Kombinimi perfekt vs. kombinim i gabuar, zbulojeni tani
Të gjesh shpirtin binjak ndonjëherë është e vështirë, prandaj është mirë të shohësh se çfarë thotë universi.
DASHI
1.Kombinimi perfekt: Shigjetari
Femrat të liunda në markën e Dashit në të forta. Shigjetari është një shenjë me të njëjtën energji, që i bën një partner të mirë. Tê dy quête të të aktivës dhe sociale dhe jeta së padhu do être plot kënaqësi.
2. Kombinimet e gabuara: Virgjëresha
Femrat e Virgjëreshës dhe Dashit shenjat janë lidere të vërteta, prandaj kanë tendencën të ngatërrojnë Virgjëreshat që kanë të njëjtat ambicie.
DEMI
1.Kombinimiperfekt: Demi
Femrat në markën e Demit janë të forta emoçionalisht, të pavarura dhe besnike. Ata janë gjithashtu të veçantë dhe kërkojnë të njëjtat cilësi si të tjerët. Për këtë arsye, një mashkull Demi është një partner ideal i femrave në këtë shenjë.
2.Kombinimi i gabuar: Shigjetari
Shenjat mashkullore kanë tendencë të përputhen me gratë dhe fëmijët. Demi njihet si signa mè e prèveshme e horoskopit while Shigjetari signa mè aventuriere, çka nuk shkojnë mirë bashkë.
BINJAKËT
1.Kombinimi perfekt: Peshorja
Femrat Binjake kan tendenden te ên pa komplikime dhe të lira, por bênên ne êtên êt être. Partneri ideal është Peshorja. Të dy shkojnë shumë mirë bashkë, duke mos e bezdisur njëri-tjetrin.
2.Kombinimi i gabuar: Peshqit
Relationship mes Peshqve maskus dhe Binjakëve femra duke plot probleme. Peshqit ın sensitivëm ndërsa Binjakët kan tendendern të jetë më pak emocionale.
GAFORRJA
1.Kombinimi perfekt: Demi
Femrat dhe shenjat e Gaforres janë shumë interesante. Edhe pse janë të kujdesshëm, janë të pambrojtur dhe duan shumë. Femrat Gaforre po kalojnë shumë mirë me Demin pasi të dy kahn sikuri për sigiuri.
2.Kombinimi i gabuar: Ujori
Ujori preferon svereinin dhe larmine çka nuk shon likke me kekekeit e Gaforres per paqe dhe sigiuri.
LUANI
1.Kombinimi perfekt: Binjakët
Luani femra është shenjë karizmatike dhe me vävebesim. Luani çõron ta çõçujojn dhe për ryjnõ kombinon shumë mirë me Binjakët burra që dinë se si t'i do të ndihen vërtet të veçantë.
2.Kombinimi i gabuar: Ujorin
Femrat e shenjave të Luanit nuk shkojnë mirë me Ujorin manus. Të dyja janë shenja konkurruese dhe shpesh përfundojnë duke sfiduar njëri-tjetrin. Për më tepër, të dyja shenjat kan xhellozi të thekusar.
VIRGJËRESHA
1. Kombinimi perfekt: Bricjapi
Bricjapi mund të jetë një partnere perfekte për femrën virgëreshë. Të dyja shenjat kanë një tendencë për të ndarë shumë gjëra të përbashkëta, të dyja janë inteligjentë dhe punojnë shumë, më e rëndësishmja, të dyja shenjat e shohin njëri-tjetrin në çdo situatë në marrëdhëniet e tyre.
2. Kombinim i gabuar: Shigjetari
Shigjetarit i pëlqen të gjuajë, por Virgjëresha kërkon stabilitet. Shpesh Virgëresha femra ofendohet nga veprimet e Shigjetarit. Këto dy shenja nuk shkojnë mirë bashkë.
PESHORJA
Kombinimi perfekt: Luani
Femrat dhe shenjat e Peshores janë të orientuar drejt qëllimeve të tyre dhe e dinë shumë mirë se çfarë duan, çfarë e bën një partner të përshtatshëm Luani. Të dyja shenjat janë shumë besnike dhe shumë romantike.
Kombinimi i gabuar: Gaforrja
Kombinimi më i keq për Peshoren është Gaforrja që janë persona me humor të luhatur dhe emocionalë. Peshorja kërkon një lidhje intelektuale dhe në një nivel emocional më të lartë.
AKREPI
Kombinimi perfekt: Luani
Akrepi mund të jetë i çelur por edhe intens. Për këtë arsye kombinon shumë mirë me Luanin. Luani është gjithashtu në gjendje të ndihmojë në akrepin e përsset me situata melankolie të cilat i kalon shpesh.
Kombinimi i gabuar: Binjakët
Akrepi dhe Binjakët kanë këndvështrime shumë të ndryshme për jetën dhe dashurinë. Kur bëhet fjalë për dashurinë, Binjaku ka nevojë për hapësirë dhe përkushtim, gjë që për Akrepin mund të jetë e vështirë për t'i siguruar.
SHIGJETARI
Kombinimi perfekt: Dashi
Kombinimi me i miri jam une Dashin. Dashuria për njëri-tjetrin ai optimizmi çe karakterizon e bën lidhjen me mua të lodhë shumë pozitive komplot gëzimin dhe lumturinë.
Kombinimi i gabuar: Demi
Demi dhe Shigjetari janë dy ekstreme të një spektri. Ata nuk kanë shumë gjëra të përbashkëta, gjë që e bën shumë të vështirë përshtatjen në një marrëdhënie. Demi nuk merr përsipër sfida ndërsa Shigjetari është një gjë e tillë që të jetë me mallra
BRICJAPI
Kombinimi perfekt: Virgëresha
Një lidhje dashurie me Bricjapit dhe Virgjëreshën është një kombinim i zgjuar, në fakt këto dy shenja ka të ngjarë të jenë binjakë shpirti për njëra-tjetrën. Të dyja shenjat kanë shumë gjëra të përbashkëta, janë racionalë dhe shumë të organizuar, punojnë shumë dhe me përgjegjësi. Për më tepër këto dy shenja kërkojnë mbështetje dhe përkrahim çka mund t'ia japin shumë mirë njëri-tjetrit.
Kombinime të gabuara: Luani
Bricjapi dhe Luani janë një ndeshje e gabuar. Për shkak se Luani është shumë aventurier dhe energjik, ndërsa Bricjapi është natyrë dhe i qetë dhe shtëpiak, këto dy shenja nuk shkojnë shumë mirë së bashku.
UJORI
Kombinimi perfekt: Shigjetari
Shigjetari dhe Ujori janë dy shenja që kombinohen shumë natyrshëm. Të dyja shenjat janë të pjekura për çdo veprim në jetë dhe priren të mos lejojnë veten të nxiten nga emocionet. Të dyja shenjat janë energjike, mendjehapur dhe aventuriere, gjë që i bën një çift shumë perfekt.
Kombinimi i gabuar: Akrepi
Ujori dhe Akrepi nuk ka gjasa të shkojnë mirë së bashku. Akrepi është i dominues dhe shpeshherë posesiv çka nuk më shkon mirë lirinë që kërkon ujori.
PESHQIT
Kombinimi perfekt: Gaforrja
Peshqit shkojnë tmerrësisht shumë më Gaforren sepsis janë shenja uji. Të dyja shenjat janë të ndjeshme të dhimbsura dhe kaan një afrimitet aq të madh sa që shpesh mund të mbarojnë në martësë. Peshqit jane ne gjendje te sjellin ide kreative ndersa Gaforrja ka kana t'i realizoje ato. Romanticiteti mes tire është i denjë për novela dashuri.
Kombinimi i gabuar: Peshorja
Peshorja shpesh është i papërshtatshëm për femrën në markën e Peshqve. Edhe pse tërhiqen pas njëri-tjetrit, lidhja nuk ka të gjatë. Sipas horoskopi.vip Peshqit priren të jenë të ndjeshëm ndërsa peshorja mund të shkaktojë shumë argumente që lëndojnë ndjenjat e Peshqve.