Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Kthesë në marrëdhëniet dashurore, ja tre shenjat e Horoskopit që mund të ndahen këtë nëntor

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,158
Pëlqime
506
Nëntori është këtu dhe bashkë me të vjen edhe një kthesë në marrëdhënie për disa shenja. Edhe pse festat po afrojnë, është e rëndësishme të jemi të sinqertë me veten dhe të tjerët.

lg.php

Pra, nëse i përkisni një prej shenjave të mëposhtme, mund t’ju duhet të rivlerësoni statusin tuaj të marrëdhënies.

Le të shohim se cilat janë ato!

Dashi

Dashi njihet për impulsivitetin dhe energjinë e tyre. Megjithatë, këtë nëntor, zhgënjimet në marrëdhëniet e tyre mund t’i bëjnë ata të mendojnë seriozisht nëse lidhja e tyre ia vlen të vazhdojë. Me ndikimin e Marsit, ata mund të ndjejnë nevojën për t’u çliruar nga angazhimet që i pengojnë. Nëse komunikimi me partnerin është vazhdimisht i mbushur me tensione dhe keqkuptime, ata mund të arrijnë në pikën që të vendosin të ndahen.

Peshorja

Peshoret njihen për kërkimin e ekuilibrit dhe harmonisë. Megjithatë, kur marrëdhëniet e tyre nuk u ofrojnë atyre këtë qetësi mendore, zhgënjimi mund t’i shtyjë ata të marrin vendime të vështira. Këtë nëntor, Peshoret mund të kuptojnë se lidhja e tyre nuk i përmbush më. Nën ndikimin e Venusit, ata mund të kërkojnë përmbushjen emocionale që u mungon. Nëse nuk ka kuptim të duhur, ndarja mund të jetë opsioni më logjik.

Shigjetari

Shigjetarët njihen për lirinë dhe aventurën që kërkojnë në jetë. Në nëntor, megjithatë, nevoja e tyre për të qenë të pavarur mund t’i sjellë në konflikt me partnerin e tyre. Nëse marrëdhënia e tyre fillon të ndihet kufizuese ose e mërzitshme, nuk ka gjasa që ata të duan të shkëputen. Ndikimi i Jupiterit i inkurajon ata të ndjekin qëllimet e tyre dhe nëse marrëdhënia e tyre nuk e mbështet atë udhëtim, ndarja mund të jetë mënyra e vetme për t’u ndjerë përsëri të plotë.

Nëntori është një muaj që mund të sjellë ndryshime të rëndësishme, veçanërisht në marrëdhënie. Nëse i përkisni një prej shenjave të mësipërme, mos kini frikë të përballeni me realitetin. Ndershmëria, qoftë me veten apo me partnerin tuaj, është çelësi për të gjetur lumturinë dhe paqen e brendshme. Mos harroni, ndarjet mund të jenë të vështira, por ato shpesh hapin rrugën për fillime të reja dhe më të mira.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back