Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Katër shenjat e Horoskopit, që mendojnë se janë më lart se të tjerët

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Katër shenjat e Horoskopit, që mendojnë se janë më lart se të tjerët​

FC57316B-C5D8-490B-BAB9-2FFA704F008E.jpeg

Mburrja nuk është gjë e bukur, por gjithmonë ekziston dikush që e konsideron veten superior ndaj të tjerëve, më autoritar, më i aftë. Megjithatë, çdo sjellje ka arsyen e vet dhe sot ne do të përpiqemi ta shpjegojmë duke përdorur astrologjinë.
Astrologjia mund të ndikojë në qenien tonë dhe në personin tonë në shumë mënyra. Kur ju ndeshni një person i cili beson se është superior ndaj jush, kjo mund të jetë për shkak se lindja e tij bie në një nga këto shenja, që ne do të tregojmë më poshtë.

Demi
Ata që kanë lindur nën këtë shenjë zodiakale janë shumë kokëfortë dhe kurrë nuk e pranojnë se e kanë gabim. Natyra e demit është që të kenë sa më shumë njohuri të jetë e mundur dhe ata e valëvisin këtë dije që kanë, si një flamur, duke supozuar se askush nuk do të mund të dijë më shumë se ata.
Nëse inteligjenca është kartëvizita e tyre, arroganca dhe sjellja e pakuptimtë dallojnë të lindurit në shenjën e demit. Demi mbron idealet e tij si një nga gjërat më të thella dhe më të vërteta që ka.

Luani
Luani përfaqëson dritën e zodiakut. Të lindurit në shenjën e Luanit janë shumë të aftë në biznes dhe afërsia e tyre do t’ju japë disa mësime të jetës dhe profesionale. Ata adhurojnë tingullin e zërit të tyre. Mendja e luanit e di se në fund, kushdo do të dorëzohet para vullnetit të tyre, ideve të tyre. Ata janë shumë të durueshëm, por gjithashtu me shumë vetëbesim.
Ndryshe nga Demi, personaliteti i luanit është shumë elegant. Nëse jeni të angazhuar në bisedë me luanin, përgatituni që të keni një debat, më shumë sesa një bisedë miqësore.

Virgjëresha
Virgjëresha dallohet si një lojtar i padrejtë. Nëse e gjeni veten në një betejë me fjalë me një virgjëreshë, bëni gjënë e duhur dhe largohuni. Virgjëresha pëlqen të flasë shumë dhe rrallë largohet nga ajo që beson.
Të lindurit në shenjën e Virgjëreshës janë plot krenari, ashtu si luani dhe preferojnë të debatojnë më tepër se të dëgjojnë. Virgjëresha është perfeksioniste, e gjen përsosjen e saj në konceptin e arsyes.

Shigjetari
Shigjetarët janë të njohur për natyrën e tyre ekstroverte dhe janë shumë të dhënë pas lirisë së tyre. Ajo që u jep atyre energji është se janë të gatshëm të dinë gjithçka që duhet të dijnë për një person.
Të kesh një njohuri më të lartë se ajo e Shigjetarit është diçka që vetë shenja nuk e merr në konsideratë. Shigjetari ka një ego kaq të fortë, saqë nuk mund të besojnë se mund të dalë dikush që ka njohuri superiore ndaj tyre.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back