Thea
Kontributor
- Regjistruar më
- Shtator 11, 2021
- Mesazhe
- 10,154
- Pëlqime
- 4,740
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mblidhe danon prezantoj naj shoqe qe tjet e denje per dashnin e tij se kjo o ku thrret kjamet
Kot ja ke fut un des per femrat qe sthon kurr jo@daniel00 sa here te kam then ne femrat si kemi shume qef meshkujt qe na vin nga pas na bejn shume komplimenta,ashtu sic dhe ju keni qef femren e veshtire dhe ne te lodhemi duam pak. Behu cik i ftoht dhe ti![]()
Ktu duheshe pergjigjur “jo cpune kam une me @Thea “Ndoshta në një jetë tjetër![]()
Kot re bejn e kta tjeret un e du tveshtir.. 1 dit folin me tveshtirat sva varin e pastaj ishte kshu ishte ashtu… krejt si un e mendojn thelle thelle Rrofte PO-jaOk pervec teje![]()
Nuk ankohem. E marr me sportivitet dhe më pëlqen që është e paarritshme se nëse nuk lodhem nuk do ia vlenteMblidhe danon prezantoj naj shoqe qe tjet e denje per dashnin e tij se kjo o ku thrret kjamet
Sa të rroj do mësoj dashurinë prej saj, është përtej pritshmërive të mia dhe më pëlqen të humbem duke e kërkuar gjithkund
@Thea tplacin syt lexo lexo ktu e pastaj thoni sks burra sotSa të rroj do mësoj dashurinë prej saj, është përtej pritshmërive të mia dhe më pëlqen të humbem duke e kërkuar gjithkund![]()
Gjithçka e jotja më hyn në shpirt edhe duke më mohuarSi kam bërë gjë, ja pyete![]()
Si e ka formulu ky ma prishi menjen mu oj hutëSa të marr syzet![]()
Përfundimisht si maloke që jam nuk jam mësuar me kështu fjalëshSi e ka formulu ky ma prishi menjen mu oj hutë
Mos te degjoj me then du burre pra thuaj du cunakPërfundimisht si maloke që jam nuk jam mësuar me kështu fjalësh![]()
Ata që bëjnë të ftohtin janë tipa që thonë unë gjej më mirë, kurse unë nuk e krahasoj me tjetër dhe i përkushtohem plotësisht. Nuk di si të jem i ftohtë, por veç nëse më kërkon ajo hapësirë.@daniel00 sa here te kam then ne femrat si kemi shume qef meshkujt qe na vin nga pas na bejn shume komplimenta,ashtu sic dhe ju keni qef femren e veshtire dhe ne te lodhemi duam pak. Behu cik i ftoht dhe ti![]()
Dano fole e pak kshu te erdha un ne prv nven @TheaAta që bëjnë të ftohtin jan tipa që thonë unë gjej më mirë, kurse unë nuk e krahasoj me tjetër dhe i përkushtohem plotësisht. Nuk di si të jem i ftohtë, por veç nëse më kërkon ajo hapësirë.![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.