Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Këngëtari Goran Bregovic ftohet në Festën e Birrës në Korçë

Si mendoni jeni dakort qe te jete në feste ?

• Po

• Jo

Rezultatet mund të shihen vetëm pas votimit.

Gjyshi

VIP
Nt2 V.I.P
Banned
Regjistruar më
Mars 31, 2018
Mesazhe
9,573
Pëlqime
7,510
Me duket se kte teme se ka hap njeri, Dhe doja te diskutonim pak per Festen e Birres qe bohet ne Korçe dhe i ftuar osht nje kongtar Serb qe ne luften kundes Kosoves jan ndiku ushtaret Serb nga konget e ktij.
Ju duket e drejt kjo gjo qe Bashkia me qellim per ta bo festen Nderkombtare fton pikerisht kte Kongtar?

Ne nje interviste kengetari cigan u shpreh se ai kendon ne gjuhen kroaate serbe pasi babain e ka kroat e maman serbe.
Madje familja e tij ishte e perbere nga shume lloje fesh.
Une nuk mund te kem urrejtje per asnje u shpreh ai.
Une nuk mund te kem urrejtje per popullin shqiptar ndryshe nuk do kendoja per ta.

Madje dhe ajo kenga si e kishte kallash nikoll ishte ne formem e nje ironie dhe jo te drejtperdrejte..

Mendimi im personal eshte lufta ka vite ka perfunduar dhe nuk eshte mire qe midis popujsh te ndryshem nuk duhet te kemi urrejtje..

Por duke pare sjelljen dhe veprimet e shtetit serb kundrejt shqiperise dhe kosoves edhe ata qe jane kundra ktij kane nje fare te drejte.

Këngëtari Goran Bregovic ftohet në Festën e Birrës në Korçë​

logo_festa_e_birres.jpg

Këngëtari serb Goran Bregovic do të jetë një nga të ftuarit special të këtij viti në Festën e Birrës në Korçë.
Lajmin e kanë dhënë vetë organizatorët përmes një njoftimi, ku kanë treguar se nata kur do të këndojë Bregovic do të jetë kulmi i festës, duke i bërë prezantim të veçantë pjesëmarrjes së tij.
“Veç artistëve shqiptarë, DJ dhe grupeve më të njohura muzikore në Shqipëri, atmosfera do të kulmojë në natën finale me performancën e këngëtarit Goran Bregovic”, thuhet në njoftimin e organizatorëve. l.k

Pjesëmarrja e këngëtarit serb në këtë festë ka sjellë revolta të shumë këngëtarëve e moderatorëve shqiptarëve. Njëri pas tjetrit, Eva Murati, Vesa Luma, Big Basta e Besa Kokëdhima e cilësuan një turp prezencën e Bregoviç në Korçë. Këngëtari është cilësuar si frymëzim i ushtrisë serbe për masakrat në Kosovë, me këngën e tij “Kallashnikov”.

/abcnews.al

Po ushtojne gazetat dhe mediat per kete ngjarje ju çfarë mendimi keni te dashur anetare?

Ne nje interviste kengetari cigan u shpreh se ai kendon ne gjuhen kroaate serbe pasi babain e ka kroat e maman serbe.
Madje familja e tij ishte e perbere nga shume lloje fesh.
Une nuk mund te kem urrejtje per asnje u shpreh ai.
Une nuk mund te kem urrejtje per popullin shqiptar ndryshe nuk do kendoja per ta.

Madje dhe ajo kenga si e kishte kallash nikoll ishte ne formem e nje ironie dhe jo te drejtperdrejte..

Mendimi im personal eshte lufta ka vite ka perfunduar dhe nuk eshte mire qe midis popujsh te ndryshem nuk duhet te kemi urrejtje..

Por duke pare sjelljen dhe veprimet e shtetit serb kundrejt shqiperise dhe kosoves edhe ata qe jane kundra ktij kane nje fare te drejte.
qa ke dasht me than ktu ta harrojm qa kan ba mos me pas urrejtje?

qa ke dasht me than ktu ta harrojm qa kan ba mos me pas urrejtje?
Jo . Nuk me vjen mire qe thon kosova eshte serbi.

Kosova eshte kosov.

Cdo qytetar kosovar ka te drejte te flas gjuhen dhe te doj zakonet qe ai deshiron.
Ka te drejt te respektohet si cdo njeri qe i perket nje kombesi tjeter.

Nuk eshte e drejte ti cenosh lirite nje njeriu.

Kusovaret jane kosovare.
Nese ata e duan shqiperine e duan sepse kemi gjuhe te njejte tradita te njejta..

Kte pjese e urrej te serbia domethene..

Jo . Nuk me vjen mire qe thon kosova eshte serbi.

Kosova eshte kosov.

Cdo qytetar kosovar ka te drejte te flas gjuhen dhe te doj zakonet qe ai deshiron.
Ka te drejt te respektohet si cdo njeri qe i perket nje kombesi tjeter.

Nuk eshte e drejte ti cenosh lirite nje njeriu.

Kusovaret jane kosovare.
Nese ata e duan shqiperine e duan sepse kemi gjuhe te njejte tradita te njejta..

Kte pjese e urrej te serbia domethene..
ky paska than qe lufta ka ik tash sduhet me pas urrejtje na urrejtje po kena me vllazen ton e motra tona e tja harrojm serbit qka ka ba po skeni faj ju skeni

ky paska than qe lufta ka ik tash sduhet me pas urrejtje na urrejtje po kena me vllazen ton e motra tona e tja harrojm serbit qka ka ba po skeni faj ju skeni
Cdo kush ka te drejte te shprehi mendimin e tij.

Une dhash timin .
Do kisha deshire te degjoj dhe mendimin tend

me kan neve meniher fillomi me sha auuu koh luftes ju kena majt me buk e gjana niher na keni ndihmu sod e 500 vjet na e permendi me jau sha edhe at ndihmmm edhe shkupi ka ndihmu po si nihet zani nuk mjafton kjo shkoni at mutin per fest birres se sbahet festa pa ta

unnnn per veti tkish ba luft serbi te ju te isha un qe pytna as serb as magjupp nket tok Kosove ose shqiptare skisha lan let shkojn ku kan venin qent bashk me edi mutin

ja dhjifsha ftyren e harroj ndihmen kur ra termeti u qu krejt Kosova me ndihmu klyshin sot ta thirri serbin ta nderoj se ka ba footo masakren e kosoves

me kan neve meniher fillomi me sha auuu koh luftes ju kena majt me buk e gjana niher na keni ndihmu sod e 500 vjet na e permendi me jau sha edhe at ndihmmm edhe shkupi ka ndihmu po si nihet zani nuk mjafton kjo shkoni at mutin per fest birres se sbahet festa pa ta
Askush nuk e mohon qe dhe kosova na ka ndihmuar.
Une jo njehere
Ndaj dhe ta thash me larte qe nuk me pelqen kur ua cenojne te drejten .

Askush nuk e mohon qe dhe kosova na ka ndihmuar.
Une jo njehere
Ndaj dhe ta thash me larte qe nuk me pelqen kur ua cenojne te drejten .
e keni harru tan more kush ju vet kush ju ka ndihmu tparin serbin e permeni si aj klyshi serbis qe e ka mohu dekt sot

e keni harru tan more kush ju vet kush ju ka ndihmu tparin serbin e permeni si aj klyshi serbis qe e ka mohu dekt sot
Une personalish jam kundra qe ai te vi ktu.
Po si ta thash cdo kush ka te drejte te kete mendimin e tij dhe nuk nderhy dot as une as ti

Une personalish jam kundra qe ai te vi ktu.
Po si ta thash cdo kush ka te drejte te kete mendimin e tij dhe nuk nderhy dot as une as ti
jo mor skam forc se kisha nderhu edhe mir mas pari te kt gjyshi e te aj klyshiii mos tkem
urrejtje thot po kem per vllazen e le per serbi ju hupt fara

Per te qene korrekt mendoj se duhet te diskutohen dhe mendime apo fakte te tilla qe publikohen nga media re ndryshme.
Sipas ketij artikulli flitet se kengetari ska qene kurre mbeshtetes i luftes e aq me keq te masakrava. Perkundrazi ai paska qene deklaruar kunder Milloshevicit!

Nuk e di ju te Kosoves qe i njihni keta kengetare a keni ndonje kenge apo deklarate te keti artisti ku ka treguar mbeshtjetje ndaj regjimit te Milloshevic?

E para arti nuk duhet perzier me politike! E dyta ne te tilla raste zbatohet parimi i "reciprocitetit".
Une kam nje pyetje per ju, a do ta linin Serbet nje kengetar Shqiptar(Kosovar) te kendoje ne Beograd?! Une dyshoj se jo! Por ketu po behet politike qe nxitet kryesisht nga Partia Demokratike. Edhe po nuk kendoi nuk eshte fundi i botes. Mua do me pelqente te degjoja me mire "Endri&Stefi" sesa kengetar te huaj!

Postime të reja

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back