Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Konfirmohen tre të vrarë nga të shtënat në autobus në Gllogjan, dy prej tyre nxënës

centos

forumShqip
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 13, 2004
Mesazhe
42,072
Pëlqime
39,539

Konfirmohen tre të vrarë nga të shtënat në autobus në Gllogjan, dy prej tyre nxënës​

261010429_504779383855625_8795465319020286544_n-780x439.jpg

Tre persona kanë humbur jetën nga të shtënat me armë zjarri në një autobus në Gllogjan të Deçanit i cili po barte nxënës.
Ngjarjen tragjike e ka konfirmuar për Telegrafin, zëdhënësi i Prokurorisë Themelore në Pejë, Shkodran Nikçi.

“Tre persona kanë humbur jetën si pasojë e gjuajtjes me armë zjarri”, tha Nikçi për Telegrafin.

“Një është i plagosur. Aq sa kemi informacioni i plagosuri është jashtë rrezikut për jetë”, tha Nikçi.
Autobusi po qarkullonte në relacionin Gjakovë – Deçan në kohën kur ndodhi gjuajtja me armë.
Nuk dihet ende autori e as motivet e sulmit që tronditi Deçanin mbrëmjen e së premtes.
Po ashtu, drejtori i Spitalit të Pejës, Skënder Dreshaj ka thënë se dy të vdekur janë nxënës të moshës së re.
260367260_4390635837725714_6115911610229197511_n.jpg

“Dy janë të vdekur me armë zjarri, janë nxënës të moshës së re, njëri është i plagosur e në gjendje kome”, tha shkurtimisht Dreshaj për Kallxo.com.
Telegrafi mëson se një tjetër person që ka mbetur i vrarë është shoferi i autobusit drejt të cilit u gjuajt me armë zjarri.
Deri më tani nuk dihet se sa persona gjithsej janë lënduar.
Drejtori i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Deçan, Selman Berisha ka thënë për RTV Dukagjinin se të vdekur janë dy nxënës, një vajzë e një djalë, e po ashtu edhe shoferi i autobusit.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

“Rreth 19:35 minuta në QKMF, në repartin e urgjencës kanë ardhur tre të plagosur ku ju kemi ofruar ndihmën e parë dhe i kemi referuar në Spitalin e Pejës. Më vonë na është kërkuar që mjeku të shkojë në vendin e ngjarjes për të konfirmuar vdekjen e një personi. Të vdekur kanë mbetur një vajzë dhe një djalë të rinj dhe shoferi i autobusit në ngjarjes. Tre që janë referuar në Pejë kanë qenë të rinj, dy prej të cilëve kanë vdekur”, tha Berisha. /Telegrafi/

Për këtë ngjarje tragjike kanë reaguar edhe presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, kryeparlamentari Glauk Konjufca, kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj e të tjerë politikan kosovar.
Osmani ka reaguar për sulmin me armë që ndodhi mbrëmjen e së premtes në Gllogjan të Deçanit, ku të vdekur mbetën dy nxënës dhe shoferi i autobusit, ndërkaq një tjetër është plagosur.
Osmani përmes një postimi në Facebook, ka kërkuar që sa më shpejt autorët të sillen para drejtësisë.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca ka kërkuar që sa më parë organet e rendit të zbulojnë autorët e krimit të rëndë në Gllogjan të Deçanit, ku si pasojë e gjuajtjes me armë të zjarrit, tre persona kanë humbur jetën, dy prej të cilëve nxënës.
Konjufca përmes një postimi në Facebook, ka thënë se autorët e krimit duhet të sillen sa më shpejt para drejtësisë.
Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, thotë se është trishtuar nga sulmi kriminal që ndodhi në Gllogjan, ku humbën jetën tre persona, prej të cilëve dy nxënës.
Lexo po ashtu:

“Bashkëndjejmë me familjarët e të vrarëve, duke u lutur për durim dhe forcë, në këto momente të rënda për të gjithë ne”, ka shkruar Haradianj, në Facebook.
Ramosaj ka thënës se ndjehet i tronditur dhe i trishtuar nga sulmi kriminal në Gllogjan, ku kanë humbur jetën tre persona, prej të cilëve dy nxënës.
“Ngushëllimet më të sinqerta familjeve që humbën më të dashurit e tyre, bashkëndjejmë me ju në këto momente të rënda për të gjithë ne”, thuhet në reagimin e Ramosjat, transmeton Telegrafi.
Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, thotë se është trishtuar nga sulmi kriminal që ndodhi në Gllogjan, ku humbën jetën tre persona, prej të cilëve dy nxënës.
Lexo po ashtu:

Konfirmohen tre të vrarë nga të shtënat në autobus në Gllogjan, dy prej tyre nxënës​

261010429_504779383855625_8795465319020286544_n-780x439.jpg

Tre persona kanë humbur jetën nga të shtënat me armë zjarri në një autobus në Gllogjan të Deçanit i cili po barte nxënës.
Ngjarjen tragjike e ka konfirmuar për Telegrafin, zëdhënësi i Prokurorisë Themelore në Pejë, Shkodran Nikçi.

“Tre persona kanë humbur jetën si pasojë e gjuajtjes me armë zjarri”, tha Nikçi për Telegrafin.

“Një është i plagosur. Aq sa kemi informacioni i plagosuri është jashtë rrezikut për jetë”, tha Nikçi.
Autobusi po qarkullonte në relacionin Gjakovë – Deçan në kohën kur ndodhi gjuajtja me armë.
Nuk dihet ende autori e as motivet e sulmit që tronditi Deçanin mbrëmjen e së premtes.
Po ashtu, drejtori i Spitalit të Pejës, Skënder Dreshaj ka thënë se dy të vdekur janë nxënës të moshës së re.
260367260_4390635837725714_6115911610229197511_n.jpg

“Dy janë të vdekur me armë zjarri, janë nxënës të moshës së re, njëri është i plagosur e në gjendje kome”, tha shkurtimisht Dreshaj për Kallxo.com.
Telegrafi mëson se një tjetër person që ka mbetur i vrarë është shoferi i autobusit drejt të cilit u gjuajt me armë zjarri.
Deri më tani nuk dihet se sa persona gjithsej janë lënduar.
Drejtori i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Deçan, Selman Berisha ka thënë për RTV Dukagjinin se të vdekur janë dy nxënës, një vajzë e një djalë, e po ashtu edhe shoferi i autobusit.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

“Rreth 19:35 minuta në QKMF, në repartin e urgjencës kanë ardhur tre të plagosur ku ju kemi ofruar ndihmën e parë dhe i kemi referuar në Spitalin e Pejës. Më vonë na është kërkuar që mjeku të shkojë në vendin e ngjarjes për të konfirmuar vdekjen e një personi. Të vdekur kanë mbetur një vajzë dhe një djalë të rinj dhe shoferi i autobusit në ngjarjes. Tre që janë referuar në Pejë kanë qenë të rinj, dy prej të cilëve kanë vdekur”, tha Berisha. /Telegrafi/

Për këtë ngjarje tragjike kanë reaguar edhe presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, kryeparlamentari Glauk Konjufca, kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj e të tjerë politikan kosovar.
Osmani ka reaguar për sulmin me armë që ndodhi mbrëmjen e së premtes në Gllogjan të Deçanit, ku të vdekur mbetën dy nxënës dhe shoferi i autobusit, ndërkaq një tjetër është plagosur.
Osmani përmes një postimi në Facebook, ka kërkuar që sa më shpejt autorët të sillen para drejtësisë.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca ka kërkuar që sa më parë organet e rendit të zbulojnë autorët e krimit të rëndë në Gllogjan të Deçanit, ku si pasojë e gjuajtjes me armë të zjarrit, tre persona kanë humbur jetën, dy prej të cilëve nxënës.
Konjufca përmes një postimi në Facebook, ka thënë se autorët e krimit duhet të sillen sa më shpejt para drejtësisë.
Lexo po ashtu:

“Bashkëndjejmë me familjarët e të vrarëve, duke u lutur për durim dhe forcë, në këto momente të rënda për të gjithë ne”, ka shkruar Haradianj, në Facebook.
Ramosaj ka thënës se ndjehet i tronditur dhe i trishtuar nga sulmi kriminal në Gllogjan, ku kanë humbur jetën tre persona, prej të cilëve dy nxënës.
“Ngushëllimet më të sinqerta familjeve që humbën më të dashurit e tyre, bashkëndjejmë me ju në këto momente të rënda për të gjithë ne”, thuhet në reagimin e Ramosjat, transmeton Telegrafi.
Lexo po ashtu:
Çfar i kan ber nxenesit ncncncnc

Se kuptoj arsyen e hapjes se temave te tilla? Hym ketu per tia kaluar mir jo per te lexuar tragjedi..
Duhet najher te kshyrmi ne çfar gjendje jan popullata jon

Ehhhh e kan fillu me nxenesit kto ashtu va con?

Lajm i lexuar Kudo ne cdo portal, media..forumi duhet te jete pak ndryshe per dicka qe i mungon njerezve?
Ti ke shum te drejt por dikush i ka fshier mediat ne fb apo insta

Ti ke shum te drejt por dikush i ka fshier mediat ne fb apo insta
O cufo mesi notes!
Ca duhet me menu robi qe sa ka hy n shpi e do me u qetsu mas i dite te lodhshme e te ngarkume si cdo njeri?!
Pse duhet me ndy forumin me tema vrasje, perdhunime, fallxhore, aksidente, mashtrime, perbuzje, etj..?!
Pse?!
Kujt i hy ne pun?!
Ore qelllimi ja qifsha jeten se e cmenet ket popull shqiptar?!!!

@Ajsel Me lexo me shum kujdes,
Nuk je ti ajo ce na jep Leksione se ca duhet te bejm dhe ku duhet te drejtohemi:

Ne vend tatin do ndihesha keq por Fytyra nuk eshte nje Ektar me sa e kam kuptu!
Nese ste lexohet bej temes SKIP e lexo aty ku ndihesh mire, sepse dhe keto tema jan pjes e jetes ne te cilen ne e jetojme.
Sot kan ken ata neser mund te jen vllezrit motra/t femit tu familjaret e tu..
Thirri mendjes !

Naten,

@Ajsel Me lexo me shum kujdes,
Nuk je ti ajo ce na jep Leksione se ca duhet te bejm dhe ku duhet te drejtohemi:

Ne vend tatin do ndihesha keq por Fytyra nuk eshte nje Ektar me sa e kam kuptu!
Nese ste lexohet bej temes SKIP e lexo aty ku ndihesh mire, sepse dhe keto tema jan pjes e jetes ne te cilen ne e jetojme.
Sot kan ken ata neser mund te jen vllezrit motra/t femit tu familjaret e tu..
Thirri mendjes !

Naten,
Me trego si behet dhe therriti ti mendjes.

Shume e rende!
Zoti ja u lehtesofte dhimbjen!
Dhe i dhente mend e zemer njerzve!
Per te bere gjera te mira jo keto!
??

@centos … cupa nuk ka thene ndonje te keqe apo te rende , qe ti terhoqesh vemendje ne k’te forme .

Forumet zakonisht kane nje strukture dhe qellim… dhe k’to lajmet mbase mblidhini ne nje teme te perbashket tek kronika e zeze dhe pastaj se kush ka zgjedhjen ti hapi apo jo .. por k’tu sapo te hapesh forumin eshte e pamundur qe ti shmangesh k’to tema ..sepse eshte mbushur plot dhe pa rregull .

Gjithsesi gjera te ri perseritura.. por nuk me pelqeu toni qe I je drejtuar cupes ne fjale .

Si ndahen fatkeqesite shqiptareve. Duket si mallkim qindra vjecar ky. Luftra, vrasje, gjak, percarje. Mahhhh!
Zoti e kthefte mbare e ngushellime familjareve.

Ne radhe te pare ngushellime familjarve.
Fatkeqsisht ne shqiperi dita dites ndodhin gjera te tilla dhe kronika te tilla ndodhen kudo ne cdo portal.
forumi nuk thote te hyrja qe eshte gallat dhe humor ketu brenda por percaktohet qe ka tema te ndryshme ketu per te qeshur,argetuar,por dhe pse jo tema te tilla qe ne njefar menyre sherbejn per te ndergjegjsuar persona te ndryshem njeriu sa me shume te degjoj/lexoj me shume kthjellohet dhe ne jeten e perditshme.
Perse nga nje liber mundohemi te behemi me te ditur,? Sepse mbart nje moral brenda saj ose nje njohuri e cila zhvillon nje pjes nga ne.
Te tilla quaini dhe keto tema ose ne titrat e para qe lexoni mos i hapni fare.

@centos … cupa nuk ka thene ndonje te keqe apo te rende , qe ti terhoqesh vemendje ne k’te forme .

Forumet zakonisht kane nje strukture dhe qellim… dhe k’to lajmet mbase mblidhini ne nje teme te perbashket tek kronika e zeze dhe pastaj se kush ka zgjedhjen ti hapi apo jo .. por k’tu sapo te hapesh forumin eshte e pamundur qe ti shmangesh k’to tema ..sepse eshte mbushur plot dhe pa rregull .

Gjithsesi gjera te ri perseritura.. por nuk me pelqeu toni qe I je drejtuar cupes ne fjale .
@Zana besoj qe me ke lexuar mjaft per te kuptuar tonalitetin tim.
Se pari eshte teme jo Libido por teme e vrasjeve te nxenseve Dmth duhet pasur kujdes se si replikojme sepse nuk po tallnim.

Kam 73 anetar te familjes te vrame duke fillu nga BABI IM!

zoti I past ne parajse dhe ata kafshet humbshin ne ferr me keq sec kan humb ne toke

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back