Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Jepni mendimin tuaj

Elaa

!
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 1, 2017
Mesazhe
1,289
Pëlqime
916
E hapa kete tem per te ditur mendimet e juaja .
Si mund ta bejme me te kendeshme forumin , Ca sju pelqen , e ca ju pelqen ketu?

Jepni mendimet e juaja per ta permiresuar. Flm

E para gjeja me e mir e ktij forumi jan postimet e @Universal , useri me aktiv @Dorina & historia e famshme me @d3n pirsin lol , @imp4cT i ka dhon lezet forumit nder me aktivet pasi ka hyr ne forum , @Elaa me qetsin tate sikur i jep fuqi @Darkness , pastaj shpifsat @TheDevil & @MrCool i kena nishaaa mor :D se qesh tu harru omelsine. @Inteligent dhe hugsen @Fiore si i kena tonet :p tjeret pastaj jan vari tencin :) menimi im :) per te ndrryshu sdi gjo esht ne dor te adminave & fakti qe ska shum antar esht nje gje minus per forumin :) rrespekte

E para gjeja me e mir e ktij forumi jan postimet e @Universal , useri me aktiv @Dorina & historia e famshme me @d3n pirsin lol , @imp4cT i ka dhon lezet forumit nder me aktivet pasi ka hyr ne forum , @Elaa me qetsin tate sikur i jep fuqi @Darkness , pastaj shpifsat @TheDevil & @MrCool i kena nishaaa mor :D se qesh tu harru omelsine. @Inteligent dhe hugsen @Fiore si i kena tonet :p tjeret pastaj jan vari tencin :) menimi im :) per te ndrryshu sdi gjo esht ne dor te adminave & fakti qe ska shum antar esht nje gje minus per forumin :) rrespekte
Por ke harruar dhe nje person e @Miiqtel_M7 qe pa ngerrrkkk e tij ska kuptim forumi lol

Lol po skam si e fus veten se un dhash mendimin :p i bie qe te komentoj @Universal e te thot pa postimet e mia sja dilni dot . Egoisti :p

Ne te tjeret qenkemi vari tencin. Thanks. :)

Lol po skam si e fus veten se un dhash mendimin :p i bie qe te komentoj @Universal e te thot pa postimet e mia sja dilni dot . Egoisti :p
Hahhahahhahqhhahqhahahhahahahhahahahahhahahah ja qe po ta them une pa ty ky forum ska kuptim

Ps :ne fyt ngerrkkkk ty qe me the dje lol hahhaha

Hahhahahhahqhhahqhahahhahahahhahahahahhahahah ja qe po ta them une pa ty ky forum ska kuptim

Ps :ne fyt ngerrkkkk ty qe me the dje lol hahhaha
I her moj ta thash :p me i her nuk behesh lool

Po çfare ti ndryshosh? Hmm..
No comment:
Por ajo çfare e bèn tè bukur kètè forum èshtè diversiteti i anètarève. Pèrpos irritimeve dhe kundershtimeve hera-herès me njèri-tjetrin e pèrgjithshmja ka kaluar okay. jemi mbledhur nga kopshte tè ndryshèm dhe kemi formuar njè buqetè tè bukur me ngjyra.Do vijne e do shtohen anètarèt por ne do mbetemi emblema dhe tè pazèvendèsueshem:)
I kemi thènè vetes mìjèra herè sdo hyj e kemi ikur e kemi ardhur e ardhur e ikur si ato ecejaket...por nuk rrimè dot pa u loguar e pa kèrkuar me sy njeri-tjetrin.
Ejani ta kalojmè bukur pèr aq kohè sa na ka mbetur...:)

S'ke ca ben me kaq pak sa jemi... Sillni shoqet dhe e shikoni sa bukur do behet. :P

Nuk bëhet më i këndshëm , ngaqë nuk e ka seriozitetin dhe respektimin e temave , siç kanë Forumet e tjera :)

Pothuajse të gjitha temat e hapura , me chit chatin lidhen , dhe këtu qëndron problemi kryesor , kujtojnë që janë në chat :D

E mira e Forumit: Ka aq shume gjera qe mund te lexosh e mesosh, sa mund te shpenzosh kohe duke lexuar e mesuar ne te.

E keqja e Forumit: Ne kohen qe jetojme, njerezit nuk duan te lexojne e mesojne, duan vetem te flasin per veten e tyre.

E mira e forumit:Ka antar me llogjik,anetar qe ja vlen te lexosh e te marresh nga zgjuarsia e tyre.
E Keqja forumit:fotot cfar keni veshur ne kte caste.
Qe ne 2011-2018 ne forume shqiptare skam par kaq tem skandaloze.Mesa po shoh anetaret serioz e inteligjent qe mbajn forumin kaq ikur.Pervec 2-3 kokrrave qe ja vlen ti lexosh,kto te tjeret vec per chit-chate e per budalliqe kan mendjen .

E hapa kete tem per te ditur mendimet e juaja .
Si mund ta bejme me te kendeshme forumin , Ca sju pelqen , e ca ju pelqen ketu?

Jepni mendimet e juaja per ta permiresuar. Flm
Forumit per ta bere me te pelqyeshem e ben harmonia mes antareve,edhe jo intrigave e pabesive qe jane jo te pakte qe presin.

Eshte me e pelqyeshme edhe me e arrire qe ata qe preferojne te jene ketu te ken si parim mbarevajtjen e tij duke shkruar,replikuar ,biseduar me njeri tjetrin ,se sa nje trafik i madh me ironite,prapashtesat. ;)

mesa kam vene re un pa perjashtu veten time ne forum mbizoteron chit chati ne shumicen e diskutimeve mbizoterojne postimet me kuote sipas shoqerive dhe minigrupeve midis forumisteve .kto i kam then disa here po enjejta gjendje mbizoteron .qe te behet i kendshem forumi kerkohet respekt per njeri tjetrin dhe postime sa me te kuptimshme flm ju qe do me lexoni,un e dhash mendimin tim

mesa kam vene re un pa perjashtu veten time ne forum mbizoteron chit chati ne shumicen e diskutimeve mbizoterojne postimet me kuote sipas shoqerive dhe minigrupeve midis forumisteve .kto i kam then disa here po enjejta gjendje mbizoteron .qe te behet i kendshem forumi kerkohet respekt per njeri tjetrin dhe postime sa me te kuptimshme flm ju qe do me lexoni,un e dhash mendimin tim

Ke te drejte ,por asesi se kete te minigrupeve,por vjen si rrjedhoje se nuk ka keqkuptime kryesisht me ata qe ben quote (kjo eshte arsyeja).

Te pakten me mua ndodh keshtu,se te bej quote dike qe nuk integrohet ne shoqerine e shkronjave,ka gjasa te ndodhe e keqkuptime.

Jemi ne ata qe e krijojme nje hapesire qe duam me mendimet tona te shprehura ketu. :)

Forumit per ta bere me te pelqyeshem e ben harmonia mes antareve,edhe jo intrigave e pabesive qe jane jo te pakte qe presin.

Eshte me e pelqyeshme edhe me e arrire qe ata qe preferojne te jene ketu te ken si parim mbarevajtjen e tij duke shkruar,replikuar ,biseduar me njeri tjetrin ,se sa nje trafik i madh me ironite,prapashtesat. ;)

Nese mendon se sot nuk ka harmoni por intriga mes anetareve, nuk e di çdo kishe menduar disa kohe me pare.?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back