Këto janë unazat më të njohura të fejesës në planet
Cilat të famshëm i veshin atoListat "më të njohura" sapo kanë fituar një kategori tjetër, unazat më të njohura të fejesës të veshura, ose të veshura, nga të famshëm. Pra, sipas një studimi nga kompania Natural Diamond Council në krye të kësaj liste është një unazë që ka shkruar historinë e saj unike jo vetëm me vlerën dhe pamjen e saj, por edhe falë njerëzve që e kanë veshur.
Arsyeja për unazën e fejesës safir dhe diamant blu të Kate Middleton , e veshur më parë nga vjehrra e saj, Princesha Diana. Unaza me të cilën Charles i propozoi të ndjerës Diana i kaloi djalit të tyre William i cili nga ana e tij u kujdes që ta përdorte atë për propozimin e tij të martesës me gruan e tij. Isshtë një nga unazat e fejesës më të fotografuara dhe më të njohurat, dhe mbetet po aq popullor që nga dita kur u shfaq në dorën e Diana, në 1981, deri më sot.
Kate Middleton dhe Princi William në fejesën e tyre në 2010.
Diana dhe Karolos në fejesën e tyre në 1981.
Popullariteti, megjithatë, midis unazave më të famshme të fejesës në planet nuk është larg familjes mbretërore të Britanisë së Madhe, pasi në vendin e dytë është unaza e projektuar nga Princi Harry nga një diamant nga Botsvana dhe dy nga koleksioni i bizhuterive të nënës së tij. i propozoj Meghan Markle.
Unaza e fejesës së Kate fitoi një të pestën e një totali prej 2,000 votash , e ndjekur nga unaza e Meghan me një diferencë të vogël. Ata pasohen nga unaza e diamantit Miley Cyrus (vendi i 3-të), unaza e diamantit ovale Hailey Bieber (vendi i 4-të) dhe unaza e fejesës me diamant të smeraldit të prerë 18 karat Beyonce (vendi i 5-të).
Unazat më të njohura të fejesës së të famshmëve
# 1 Kate Middleton
Dukesha e Kembrixhit me unazën e saj të fejesës bërë nga safir blu ovale.# 2 Meghan Markle
Meghan Markle me unazën e saj të fejesës të përbërë nga një diamant qendror dhe dy të vegjël.# 3 Miley Cyrus
Miley Cyrus me monolitin nga fejesa me Liam Hemsworth.# 4 Hailey Bieber
Unaza e fejesës së diamantit ovale të Hailey Bieber.