i sinqerte kan te drejten e gjith botes te jen te tille, per sa kohe jemi ne nje shoqeri ku nuk respektohen vlerat por vleresohen as me pak e as me shume injorancat. Une nuk e di nese dicka do te ndryshoje por kur ta lexosh kete, kthjellou edhe per vete dhe mendo se nga duhet te filloj ndryshimi, nga vetja jote apo nga ne. Une kam ne dor fjalet qe i percjell tek ju ndersa ju keni ne dore ti tregoni kesaj bote se dicka duhet te ndryshoje.
Qenke alamet shkrimtari ti,ne pak minuta nje roman e shkrujte ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back