Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Më çante kokën, kupton?

Zeus

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 16, 2021
Mesazhe
4,316
Pëlqime
4,108
".....- Më çante kokën, kupton?
Të njëjta muhabete të mërzitshme grash: Ku je? Me kë je? Je i lumtur ? Shqetësohej kur rrija jashtë deri vonë , nëse kisha mbërritur mirë, përpiqej gjithmonë të më bënte qejfin. Dhe, ndonjëherë ishte xheloze, jo maniake, por ishte ca xheloze.
- Po ti?
- Unë, tallesha pak dhe mendoja:" O zot, sa e mërzitshme" . Nuk e mohoj edhe më bëhej qejfi. Por nuk isha mësuar që një femër të kujdesej e shqetësohej për mua.
- E pastaj?
- E pastaj, papritur, pushoi. Dhe unë u ndjeva i lirë. Vërtet. Më i lirë. Dmth, shqetësimi i saj për mua më rëndonte ca. Më bënte të ndihesha në në faj, më bënte të ndihesh borxhli.
- Epo, mirë mo.
- Jo. Hiç mirë. U tregova idiot.
- ?
- Kjo dreq "lirie" nuk vlen hiç dhe unë nuk e kuptova. Nuk e kuptova atë.
Të qenit e vëmendshme, e pranishme, e përkujdesur ndaj meje ishte mënyra e saj për të më dashur, përkëdhelur. Dhe e bënte këtë në heshtje, pa kërkuar asgjë në këmbim. E vërteta është se një femër që nuk kujdeset për ty, që nuk merret me ty, që nuk dëshiron të ndajë gjë me ty, thjesht nuk të dashuron më.

- Do të doja shumë që të kthehej e të më çante kokën. Do të doja vërtet...."
IMG_20210709_214038.jpg

Të njëjta muhabete të mërzitshme grash: Ku je? Me kë je? Je i lumtur ? Shqetësohej kur rrija jashtë deri vonë , nëse kisha mbërritur mirë, përpiqej gjithmonë të më bënte qejfin. Dhe, ndonjëherë ishte xheloze, jo maniake, por ishte ca xheloze.
- Po ti?
- Unë, tallesha pak dhe mendoja:" O zot, sa e mërzitshme" . Nuk e mohoj edhe më bëhej qejfi. Por nuk isha mësuar që një femër të kujdesej e shqetësohej për mua.
- E pastaj?
- E pastaj, papritur, pushoi. Dhe unë u ndjeva i lirë. Vërtet. Më i lirë. Dmth, shqetësimi i saj për mua më rëndonte ca. Më bënte të ndihesha në në faj, më bënte të ndihesh borxhli.
- Epo, mirë mo.
- ?
Të qenit e vëmendshme, e pranishme, e përkujdesur ndaj meje ishte mënyra e saj për të më dashur, përkëdhelur. Dhe e bënte këtë në heshtje, pa kërkuar asgjë në këmbim. E vërteta është se një femër që nuk kujdeset për ty, që nuk merret me ty, që nuk dëshiron të ndajë gjë me ty, thjesht nuk të dashuron më.

View attachment 107188
Eh ksaj i thum ne kur inin dhent vin mendt?

- Po ti?
- E pastaj?
- Epo, mirë mo.
- ?

View attachment 107188

T'a mendoj çfarë çante te marr ???

Kur personi eshte i lire nuk eshte i vetmuar sepse eshte zgjedhja e tij ......

Gjithsesi zgjedhja ka nje fare kosto, dhe ajo kosto eshte te mos kesh ate marrdhenie qe do te thote ne ate aspekt te jesh vetem.

Tjeter ne lidhje tjeter ne martese (per mua ajo eshte liria ime jo martese

Marrdhenie eshte dhe ajo pa martese, dhe ne cdo mardhenie ke disa mungesa te lirise.

Joooo nuk lejoj mungesa lirie as ne lidhje

A je e lire te zhdukesh per qejfin tend te mbyllesh tel e mos te japesh asnje llogari ku, kur e cfare do besh per nje X kohe te caktuar? A nuk je minimalisht e detyruar te lajmerosh?
A nuk je e kufizuar se me nje x sjellje a vendim do mund te lendosh ndjenjat e dikujt? Do mund edhe thjesht ta merzitesh? A nuk i mendon keto gjera edhe kur je ne nje lidhje?
A nuk ndihesh ndonjehere se duhet te besh dicka thjesht per hatrin apo per qejfin e tij?
A nuk quhet ky sadopak kufizim, dhe sadopak mungese lirie?

A je e lire te zhdukesh per qejfin tend te mbyllesh tel e mos te japesh asnje llogari ku, kur e cfare do besh per nje X kohe te caktuar? A nuk je minimalisht e detyruar te lajmerosh?
A nuk je e kufizuar se me nje x sjellje a vendim do mund te lendosh ndjenjat e dikujt? Do mund edhe thjesht ta merzitesh? A nuk i mendon keto gjera edhe kur je ne nje lidhje?
A nuk quhet ky sadopak kufizim, dhe sadopak mungese lirie?

Jo nuk i mendoj te them te drejten ...sepse zgjedh dike qe Me kupton dhe nuk me pyet shume ....ma jep truri iki e humb e fik e tel ...s'kam lajmeruar kurre ne aspektin e kerkeses ...pse te lendoj kur tjetri me din mua si jam e si sillem ? Dhe ne nje lidhje mendoj te kaloj mire e te jem e qete pa keto gjera Sepse ndryshe kam ikur sepse nuk me lidh dot askush

Jo nuk i mendoj te them te drejten ...sepse zgjedh dike qe Me kupton dhe nuk me pyet shume ....ma jep truri iki e humb e fik e tel ...s'kam lajmeruar kurre ne aspektin e kerkeses ...pse te lendoj kur tjetri me din mua si jam e si sillem ? Dhe ne nje lidhje mendoj te kaloj mire e te jem e qete pa keto gjera Sepse ndryshe kam ikur sepse nuk me lidh dot askush

Po te pakten per merak mendoj se thuhet ?
Nje merak i tille i pajustifikuar mund ti lendoje njerezit.
Nese zhdukesh papritur disa dite mendoj se do shqetesohej dikush. Thjesht nga ideja se ca ndodhi, ku eshte cfare e gjeti!! Mos te te nxjerrin te njerez te humbur. ?

Me pak fjale ti po me thua se tani mund ti hipesh avionit te shkosh ku te doje qejfi ty, pa i thene nje gjysem fjale askujt, e te vish e te thuash "hic ja isha deri ne Karaibe nja dhjete dite" ?!!

Po te pakten per merak mendoj se thuhet ?
Nje merak i tille i pajustifikuar mund ti lendoje njerezit.
Nese zhdukesh papritur disa dite mendoj se do shqetesohej dikush. Thjesht nga ideja se ca ndodhi, ku eshte cfare e gjeti!! Mos te te nxjerrin te njerez te humbur. ?

Me pak fjale ti po me thua se tani mund ti hipesh avionit te shkosh ku te doje qejfi ty, pa i thene nje gjysem fjale askujt, e te vish e te thuash "hic ja isha deri ne Karaibe nja dhjete dite" ?!!

Deri ne Karaibe jo se eshte larg ????

Poker jam elektron i lire dhe kam fatin personi qe kam afer me pranon keshtu sic jam

Deri ne Karaibe jo se eshte larg ????

Poker jam elektron i lire dhe kam fatin personi qe kam afer me pranon keshtu sic jam

Karaibe bie fjalan por pak rendesi ka ku, mund te jete dhe nje fshat aty afer.

E kuptoj qe te pranon spo e ve ne duskutim por dyshoj se mund te zhdukesh ashtu pa nam e nishan per kedo qe te jete. Edhe miqte qe i takon shpesh, apo qe je ne kontakt perdite i lajmeron me siguri. Pa llogaritur te aferm e familjar.
E njejta gje funksionon me cdo lloj marrdhenie, kush me shume e kush me pak...por dicka te lidh me te dhe dicka te kufizon lirine, eshte e pashmangshme.

Po njefare xhelozie se ka kurre ky person? Po njehere nuk behet me xheloz se ishe me dike diku pse e si qyesh etj? Po ne keto raste a nuk te kufizon sadopak?
Mos me thuaj jooo...se ska lidhje pa xhelozi ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back