Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Keni ndonji koment ??

Vinjol

Larguar...... ne nji tjeter..... Dimension.......
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shkurt 19, 2020
Mesazhe
3,767
Pëlqime
3,898
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Ndonje" jo ndonji

Mendoj qe greku po e kruan kot me turqine .. kujton se eshte shqiperia......
Mgjth ishalla nuk nis ndonji lufte ..

O @Vinjol po ti ca mendimi ke??
Ose po ta bej pytjen ndryshe.....pse duhet te na fishkelleje neve se ca ndodh mes Greqise dhe Turqise??

Mendimi im personal e ???
Jam ne krahun e turkut.... pse do thush
Na pushtoi per 500 vjet .
Ama eshte gjetur perhere i gatshem per te na ndihmuar ..
Ndersa greku.... na ka zgerdhi ne dru gjate gjithe kohes e perhere ka dashtecte kafshoje nga prona shqiptare...

Tani ske nevoje ta besh pyetjen ndryshe....
Te di djale me vizion e kur lexoj kte lloj replike....
Te gjithe ne kemi njerez qe kane emigruar ne greqi.... e normalisht merakosemi per ta
Jo se na rruhet per grekun....

Ndersa greku.... na ka zgerdhi ne dru gjate gjithe kohes e perhere ka dashtecte kafshoje nga prona shqiptare...

Te gjithe ne kemi njerez qe kane emigruar ne greqi.... e normalisht merakosemi per ta
Kurse une jam ne krahun e grekut,se ka 30 vjet ky vend qe mbahet me leket e grekut.
Ato vilat 2-3 kateshe qe shofim une dhe ti neper katunde jane te bera te gjitha me leket e grekut.
Turku po tna doje aq shume,i njef si minoritet ato shqiptaret qe jane atje,qe sjane pak.
Sa per te afermit qe kam ne Greqi,sjam fare ne merak sepse ne Europe ska per te ndodhur asnje lufte ?

Po Turku per mendimin tend pse eshte gjithmone i gatshem te na ndihmoj? Apo se na do te miren?

Kurse une jam ne krahun e grekut,se ka 30 vjet ky vend qe mbahet me leket e grekut.
Ato vilat 2-3 kateshe qe shofim une dhe ti neper katunde jane te bera te gjitha me leket e grekut.
Turku po tna doje aq shume,i njef si minoritet ato shqiptaret qe jane atje,qe sjane pak.
Sa per te afermit qe kam ne Greqi,sjam fare ne merak sepse ne Europe ska per te ndodhur asnje lufte ?
Ka dhe leke nga italia dhe londra me fol te drejten

Sa per kto punet e rracizmit nuk quhet rracizem se shtetsia nuk quhet rrace. Te gjithe bardhosha jemi. Diskriminim ka kudo, por shumica e atyre qe kam degjuar jane te mira. I kane mbajt me buke e i kane dhene pune kur shkonin ne fillim dhe nuk e dinin ca ishte shishja plastike.

Smendoj se kjo tem eshte interesante,ku ne sfond do jen vetem cje ti e cjam une.??

Sidomos ju greket e shqipersise
@Marsi @Claa @Chupa_Chups etj etj.....

Ky komenti eshte i pavend dhe keto percaktimet jane injorance sepse ska asnje diference midis vajzave dhe nesh pervce vendbanimit te tyre qe jetojne jasht.

Sa i perket temes, ne fillim dicka po zihet deri sa nderhyne nderkombetaret si gjithmone e gjithcka perfundon "mire" ne baze te interesave te tyre.
Ndoshta i japin vemendje kesaj lufte greke-turke dhe bomba mund te plas dikur tjeter, asnjehere nuk i dihet ku perqendrohen kreret e shteteve.

Llafe kane po he
Keshtu grricen perhera

Megjithate per ne ishalla nuk plas se i kemi ngjit e skemi nga ja mbathim ?‍♀️
Skemi faj ne qe femrat ne pergjithesi nuk e kane ne natyre mos renien dakord. Prandaj zakonisht merrni rroga me te uleta

Ky komenti eshte i pavend dhe keto percaktimet jane injorance sepse ska asnje diference midis vajzave dhe nesh pervce vendbanimit te tyre qe jetojne jasht.

Ca ne ti djale a goce ??
Te jete per ate pune o @SEO
Une kam 2 shpi ne athine e jam une greku i pare . ..

Por perderisa nuk arrinti ndash gjerat
Tut mir leid

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back