Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Lidhja shpirtërore

Kresha

A pretty face can never trick me
STAFF
S-Mod
Regjistruar më
Mars 17, 2021
Mesazhe
36,758
Pëlqime
26,710
Lidhja shpirtërore!

Shpirtrat lidhen me njëri tjetrin dhe ju nuk mund të largoheni prej tij ose ta harroni atë. Lidhja me shpirtin është më thellë sesa një lidhje familjaritetit që përfundon me kalimin e kohës dhe ditëve. Por, lidhja me shpirtin e një personi është një ndjenjë shumë më tepër se dashuri. Është disi si një varësi.

Dashuria jote për shpirtin e dikujt, do t'ju ndjekë përgjatë tërë jetës tuaj. Kjo dashuri nuk është as dashuri për formën, as dashuri për familjarizimin. Sepse këto mund të mbarojnë me kalimin e kohes ndërsa dashuria për shpirtin e dikujt nuk mbaron kurrë.

Kur e do shpirtin e dikujt nuk është e lehtë ta shohësh atë në një person tjetër apo tek një person tjetër sepse shpirti është gjithmonë një. Nuk ka alternativë andaj nuk pranon ndarjen.

Zemrat tona vazhdojnë të udhëtojnë nëpër hapësirë derisa të arrijnë tek ata që duan, tek shpirtrat e atyre që duan.

Pra, ata nuk qetësohen derisa të arrijnë t'ua bëjnë me dije atyre për mallin që ndjejmë për ta.

Pamja apo dukja e një personi tjetër është dashuri e syrit ndërsa dashuria e zemrës dhe e shpirtit është dashuri e qenies andaj si e tillë ajo është jetike dhe e pavdekshme.

FB_IMG_1672657359756.jpg

Ku mund ta gjejme kte lidhje shpirterore?
Tek vetja dhe askund , sa per tjeret dun gjona tjera e jo shpirt?
Ka dhe njerez qe i bojn gjonat me shpirt, por jane te paket, e sa vjen me shume te paket ?
Nje vit me dit te bukura te uroj♥️

Tek vetja dhe askund , sa per tjeret dun gjona tjera e jo shpirt?
Ka dhe njerez qe i bojn gjonat me shpirt, por jane te paket, e sa vjen me shume te paket ?
Nje vit me dit te bukura te uroj♥️
Edhe une ty ,hugs ❤️

Ashtu kam besu por soulmate nuk largohen thon
Pikerisht ktu fillon gabimi ... se e marrim te mireqene qe "soulmate nuk largohen" ?

Lidhja shpirtërore!

Shpirtrat lidhen me njëri tjetrin dhe ju nuk mund të largoheni prej tij ose ta harroni atë. Lidhja me shpirtin është më thellë sesa një lidhje familjaritetit që përfundon me kalimin e kohës dhe ditëve. Por, lidhja me shpirtin e një personi është një ndjenjë shumë më tepër se dashuri. Është disi si një varësi.

Dashuria jote për shpirtin e dikujt, do t'ju ndjekë përgjatë tërë jetës tuaj. Kjo dashuri nuk është as dashuri për formën, as dashuri për familjarizimin. Sepse këto mund të mbarojnë me kalimin e kohes ndërsa dashuria për shpirtin e dikujt nuk mbaron kurrë.

Kur e do shpirtin e dikujt nuk është e lehtë ta shohësh atë në një person tjetër apo tek një person tjetër sepse shpirti është gjithmonë një. Nuk ka alternativë andaj nuk pranon ndarjen.

Zemrat tona vazhdojnë të udhëtojnë nëpër hapësirë derisa të arrijnë tek ata që duan, tek shpirtrat e atyre që duan.

Pra, ata nuk qetësohen derisa të arrijnë t'ua bëjnë me dije atyre për mallin që ndjejmë për ta.

Pamja apo dukja e një personi tjetër është dashuri e syrit ndërsa dashuria e zemrës dhe e shpirtit është dashuri e qenies andaj si e tillë ajo është jetike dhe e pavdekshme.

View attachment 162572
Shpjegim i detajuar i ndjenjes.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back