- Regjistruar më
- Prill 16, 2025
- Mesazhe
- 186
- Pëlqime
- 63
Aha qekam me vones un . Jo se njoh shkupin po pres te shkoj te @shkupjane îme e te ma vizitoje 
Pyetja vijon

Pyetja vijon

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Pershendetje Xhesik mendoj se padashur gjerat moren nje rrjedh tjeter,sigurisht qe dua te shikoj romanca dashurie nga te gjithe ju dhe dashuri sa me te bukur dhe te paster te kete kushdo,, po e vertet eshte qe kemi harruar se cfare eshte dashuria, te na fali cifti.Adult.
Mendon se Eshte me bukur te lexosh histori me prérje damaresh , me dhimbje, me lot , me trauma qe te len me paranoja aq sa te duket bezdi kur lexon nje romance te bukur dashurie ?
Un e dua shume cdo syth dashurie dhe jam kunder ktyre mendimeve.
Te shprehesh dashurin nuk Eshte shitje e kte mund ta thon vetem ata qe kan haruar se ça Eshte dashuria .
Jeni I/e lumtur?
Si vend Shkupi eshte qytet ma I mire I ke te gjitha gjerat qe te nevoiten ne e kemi nje te mire se jemi te ndare pjesa e shqipetareve me maqedonsit po ma bukur eshte te pjesa e tyre se nga pjesa jon rruga eshte copa copa per inat filanit se rregulloj pastaj edhe kengetaret e bejn klipin psh MajkuKam qen transit, por kam ndaluar shume pak. Me duket shume i ngaterrum brenda, per nje qe se njeh qytetin humb. Me ka pelqyer pastertia dhe rregullsia.
Na trego noigjo per Shkupin, pse duhet vizituar.
Bujrum hajdeAha qekam me vones un . Jo se njoh shkupin po pres te shkoj te @shkupjane îme e te ma vizitoje
Pyetja vijon![]()
Nuk ke Pse i kerkon ndjese ciftit se ata ja real ne mos ktu kan ku cicerojn e lulezojn por mesohu te lesh pas te kaluaren dhe te dashurosh.Pershendetje Xhesik mendoj se padashur gjerat moren nje rrjedh tjeter,sigurisht qe dua te shikoj romanca dashurie nga te gjithe ju dhe dashuri sa me te bukur dhe te paster te kete kushdo,, po e vertet eshte qe kemi harruar se cfare eshte dashuria, te na fali cifti.
Jo jo nuk me ka then hajde ma thuaj vet pune te mbare me krahe te lehta
Kush tha qe nuk jam e dashuruar?Nuk ke Pse i kerkon ndjese ciftit se ata ja real ne mos ktu kan ku cicerojn e lulezojn por mesohu te lesh pas te kaluaren dhe te dashurosh.
Te ben mire per shpirtin.
po vun de jepma 1 pirun me drru
Hahahahahahha hajdeeeeepo vun de jepma 1 pirun me drru![]()
Po tregohesh arrogante , e ti sje kështu me aq sa unë të kam njohur .Kush tha qe nuk jam e dashuruar?
Dhe kush fucking te dha te drejt ty te flasesh per te kaluaren time? Mos keni marre pak me shume te drejta per te folur per te tjeret dhe harroni te shikoni punet tuaja? Mendimin tim personal do ta jap si te dua dhe ku te dua une, por mos harro askujt spo i permend as te kaluaren dhe as te ardhmen.
E keni te gjithe heren e fundit qe me permensni te kaluaren apo te ardhmen, sepse sic mund ta shikoni mendimi juaj nuk vlen mbi mua.
Te uroj nje dite te kendshme![]()
Egzakte zemer jemi forum social dhe cdokush nga ne ka te drejten e mendimit dhe humorit dhe ste kuptova cfare pate ti qe e more personalePo tregohesh arrogante , e ti sje kështu me aq sa unë të kam njohur .
Gjithësesi , nuk ka vdekur askush nga mirësia e dashuria , qoftë ajo dhe nëse sështë e vërtetë..
Asnjë mendim nuk është i vlefshëm këtu .. Jemi në një forum social .. Temat janë të tilla .. Nëse ti do që të tmos të cekim fare nick its ok..
Por ashtu siç ti i jep ashtu dhe priti , te vlefshme apo jo çeshtje tjetër![]()
Po ma bëre mua pytjen te tema .. Apo gabohem?Egzakte zemer jemi forum social dhe cdokush nga ne ka te drejten e mendimit dhe humorit dhe ste kuptova cfare pate ti qe e more personale
Ta fillojm nga fillimiPo tregohesh arrogante , e ti sje kështu me aq sa unë të kam njohur .
Gjithësesi , nuk ka vdekur askush nga mirësia e dashuria , qoftë ajo dhe nëse sështë e vërtetë..
Asnjë mendim nuk është i vlefshëm këtu .. Jemi në një forum social .. Temat janë të tilla .. Nëse ti do që të tmos të cekim fare nick its ok..
Por ashtu siç ti i jep ashtu dhe priti , te vlefshme apo jo çeshtje tjetër![]()
Po tani unë do shoh veten time ..Siç po sheh ti tënden .Ta fillojm nga fillimi
Ti me permend arrogancen sepse une bera nje shaka kundrejt jush per dicka qe tek e fundit ashtu e pash,ashtu e ndjeva dhe ashtu e thash…
Por nuk i permend idiotesin askujt i/e cila permend te kaluaren time ne cdo postim kundrejt meje,sepse kjo te duket e hijshme ty.
Meqe jemi nje forum social une duhet te hesht kur shikoj privatizimin e temave nga postime dashurickash dhe mos ta them mendimin time sepse “bizelja” do na preket dhe do krijoj hartim dhe apsolut do ndryshoj mendimin kundrejt meje dhe do habitet nga Mignonne e cila wouuuuw cfare tha???? Tha vetem qe do privatizoni cdo teme ju te dy? Hataja vete
Pushkatoni Migin dhe bombardojeni sepse beri faj.
Gabim i madhe fatal.
Bej qejf neper tema dhe mos i jep ngjyrime ndryshe nga ato cka une them,humor kam bere dhe sdo ta ndryshoj sot se te prek ty ok?
Ta fillojm nga fillimi
Ti me permend arrogancen sepse une bera nje shaka kundrejt jush per dicka qe tek e fundit ashtu e pash,ashtu e ndjeva dhe ashtu e thash…
Por nuk i permend idiotesin askujt i/e cila permend te kaluaren time ne cdo postim kundrejt meje,sepse kjo te duket e hijshme ty.
Meqe jemi nje forum social une duhet te hesht kur shikoj privatizimin e temave nga postime dashurickash dhe mos ta them mendimin time sepse “bizelja” do na preket dhe do krijoj hartim dhe apsolut do ndryshoj mendimin kundrejt meje dhe do habitet nga Mignonne e cila wouuuuw cfare tha???? Tha vetem qe do privatizoni cdo teme ju te dy? Hataja vete
Pushkatoni Migin dhe bombardojeni sepse beri faj.
Gabim i madhe fatal.
Bej qejf neper tema dhe mos i jep ngjyrime ndryshe nga ato cka une them,humor kam bere dhe sdo ta ndryshoj sot se te prek ty ok?
Afer më ke dhe te me thuash ik mbrapa mke si rrodheafronu treshja ma e mir![]()
E thirra por me mua nuk vjen, vec kur e thirr ti vjenThirre dhe per mu @bambie
Edhe une ligjin ne shtepin time sja lejoj askujt okps . humorin me ndjesitë e mia sia lejoj askujt . Flm
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.