Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Liri apo vetmi?

Zeus

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 16, 2021
Mesazhe
4,316
Pëlqime
4,108
Kur askush nuk të zgjon në mëngjes. Dhe kur askush nuk të pret në mbrëmje. Dhe kur mund të bësh gjithë atë që dëshiron.
Si e quan? Liri apo vetmi??
solitudine-800x450.jpeg
Në të dy rastet..:)
Ju nuk jeni kurrë vetëm sidoqoftë! Edhe kur shkoni në shtrat të paktën keni një miliard mikrobe në dyshekun tuaj që flenë me ju! ?

Kur askush nuk të zgjon në mëngjes. Dhe kur askush nuk të pret në mbrëmje. Dhe kur mund të bësh gjithë atë që dëshiron.
View attachment 128483
Ju nuk jeni kurrë vetëm sidoqoftë! Edhe kur shkoni në shtrat të paktën keni një miliard mikrobe në dyshekun tuaj që flenë me ju! ?
E nise kaq bukur temen ctu desh fundi.?

View attachment 128483
Goxha ngushëllues ky fakt (pjesa e mikrobeve) ?

Liri që me kohën të bëhet e bajatshme mendoj unë.
Edhe pse ndonjëherë se ke idenë sa shumë më mungon.
Megjithatë kur kthej kokën pas e vështroj c'kam në duar,ajo liri më duket e pavlerë përpara atij thesari kaq të cmuar që më ka falur Zoti.

Aty je nje njeri i vetmuar ne momentin qe nuk ke dike tjeter te te plotesoj te te zgjoj nga gjumi me nje buzeqeshje te madhe dhe nje perqafim te ngroht,te ndani bashke castet dhe situatat e ndodhura gjate dites.
Liria eshte te kesh pran persona qe nuk kufizojn te drejten e liris tende.

Aty je nje njeri i vetmuar ne momentin qe nuk ke dike tjeter te te plotesoj te te zgjoj nga gjumi me nje buzeqeshje te madhe dhe nje perqafim te ngroht,te ndani bashke castet dhe situatat e ndodhura gjate dites.
Liria eshte te kesh pran persona qe nuk kufizojn te drejten e liris tende.
ndajme te njejtin mendim :)

View attachment 128483

Harron dicka .....ka njerez te qe çojne ne mengjes por ti do te te jete dikush tjeter ...te pelqen kur dikush te pret ne mbremje por me shpirt i thua dikujt tjeter naten e mire ...ajo nuk eshte liri po vetmi ne shpirt .....mund te kesh dike afer por kur ne jastek ve koken i thua dikujt tjeter naten shpirti im ....mund dikujt ti besh dashuri por ne tru e ne ndjenja i ben dikujt tjeter .....vetmia s'ka emer as liria nuk ka kufi ne tru e ne shpirt

Editimi i fundit:
Une ncuq dua te jem vetem ,te them te drejten kur kisha afer mamin doja qe te largohesha prej saj sepse ndonjeher keshillat e saj me "bezdisnin" por si cdo adoleshent i moshes time ti kritikosh duket e merzitshme.Perher kur me kritikonte mendoja se ajo nuk me donte (budalliqet e mendjes time).Me pas nena ime u largua drejt nje shteti tjtr dhe kam 2 vjet pa e takuar,tn me mungon cdo fjal e saj cdo perqafim,me mungon aroma saj,prndj largesia ndaj njerzve eshte vetmi.Nuk e dua kete lloj lirie

Nuk besoj se po flisnim per raste kaq specifike,ishte me shume ne pergjithesi. ?
Harron dicka .....ka njerez te qe çojne ne mengjes por ti do te te jete dikush tjeter ...te pelqen kur dikush te pret ne mbremje por me shpirt i thua dikujt tjeter naten e mire ...ajo nuk eshte liri po vetmi ne shpirt .....mund te kesh dike afer por kur ne jastek ve koken i thua dikujt tjeter naten shpirti im ....mund dikujt ti besh dashuri por ne tru e ne ndjenja i ben dikujt tjeter .....vetmia s'ka emer as liria nuk ka kufi ne tru e ne shpirt

• Dashuri
Reactions: ...
Une smunnd ta kuptoj si shume kete koncept sepse nuk do rrija kurre me dike ne momentin qe flej me endrra per dike tjeter apo vuaj dhe dua dike tjeter, ska sens, eshte shume e thjeshte iki tek ai qe dua dhe jetoj pa paranoja?
vetem ne rastet specifike pra, kur jane partner pa deshiren e tyre.

Definitisht liri… edhe pse tema eshte artikuluar keq . Te jesh vetem eshte thjeshte status ndersa vetmia eshte emocion qe te ndodh edhe kur je i/e rrethuar me njerez te tjere .

View attachment 128483
Eshte nje pyetje qe ja beja shpesh vetes por e vrt eshte qe cdo njeri lind i lire,,, i lire nuk je vetem nese je ne burg,,, kshuqe mendoj se nese ne dark ste pret askusb kjo quhet vetmj,,, eshte nje zgjedhje personale,, por dhemb me shume kur ti thjesht ste pret askush,, ske kujt i thua "u ktheva"

Tralltare?

• Turp
Reactions: ...

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back