Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Jeta më e mirë është kur....

Zeus

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 16, 2021
Mesazhe
4,316
Pëlqime
4,108
Po lexoja një pyetje diku në një shkrim filozofik.
"Cila është mosha më përfekte që t'a gëzosh jetën"
formula-felicita-autentica.jpg
Mund ta shijosh gjithmonë ... është thelbësore të kuptosh që çdo moment duhet vlerësuar dhe shijuar, edhe sepse nuk ka siguri për të nesërmen.! Ndaj gëzoje çdo minut me alegri e harmoni, janë me minutat e tua ??.

Po ju, mendoni ndryshe ?

Ne baze pyetja e temes!
Permbledh shume gjera!
Ne shume aspekte te jetes!
Mendoj qe jeta eshte me e mire kur ti e trajton!
Jeten mire!
Per te bere kete gje duhet te trajtosh te tjeret mire!

Kur sheh punet tua dhe njeh vlerat tua.
Ben gjerat qe do brenda rregullave, sepse rregullat bejne dallimin nga kafsha, nuk duhet harruar kurre.
Punon, shijon dhuratat e Zotit dhe i buzeqesh jetes per me m' dasht sikur e du dhe e boj tbukur nepermjet diteve te mia❣️

S'ka numra ekzakte per moshe perfekte ....se mosha eshte thjesht numra ...jeten e kam shijuar qe diten qe linda
Kjo meriton një temë në vete me titull
"Kur fillon njeriu të shijojë jetën ?"?
?

• Like a Boss
Reactions: ...
View attachment 123965
Mund ta shijosh gjithmonë ... është thelbësore të kuptosh që çdo moment duhet vlerësuar dhe shijuar, edhe sepse nuk ka siguri për të nesërmen.! Ndaj gëzoje çdo minut me alegri e harmoni, janë me minutat e tua ??.

Po ju, mendoni ndryshe ?
Mban mend biseden ton te pare ça te kam then? Dhe me thé dhe sot ti ndaj do ngelesh 20 vjec ( ne fakt un jam 13 po ec Mo .:p?) ?

p.s
‘Nese jeta behet monotone me mire hiq dore nga ata Qe ta bejn te tille . Jeta ka nevoje per andrealine . Ulje e ngrite . Prova e gezime . buzeqeshje nerva dhe lot te cdo lloji .
po po lot . Do ju duket budallek kjo e fundit qe sapo Thash po te jeni te bindur qe edhe per kte shfryrje kemi nevoje .
Un e kam ndare menjen ta jetoj jeten sikur te jet dita ime e fundit .
ne djall kush mendon ndryshe .?

View attachment 123965

Po ju, mendoni ndryshe ?
Varet c'të sjell jeta...

Kur të të lëvizë?

Kur te krijosh pavaresine ne jete dmth te jesh I/e pavarur e cila vjen bashke me lirine … dhe kjo varet dhe nuk ka lidhje me moshen .

Në Itali ekziston një shprehje: jeta e femrës fillon 40 vjeçe..?

Sa dakort jeni ju femrat, mund të na thoni vetëm ju ?

Në Itali ekziston një shprehje: jeta e femrës fillon 40 vjeçe..?

Sa dakort jeni ju femrat, mund të na thoni vetëm ju ?
Mbase ka të vërteta. Nëse ke formuar një personalitet ku ke arrij shumicën e qëllimeve, ke mbushur bagazhin plot me përvoja të ndryshme, e din çfar don dhe si e don, asgjë dhe askush nuk të ndalon, atëherë nuk mund të shijohet më mirë!

Mbase ka të vërteta. Nëse ke formuar një personalitet ku ke arrij shumicën e qëllimeve, ke mbushur bagazhin plot me përvoja të ndryshme, e din çfar don dhe si e don, asgjë dhe askush nuk të ndalon, atëherë nuk mund të shijohet më mirë!
Thënë ndryshe; mbi 40 vjeçaret e bëjnë supën e mirë. ??
Të themi të drejtën ?

S'ka numra ekzakte per moshe perfekte ....se mosha eshte thjesht numra ...jeten e kam shijuar qe diten qe linda

20 deri ne 50 vjec se pastaj vijne krushqit dhe ata nuk vijne vetem po sjellin dhe dasmore .

Jeta ne cdo ciklin e tij eshte e bukur....e jetoj ne finit sikur te jete dita e fundit cdo dite

Jeta ma e mire eshte kur i ke te gjithe prane vetes

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back