Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

lockdown ne itali

• Thread starter Thread starter Sara
  • Data e fillimit Data e fillimit

Sara

??? ???? ?? ???? ??? ???.
Kontributor
Regjistruar më
Tetor 25, 2017
Mesazhe
7,262
Pëlqime
12,248
Me daten 4 maj ne itali eshte LOCKDOWN pas 2 muaj karantine nga koronavirus.
Mundesite per te dal nga shtepia jan:
Sport individual, te dalesh jasht komune (gjithmone me leje e maskerine) dhe disa gjera te tjera.
Ajo qe me beri shume pershtypje eshte qe kan dhen OK dhe per te takuar te dashurin/en por jo shoqerine, shoqeria nuk futet tek DASHURITE E QENDRUSHME.
Shumica me sa kam par dhe lexuar nuk do ta rrespektoj kte rregull.
Si e mendoni ju ? Eshte e drejte?

Mendimi im.
Nuk eshte aspak e drejte, tek dashurit e qendrushme ne raste futet me shume shoqeria se sa dashurickat.
Dhe sjan te gjith te lidhur apo te fejuar. Si i bie kjo qe pas 2 muaj mbyllur ne shpi do vazhdojme/ne te rrin vetem ? Kuptoj ke familjen tako kushurinjt hallat tezet etj etj por shoqeria eshte shoqeri.

Masat po lehtesohen ne cdo vend. Ajo qe me ben merak eshte e ardhmja. A do jemi te rrezikuar serish ne vjeshte?
Sa do ndikoje kjo mbyllje ne ekonomi?

Kjo eshte bere se ka pas shume ankesa nga te dashuruarit qe i ka ardh ne maje te hundes per cik mundje dore ????
Ata smund te lejojne grumbullimet ne grupe,se ti thua shoqeria po shoqeria mund te jete 7 veta.
Me mire do ishte te nxirrnin nje rrwgull si lideri yne suprem,qe slejohen me shume se dy veta.

Masat po lehtesohen ne cdo vend. Ajo qe me ben merak eshte e ardhmja. A do jemi te rrezikuar serish ne vjeshte?
Sa do ndikoje kjo mbyllje ne ekonomi?
Besojse do jemi, por besoj dhe qe shteti as vet nuk e dinse cfare po ben. Ka njerez familjar me qiera pa paguar 2 3 muaj shpine qe standartja i bie 1500 euro.. une flas per italin. Italia ka mar fund nga ana e konomise, te pakten kshu e mendoj une.

O @Sara pastaj ca prb ka,ti takoje shoqen e ngushte,po ju tha njeri gje,thuj jemi te dashura, paragjykusat e dreqit dhe fillo bej skandal ???

O @Sara pastaj ca prb ka,ti takoje shoqen e ngushte,po ju tha njeri gje,thuj jemi te dashura, paragjykusat e dreqit dhe fillo bej skandal ???
Se ke keq ti ???

@HIM Ne vitet 2000 ne Elbasan me nje shok te Piaca. Vjen kamarieri dhe me thote: me vjen keq por eshte per familjare. Ok i them, ky eshte vellai im.

Sport individual, te dalesh jasht komune (gjithmone me leje e maskerine) dhe disa gjera te tjera.
Ajo qe me beri shume pershtypje eshte qe kan dhen OK dhe per te takuar te dashurin/en por jo shoqerine, shoqeria nuk futet tek DASHURITE E QENDRUSHME.

Mendimi im.
Nuk eshte aspak e drejte, tek dashurit e qendrushme ne raste futet me shume shoqeria se sa dashurickat.
Dhe sjan te gjith te lidhur apo te fejuar. Si i bie kjo qe pas 2 muaj mbyllur ne shpi do vazhdojme/ne te rrin vetem ? Kuptoj ke familjen tako kushurinjt hallat tezet etj etj por shoqeria eshte shoqeri.
Lali te qartesoj vtm dicka te vockel, hiqet lockdown, jo eshte.... Sepse i bie te rifilloje izolimi apo kufizimi ?

Lockdown i dhan fund keto gjasme, por e tani do filloj realisht te kuptohet sesi do ecim e sa te kujdesshem do te jemi, por me sa kam pare do bejn si delet se shyqyr "liri" pas 2 muajve. Po marr shembull ne qytetin tim qe nuk eshte se ka shume te prekur, eshte nder regjonet me me pak casi ne te gjithe italin! Kan filluar te dalin pa asnje lloj mbrojtje doreza mask apo ku di un, kan filluar te sillen sikur asgje ska ndodhur.... Per mendimin tim post lockdown do shkaktoj rremujen me te madhe e do rikthehemi serisht ne situate kritike.

Mendimi im.
U mësuam me rregullat dhe pse askush si respekton më. Të paktën në.Shqipëri.
Dhe nëse i afrohesh, takon apo tenton ta puthësh të shohin si " zgjebe"..dhe në rastet kur je me shenja gripale se do sdo robi sëmuret nga virozat, stë pyesin si je, por më rri larg. Pra nga indiferentë jemi bërë infinit diferentë...kohë kovidiane?

Mendimi im.
Jam e mendimit se:
Perderisa kane dhen liridalje ne disa pika,nuk eshte e drejte kjo per te takuar te dashurin/en.
O te jen ok per disa pika te caktuara,ose fare as shoqeri as dashuri.
Mendimi im:
Sepse kjo nuk te jep siguri tek e fundit.??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back