Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Me fal Nene .......

Për çdo mundim që të kam dhënë në kohën që kam qenë brenda teje e të është dashur të mos lëvizje për të më sjellë në jetë.
Më fal për çdo mundim që të kam sjellë duke u rritur.
Më fal për çdo budallallëk të periudhës së injorancës ? (se di si ke pas nerva me mduru)
Më fal që ika shpejt nga prehëri yt.
Më fal që nuk kam qenë vajza ideale për ty ❤️

Me fal nënë qe aq e vogel ika nga ti..por enderra jote ishte qe femijet e tu te arsimoheshin ne nje shtet ku do vlersoheshin per at qe ishim dhe jemi.. me fal Kur me thirrje dhe sta hapsha telefonin Sepse Pas shkolles isha npun vetem qe ju mos te merakoseshi per financat e mia.. me fal kur thirrje dhe te thojsha osht von flej dhe neser degjohem ato net ishin Kur isha nspital e semur dhe ti se kuptove kurr.. me fal nënë qe ke shku ne aeroport mem mar por at dit diplomova dhe nuk ishin mundesit tju lajmeroja.. me fal nënë qe gjat ksaj kohe te covit nuk erdha por edhe gjumin ne spital e bera veq mos tju semuri juve.. jom me fat qe ste kerkoj falje per gjera tjera Sepse asnjeher ste lendova pos te behesh krenare me mua mendova ??

Me fal Mami qe nga nxitimi per ne shkolle harroja te te puthja.!! Tani e kuptoj qe ajo puthje eshte si ilac.Per te gjitha heret qe nuk jam treguar e sincert! Per te gjitha gabimet per te gjjtha zenkat! Per te gjitha heret qe ste jam bindur!per tgjithe lotet e tu! Per te gjitha heret qe acarohesha per dicka qe miket e mia e kishin une jo...!! Mbi te gjitha me fale qe nuk arrij te ta trg dot se sa shume te dua...!!!!

Me fal Mami qe nga nxitimi per ne shkolle harroja te te puthja.!! Tani e kuptoj qe ajo puthje eshte si ilac.Per te gjitha heret qe nuk jam treguar e sincert! Per te gjitha gabimet per te gjjtha zenkat! Per te gjitha heret qe ste jam bindur!per tgjithe lotet e tu! Per te gjitha heret qe acarohesha per dicka qe miket e mia e kishin une jo...!! Mbi te gjitha me fale qe nuk arrij te ta trg dot se sa shume te dua...!!!!
zemer tii??????

Femija e pyeti prinderin e vet:
Cfare do te thote burre?
Prinderi ju pergjigj:
Ai eshte nje njeri i forte, pergjegjes per femijet e vet, perkujdeset per çeshtjet e tyre dhe rri pa gjume per rehatin e tyre!
Femija tha:
Shpresoj te behem burre sikurse
Nena ime!!

Që sta dhashë pasw e forumit?

Me fal mami dhe babi qe nuk jua realizova dot endrrat.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back