Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Magjit (nuska,letra me sheqer,uje i bekuar, fryj djalit/vajzes).........!!!!!!

PepsiNyc

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shkurt 16, 2018
Mesazhe
467
Pëlqime
637
A besoni ne te shkuarin e "njerzve qe bejn magji ose shohin te ardhmen".
Cdokush nga ne ose ndonje pjestar i familjes e ka ber, ndani ekperiencat....

Kurioz!!!!!

JU LUTEM MOS E MERRNI SHUM SERIOZISH , NDALOHEN KOMENTET NGA INTELEKTUALET :D

Asnjëherë su kam besuar edhe pse kam vajtur dhe unë me shpresën se diçka e mirë do të ndodhë por thjesht janë iluzione. Ka raste që ndodh një mrekulli dhe njerëzit besojnë se ndodhi për shkak të kësaj apo asaj.
Të vajturit në hoxhallarë nuk besoj më e zoti më faltë por në vendet e shenjta po dhe nuk e anashkaloj pa ndezur një qiri të shoqëruar me lutje:)

Unë mendoj se njeriu nga halli bën gjithçka duke ndjekur këto gjëra e zoti i ndihmoftë?

Ps:

Të përshëndes për temën?

Personalisht kam degjuar shume te flitet per keto gjera + dhe kam par me syte e mi,dhe ska ndonjegje te keqe. Dhe besoj pse jo.
Kam pas nje rast fatkeqesie ne familje,gje qe spo dininm ca me bo ma. Dhe me rekomandimin e nje mikeshe shkova diku dhe e them me plot bindje qe besoj. Ska asgje te keqe. Te pershendes?

Edhe pse kam degjuar shum gjona , nuk i besoj aspak pavaresisht mund t jen te verteta ose jo
I besoj vetem zotit dhe cdo gjo ndodh sepse ai kshu ka dash te behet
Fallxhore e njerez t mire magji si besoj hic :)

Kur kam qene e vogel 2vjece mami me ka vendosur nje koke gjarpri posht jastekut.
Sipas saj sapo te te shikonte dikush ti villje dhe qaje.
Sikur mu largua kjo e keqe.
Femijet merren shpejt ne sysh dhe shum prej nesh perdorim keto metoda.

Magjia ekziston,ata qe bejn jan bashkpuntor me djallin,zoti mos na rujt nga soji i tyre

Besoj, jane hak.

Kte sheqerin edhe me i fry fmive qe te rrin rahat me i heq syun e keq e bojn edhe italjont une jom
Habit se plaka ime ja bonte cunave kur ishin te vegjel. Kur isha i vogel mthote plaka se e shifte plaka kingun e evet ? ble sheqer thonte kur te fitosh nai lek ? une bleva 2 here siduket kishte qen i skadum vec ters edhe nuk bleva mo ???

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back