Këto 6 shenja janë më xhelozet e Horoskopi
1. Demi
Konsiderohet si shenja më xheloze e zodiakut. Demat mund të kenë një personalitet të qetë, por nuk bëjnë asnjë gabim, ata madje dyshojnë edhe në hijen e tyre. Ata priren të kontrollojnë situatat, pasi ndihen rehat në atë rol. Ndonjëherë ndjehen xhelozë për diçka që as nuk ekzistonte.
2. Akrepi
Akrepat njihen për intensitetin e tyre dhe të qënit shumë besnikë në marrëdhënie. Sidoqoftë, nëse perceptojnë diçka ndryshe nga zakonisht dhe e interpretojnë atë si një kërcënim të mundshëm, fillojnë të hetojnë më tej dhe madje të mendojnë për hakmarrje të mundshme. Ata mund të ndjehen xhelozë për gjithçka, por dinë të kontrollojnë veten, në shumicën e rasteve.
3. Gaforrja
Ne e dimë që njerëzit e kësaj shenje janë shumë të ndjeshëm, ata gjithmonë kanë nevojë për deklarata dashurie dhe xhelozia godet fort kur partneri është në ikje, apo miqësor me të gjithë.
Ata priren të bëhen protektivë kur dyshojnë për diçka dhe kur gjërat nuk shkojnë ashtu si kanë planifikuar. Me këto karakteristika të forta, tentojnë të jenë manipulues.
4. Peshqit
Peshqit janë shumë emocionalë, prandaj mjafton që partneri të jetë paksa i largët, që të fillojnë të fantazojnë dhe imagjinojnë situata dhe të dyshojnë për mashtrim. Grindjet shpesh janë të ekzagjeruara, me një tendencë për të përshkallëzuar gjërat.
Ata bëjnë dramë dhe përfundojnë duke vuajtur dy herë më shpesh pasi ngjarjet që shkaktuan xhelozinë nuk ishin aq të mëdha sa dyshonin.
5. Luani
Ata zakonisht i besojnë çiftit, kanë tendencë të jenë besnikë, por nëse dyshojnë për diçka, ose nëse i dashuri u jep një arsye, ata bëhen kafshë të vërteta.
6. Dashi
Të njohur për një personalitet të fortë dhe impulsiv, ata janë mbretërit e vërtetë të padurimit, veçanërisht kur janë xhelozë.